PARTNER SERWISU
rcrudhyo
centrumzdrowia

centrumzdrowia

Ostatnie 10 wpisów
Nowa afera - obligacjowa - PZHL - Kiedy PZHL wykupi obligacje, których termin wykupu minął? Dlaczego nie ma informacji na ten temat? Czy w poniedziałek trzeba zawiadomić CBA?

Ludzie informuja, ze nie mają z nimi kontaktu. Ja 3x pisałem maila bez kontaktu. Jutro dzwonię - jak się nie dodzwonię składam zawiadomienie do ABW o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa. Tu przecież chodzi o setki milionów.

Proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa - albo fima Nomad Partners została zastraszona i uciekła, albo została przekupiona i też uciekła, albo schowała pieniądze i też uciekła.

Proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa - albo fima Nomad Partners została zastraszona i uciekła, albo została przekupiona i też uciekła, albo schowała pieniądze i też uciekła.

Też się nad tym zastanawiam - brak odpowiedzi na 2 maile...
Chyba trzeba jechać do Bydgoszczy.

Proponuję stworzyć listę nazwisk osób, które ukradły nasze pieniadze.

Proponuję zacząć szykować listę:
1. Romuald J. Sciborski
2. Stanisław Pachołek.
3. Jacek Twardowski.
4. Beata Gałązkowska.

podawajcie dalsze nazwiska

Wszystko uregulowane. Ufffffff

Ja myślę, że porządek zacznie się robić wtedy jak ktoś z okradzionych się wkurzy i Panu Ściborskiemu obetnie paluszki...

Ale dlaczego Pan Czarnecki kupił udziały w firmie, która ma upaść za miesiąc?
Natomiast Nomadowi wierzę - uwazam, że znaleźli dla siebie dobra niszę na działalność w obliczu tego, że żyjemy w kraju złodziei, którym sprzyja państwo (specjalnie z małej litery)

Czy ktoś mógłby się pokusić o analizę polkapu? Z jednej strony ładnie rosną im dochody i przychody a z drugiej strony zobowiązania też mają na konkretną kwotę w stosunku do kapitałów własnych...

Jestem zaskoczony szybkim efektem. Nie ujawnię co zrobiłem, ale mam nadzieje, że to początek pozytywnego rozwiązania naszych problemów. Trzeba tylko całe towarzystwo jeszcze mocniej przycisnąć

A jak ktoś zgłosił zawiadomienie do prokuratury też proszę o kontakt na priv. Jeszcze można rozwazyc agencje detektywistyczną, ale to nie ten moment.

No to ruszamy.angry3

I zobaczymy czy nie zrobi im się grząsko pomiędzy pośladkami.
Myślę, że trzeba powiedzieć dość.

Świetlane sprawozdania finansowe - świetlane perspektywy - zysk netto zadawalający i wniosek o upadłość??? Krew mnie zalała.d'oh!
Podobnie wyglądało PTI.

Ponoć już poszedł przelew i jutro powinny być u nas. Ufff

Bez przesady - powinni podać konkrety.
Dzwoniłem do PCZ i PCZ mówi, że nie może udzielać żadnych informacji do walnego.
Ale w obecnej sytuacji to o dywidendzie powinni zapomnieć i o podziale zysku też!

Przypominam o zawiadomieniu do prokuratury - ma już ktoś gotowiec? Jak tak to proszę na priv. Jak nie to w nocy sam zrobię i jutro wyślę - i chętni mogą się do mnie zgłaszać. Myślę, że aby nie zamieciono sprawy pod dywan trzeba wysłać od razu do wiadomości do KNF i CBA.

Proponuję naszykować listę osób odpowiedzialnych - aby wskazać je prokuraturze - oczywiście trzeba zacząć od Pani Moniki Hałupczak - niech nie myśli, że jak dała nogę tuż przed całą awanturą to to ją uchroni. I jak 20 osób dostanie zakaz zajmowania stanowisk, jak im wejdą na prywatne majątki i dostaną kilka lat wiezienia to im się odechce okradania ludzi.

Czy ktoś już złożył zawiadomienie do prokuratury? I czy lepiej jest jeśli kilka osób złoży? Jeśli tak to poproszę o wzór lub kontakt na priv.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 18 lipca 2018 17:39:50
Liczba wpisów: 20
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,222 sek.

bfddwxdn
pqctvata
xpuiijpd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
oqfilrnh
bwfdcynr
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat