Temat:
BPC
10 gr ??? O co tutaj chodzi? Orientuje się ktoś w temacie, cena wydaje się być wyjątkowo atrakcyjna? Wdzięczny będę za konkretną informację.
|
|
Temat:
LANGLOO
Jutro może być ciekawie, widać było, że część ludzi miała totalna niewiedzę co z tym splitem dobrze, że pojawiła się informacja.
Informacja ws. podziału (splitu) akcji Langloo.com S.A. W związku z pytaniami akcjonariuszy i inwestorów dotyczącymi uchwały Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Langloo.com S.A. z dnia 17 października 2011 roku w sprawie podziału akcji Spółki poprzez obniżenie wartości nominalnej akcji przy jednoczesnym zwiększeniu ogólnej liczby akcji bez zmian wysokości kapitału zakładowego Spółki (tj. w sprawie podziału (splitu) akcji), Zarząd Langloo.com S.A. informuje, iż wskazana uchwała stanie się skuteczna z chwilą wpisu do KRS.
Zarząd Langloo.com S.A. informuje ponadto, iż w dniu 26 października 2011 złożony został wniosek o zarejestrowanie w KRS podziału (splitu) akcji.
O kolejnych etapach procesu związanego z podziałem (splitem) akcji Spółka będzie informować w kolejnych raportach przekazywanych za pośrednictwem systemu EBI.
Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
|
|
Temat:
BPC
|
|
Temat:
BPC
Z łatwością obronione 40 gr zwiastuje ciekawą sytuację w czwartek i piątek. Stawiam na powtórkę z rozrywki, szczególnie sprzyjającym atutem jest zmniejszający się free flot i mam wrażenie, że nie tylko ja tak myślę
|
|
Temat:
BPC
Mam nadzieję, że to wzrost typowo spekulacyjny, gdyż iż należałoby podejrzewać, że spekulacja nie zakończy się na tak marnym poziomie :)
|
|
Temat:
BPC
Czy ktoś ma jakąś koncepcję, co się dzieje
|
|
Temat:
BPC
|
|
Spółka posiada niesamowitą płynność jak na NC i tak się zastanawiam czy tzw. "grubas" (skupujący po milion akcji w kilka minut) to jeden gracz, czy jest tych grubszych większa rzesza. Tak czy owak obroty dobrze wróżą na przyszłość.
|
|
Jak to ostatnio często bywa, moja koncepcja okazała się zupełnie błędna więc zupełnie nie mam pojęcia co się na tym papierze dzieje. Podaż jest tak duża, że każda próba pociągnięcia kursu kończy się zasypaniem, a kiedy to się skończy ????
|
|
Po dzisiejszej lekturze arkusza uznaje 2,50 za optymistyczny scenariusz. Ktoś ma dużo tego i chyba spieszy się ze sprzedażą gdyż wcześniej robił to dyskretniej. Jedyny ratunek dla kursu to jakieś pozytywne informację o konkretnym terminie uruchomienia produkcji.
|
|
Temat:
BPC
"Wolumenik przyzwoity" - ??? Przecież to jest kosmiczne ssanie Mój scenariusz to przebity opór na 30 gr i tylko jeden możliwy scenariusz.
|
|
Cena w okolicach 2 zł to była jedna wielka kpina spowodowana przez gościa który objął "2-złotówki" i dzisiaj wywalił pewnie resztę. Rynek dziś zdecydował że "2-złotówki" się panu skończyły i kurs wyruszył na tzw. "północ". Taka mam koncepcję.
|
|
No to na życzenie obroty powróciły. Pięknie to dzisiaj wyglądało, kilka konkretnych zleceń przy, bądźmy szczerzy całkiem mocnej podaży.
|
|
Staramy się o zlecenie u Orła. Jak zakończymy negocjacje napiszę coś więcej.
|
|