Temat:
HAWE
Na obecną chwilę giełda poddaje się korekcie, trudno oszacować jak długo będzie ten trend trwać i nie jestem aż tak pewnym że zaraz po styczniu wszyscy się rzucą na zakupy, trzeba być ostrożnym. A jeżeli chodzi o Hawe nie widzę wielkich powodów na chwilę aby silnie rosło. Zresztą daje się zauważyć że spółka ma dużo optymistów którzy wieszczą szybkie wzrosty.
|
Temat:
HAWE
Wydaje mi się że na chwilę obecną to dość życzeniowe myślenie.  Pomijając kiepską sytuację WIGu pomijam. Ale z tego co widzę to na wyższych okolicach cenowych będzie się aktywować silnie strona podażowa, w moim odczuciu średnio-terminowo może wyglądać to na trend horyzontalny www.attrader.pl/pl/akcje/hawe/...
|
Temat:
MONNARI
Póki co mamy efekt Rostowskiego i giełda walczy aby nie spaść niżej. Obecnie trzeba patrzeć na szeroki rynek. Jak rynek spadnie to być może zagranica się zainteresuje, ale póki co wyznaczanie konkretnych dat to wróżenie dla mnie z fusów.
|
Do techników: czy aktualnie WIG20 zmierza do poziomu 2200 z przystankiem na odbicie, czy mamy do czynieni z czymś poważniejszym?
|