szanowni panowie ,
od wielu dni obserwuję to forum dot. firmy Petrolinvest ,
jedni piszą co wiedzą , a inni nie wiedzą co piszą ale piszą ,
tak aby coś napisać dla żartów , z kogoś się pośmiać albo komuś dokopać ,
obserwuję ,czytam ,myślę ...ale dziś po prostu nie wytrzymałem ,
panowie inwestorzy - dysponujący kapitałami rzędu 10 tys. zł a może nawet 500 tys. zł - tacy , spekulujący akcjami , udający , że zarabiają , bo do strat nikt z was się jakoś nie przyznaje...
proszę , odpowiedzcie mi po co wy właściwie "bijecie pianę" analizując ostatni komunikat ,
czy jeden z drugim uważacie , że cokolwiek z niego rozumiecie ???
przecież wy nie macie zielonego pojęcia o procesie poszukiwania wydobycia ropy naftowej , bo niby skąd macie wiedzieć , czy kiedykolwiek uczestniczyliście w podejmowaniu decyzji związanych z tą diablo trudną sztuką zarabiania pieniędzy ,
napewno NIE !!!
bo gdybyście w tym uczestniczyli jako inwestorzy to nie mielibyście czasu na wypisywanie tych bzdur na tym forum ,
jak możecie krytykować Ryszarda Krauze , on pokazał wszystkim jak się zarabia pieniądze - jest już miliarderem ,
jakie więc ma prawo jeden z drugim , z was inwestorzy -leszcze , krytykować to w jaki sposób R.Krauze działa ,
czy jeden z drugim zastanowił się , że R.Krauze to nie jest jakiś przygłup , który pakuje miliony dolarów bo wie , że zarobi na tym miliardy dolarów ??
proszę mi pokazać na jakich interesach p.Krauze stracił ?
zastanówcie się panowie inwestorzy - gawędziarze i przestańcie wypisywać te wszystkie brednie , nie kompromitujcie się , że cokolwiek z tego rozumiecie