xxxpoyyk
Advertisement
PARTNER SERWISU
lpojdpgg
Boss27

Boss27

Ostatnie 10 wpisów
Ja wybierając dla siebie OFE kierowałem się (i tu raczej nie będzie niespodzianki) stopą zwrotu. Ważne dla mnie było też poziom podejmowanego ryzyka inwestycyjnego. Nie bez znaczenia jest również dla mnie stabilna grupa. Myślę, że to główne rzeczy na jakie powinniśmy zwracać uwagę przy wyborze OFE...

Przepraszam, moja reakcja była zbyt pochopna:-) Jeżeli już piszemy o GO4X to warto jeszcze dodać, że obecnie trwa konkurs, w którym do zdobycia są cenne nagrody. Dodatkowo otwierając rachunek oraz zasilając go min. 500 zł kolejne 500 zł otrzymujemy na inwestowanie. Fajna sprawa i myślę, że warta polecenia.

Szkolenia bezpłatne to dobra propozycja. W internecie znalazłem bezpłatne szkolenia tutaj www.go4x.pl/szkolenia/kalendar... Nie wiem czy już było to dodawane ale myślę, że się przyda.

Działają nielegalnie? Gdzie uzyskałeś takie informacje? Myślę, że GO4X jest nabardziej rozwiniętą platformą dostępna na naszym rynku. Dla Ciebie jest to również okazja ponieważ do rozpoczęcia inwestowania potrzeba niewielkiego kapitału.

Jeżeli chodzi o małe kwoty to zapewne dobrą propozycją będzie platforma GO4X. Słyszałem o tym, że w najbliższym czasie ma być konkurs gdzie do zdobycia będą cenne nagrody. Dodatkowo otwierając rachunek otrzymamy bonus w wysokości 500zł, a wystarczy przelać na rachunek taką samą kwotę. Myślę, że na start jak znalazł.

1.09.2011 spółka zbankrutowała.
Dostaję pit 8C, a tam nie ma tego uwzględnionego, dlaczego? Czy nie mogę w tym przypadku wykazać straty?
Czy ktoś mógłby mi coś więcej na ten temat napisać?

Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że wspólnie razem będziemy prowadzić ciekawe dyskusje na tym interesującym forum.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 31 maja 2012 13:47:16
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,185 sek.

riazxtbw
gasvllxo
qjdepczo
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
lngfbdai
dfveqycx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat