PARTNER SERWISU
igbjvjxo
kp47

kp47

Ostatnie 10 wpisów
To w końcu ten zakup banku to dobre info czy złe? prawie cała zwyżka po info już wyparowała, a miało być tak pięknie, przecież powyżej 2,5 ktoś skupił ponad akcji za grubo ponad 100 milionów, przecież nie po to żeby wtopić, z drugiej strony ktoś te akcje sprzedał, w listopadzie było ponad 3 przy niepewnej przyszłości, a teraz dobre wyniki, dobre informacje na przyszłość i co???
Coś mi tu strasznie śmierdzi.

kp47 napisał(a):
ORT_PL napisał(a):
kp47 napisał(a):
Ciśnienie rośnie, uciekłem wczoraj 25kilo, wróciłem dzisiaj ale tylko z 10kilo, zastanawiam się jak przetrzymać przyszły tydzień.

Można sobie poradzić z nadciśnieniem. Jemioła, ewentualnie jakieś beta lub calcium blokery i jedziemy dalej. Ja dzisiaj puściłem połowę (50 tyś) średnio po 2.67 ale na koniec (na dogrywce) wróciłem do stanu początkowego tj 100 tyś akcji i dalej jadę.
Pozdrawiam.

Myślę, że w poniedziałek zrobię to samo pół roku trzymałem i nie wiem co mnie podkusiło by uciekać, prawdę mówiąc liczyłem na lekką korektę ostatnich wzrostów i odkupienie po niższej cenie. Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych i życzę wytrwałości w przyjętej strategii.

Jak mówiłem tak zrobiłem, poniżej 5 już nie oddam.

ORT_PL napisał(a):
kp47 napisał(a):
Ciśnienie rośnie, uciekłem wczoraj 25kilo, wróciłem dzisiaj ale tylko z 10kilo, zastanawiam się jak przetrzymać przyszły tydzień.

Można sobie poradzić z nadciśnieniem. Jemioła, ewentualnie jakieś beta lub calcium blokery i jedziemy dalej. Ja dzisiaj puściłem połowę (50 tyś) średnio po 2.67 ale na koniec (na dogrywce) wróciłem do stanu początkowego tj 100 tyś akcji i dalej jadę.
Pozdrawiam.

Myślę, że w poniedziałek zrobię to samo pół roku trzymałem i nie wiem co mnie podkusiło by uciekać, prawdę mówiąc liczyłem na lekką korektę ostatnich wzrostów i odkupienie po niższej cenie. Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych i życzę wytrwałości w przyjętej strategii.

co się wszyscy tak uczepili tego wątku, facet obraca milionami i robi przekręt na 30000???
Wyniki za 2009 dobre więc jazda na północ.

Coś długo czekamy na jakiś sygnał do większych wzrostów, moja cierpliwość powoli się kończy nie wiem czy doczekam do publikacji wyników za IV-ty kwartał. Może przynajmniej będzie gra pod wyniki???

lb85 napisał(a):
Każdy z nas ma zamiar zarabiać na swoich inwestycjach, ale rynek rządzi się swoimi prawami głęboko gdzieś mając nasze nadzieje i warto o tym pamiętać.

Po czym wnioskujesz, iż wyniki za 4Q powinny być niezłe?

Kto nie ryzykuje ten nie ma, myślę, że nie skupują po to by na tym stracić.

Również nabyłem pakiecik i mam zamiar nieźle na nim zarobić. Myślę, że wyniki za ostatni kwartał również powinny być niezłe.

JANERR napisał(a):
WatchDog napisał(a):
Wykombinowaliśmy taką nową formę porównania spółek: pojedynek.
Nie ma to za wiele z twardogłowej analizy fundamentalnej, raczej miękki opis dla osób, które nie siedzą w branży i poszczególnych spółkach. Czasem warto jednak nabrać dystansu i zrobić coś szerzej niż tylko tabelki i tabelki, prawda? Anxious

Na pierwszy ogień: IDM SA kontra WDM SA.
www.stockwatch.pl/artykuly/pos...

Świetny pomysł, warto go rozwijać - moje uznanie Applause

Z tego porównania wnioskuję, że albo WDM jest zdecydowanie przewartościowany, albo na IDMSA szykują się potężne wzrosty.

wkm3 napisał(a):
jestem w WDM od ponad pół roku i na prawdę dzisiejszy wzrost nie jest niczym nadzwyczajnym, gddyby to był wzrost 30-40% w góre, wtedy zastanawiałbym się:)

Spadek o 30% kiedy spekulanci zaczną realizować zyski też nie będzie czymś nadzwyczajnym, porównując WDM do IDMSA to IDMSA jest do kupienia "za darmo.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 4 lipca 2010 22:20:22
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,236 sek.

sipuilmm
hkrptosr
txodnmdb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tvzsjyiz
kvbylmnh
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat