white_eagle napisał(a): ciekawostka złapana w locie od gołębia pocztowego:
Tymczasem na Londyńskiej giełdzie: Mimo dużych spadków indeksów giełdowych na całym świecie. DAX -5%; CAC -5,3%; DOW -3,5%; HSI -4,8%. Spada złoto -4%, miedź -9%, srebro -11,3%; ropa -6%; pszenica -5%, kukurydza -5%; cukier -5%... itd. Rośnie spółka De La Rue. Firma produkująca/drukująca banknoty dla 150 państw świata. Największa tego typu firma na świecie. Czyżby w najbliższym czasie będą mieli sporo zamówień?
jak Waszym zdaniem beda sie zachowywac "surowce konsumpcyjne" w najblizszych miesiacach
|
|
czy juz nie czas by przeniesc sie na watek "kiedy koniec bessy"?
|
|
nie chodzi o obowiazek informacyjny tylko zwykle artykuly informacyjne w prasie o 4-ech byla mowa do 11 lutego w prasie i tv po 11-tym nie ma nigdzie slowa ani nawet wzmianki o konkurentach ale jak chcesz to szukaj dziury
|
|
dywagacje i kombinacje na siłe a gdzie jest jakies chociaz jedno INFO ze Ruia Group złozyło konkretna oferte cenowa a czas na był do 11 lutego
|
|
Presidente napisał(a):Tak jak już tydzień temu pisałem (nie wiem dlaczego mój komentarz nie został wyświetlony), SaarGummi na 99% nie zostanie sprzedane spółce Boryszew. źródło informacji: Jestem pracownikiem SaarGummi jak to jest ze zalozyles konto tylko po to zeby to napisac juz tydzien temu? i drugie pytanie;na jakiej podstawie tak twierdzisz? sa jakies konkretne powody czy tylko jakis niemiec powiedzial ze u polaka robic nie bedzie?
|
|