Temat:
POLNORD
"Polnord rozważa pozbycie się części aktywów. Chodzi głównie o aktywa hotelowe w Gdańsku i Sopocie. Negocjuje także sprzedaż działki na warszawskim Wilanowie. Spółka liczy, że ze sprzedaży aktywów w tym roku do jej kasy wpłynie do 50 mln zł." (Dziennik Gazeta Prawna) Info z 5 marca. Waszym zdaniem ta informacja jest odpowiedzialna za spadki? a może to pod raport, który już za tydzień? Czy technika? Wiadomo trend spadkowy zobowiązuje... Generalnie nie wiem co począć z tą spółką Kod:mod: podaj link do cytatu (źródła) oraz datę powyższej informacji
|
|
Temat:
KREZUS
hej, mógłby ktoś rzucić okiem na raport i podsumować w kilku zdaniach. Wydaje się, że jest słabiutki mimo to kurs zaskakująco dobrze się zachowuje (przynajmniej na chwilę obecną), jest coś na rzeczy?
|
|
up pafalek - Synthos 6 Comarch 4 down pafalek - City Interactive
|
|
Temat:
KREZUS
U mnie strata podobna ale trzymam, a nawet chcę dokupić, kiedyś musi odbić. Są jakieś prognozy co do wyników?
|
|
Temat:
TAURONPE
Argumenty? trzymiesięczny abonament za free:)
5,91 zl
|
|
Ja właśnie posiadam kilka sztuk tego papieru ze względu na sentyment, od 10 sezonów regularnie bywam na Cichej:) Czytałem ostatnio na stronie Niebieskich, że dzięki wynikom łatwiej prowadzi im sie negocjacje sponsorskie. Myślicie, że pozsyskanie sponsora strategicznego, którego w Chorzowie oczekuje sie od lat, byłoby powodem do znacznego wzrostu cen akcji?
|
|