ING przelew zaksięgowany dzisiaj. Wydaje mi się że kwestia jest w księgowaniu transz w bankach. Kiedyś dostałem przelew po 3 dniach - przelew był wysłany w terminie ale banki jak widać księgują różnie...
|
Temat:
Zortrax
ucofb napisał(a):
Kwestie są jednak też dwie: 1. Jakie wyniki pokazuje spółka, oraz jak to będzie wycenione, 2. Jestem uprzedzony do kupowania spółek na debiutach, wole kupić po kilku dniach, tygodniach po obserwacji jak rynek spółkę je czyt. jak zachowuje się kurs.
1. Wedlug mnie jezeli bedą mieli kilka mln zysków to inwestuje w ciemno. Ale czas pokaże, na razie nic nie słychać o żadnym sprawozdaniu. 2. Tez wyznaję taką samą zasadę, aczkolwiek czasami robie wyjątki. Póki co pozostaje czekać, nie ukrywam że nowe technologie dają duże zyski ale obarczone są też dużym ryzykiem. Mam troche ich obligacji, mam nadzieję że dotrzymają słowa i spełnia obietnice z czasów emisji.
|
Póki co idą mocno do przodu, z tego co wyczytałem jako jedni z nielicznych znaleźli się na CES/TechCrunch 2015 jako sędziowie, a to jakby nie patrzeć przez pryzmat najwiekszej imprezy technologicznej to duży sukces.
|