Nowa afera - obligacjowa - PZHL - Kiedy PZHL wykupi obligacje, których termin wykupu minął? Dlaczego nie ma informacji na ten temat? Czy w poniedziałek trzeba zawiadomić CBA?
|
|
Ludzie informuja, ze nie mają z nimi kontaktu. Ja 3x pisałem maila bez kontaktu. Jutro dzwonię - jak się nie dodzwonię składam zawiadomienie do ABW o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa. Tu przecież chodzi o setki milionów.
|
|
Proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa - albo fima Nomad Partners została zastraszona i uciekła, albo została przekupiona i też uciekła, albo schowała pieniądze i też uciekła.
|
|
Proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa - albo fima Nomad Partners została zastraszona i uciekła, albo została przekupiona i też uciekła, albo schowała pieniądze i też uciekła.
|
|
Też się nad tym zastanawiam - brak odpowiedzi na 2 maile... Chyba trzeba jechać do Bydgoszczy.
|
|
Proponuję stworzyć listę nazwisk osób, które ukradły nasze pieniadze.
|
|
Proponuję zacząć szykować listę: 1. Romuald J. Sciborski 2. Stanisław Pachołek. 3. Jacek Twardowski. 4. Beata Gałązkowska.
podawajcie dalsze nazwiska
|
|
Wszystko uregulowane. Ufffffff
|
|
Ja myślę, że porządek zacznie się robić wtedy jak ktoś z okradzionych się wkurzy i Panu Ściborskiemu obetnie paluszki...
|
|
Ale dlaczego Pan Czarnecki kupił udziały w firmie, która ma upaść za miesiąc? Natomiast Nomadowi wierzę - uwazam, że znaleźli dla siebie dobra niszę na działalność w obliczu tego, że żyjemy w kraju złodziei, którym sprzyja państwo (specjalnie z małej litery)
|
|
Czy ktoś mógłby się pokusić o analizę polkapu? Z jednej strony ładnie rosną im dochody i przychody a z drugiej strony zobowiązania też mają na konkretną kwotę w stosunku do kapitałów własnych...
|
|
Jestem zaskoczony szybkim efektem. Nie ujawnię co zrobiłem, ale mam nadzieje, że to początek pozytywnego rozwiązania naszych problemów. Trzeba tylko całe towarzystwo jeszcze mocniej przycisnąć
|
|
A jak ktoś zgłosił zawiadomienie do prokuratury też proszę o kontakt na priv. Jeszcze można rozwazyc agencje detektywistyczną, ale to nie ten moment.
|
|
No to ruszamy. I zobaczymy czy nie zrobi im się grząsko pomiędzy pośladkami. Myślę, że trzeba powiedzieć dość.
|
|
Świetlane sprawozdania finansowe - świetlane perspektywy - zysk netto zadawalający i wniosek o upadłość??? Krew mnie zalała. Podobnie wyglądało PTI.
|
|
Ponoć już poszedł przelew i jutro powinny być u nas. Ufff
|
|
Bez przesady - powinni podać konkrety. Dzwoniłem do PCZ i PCZ mówi, że nie może udzielać żadnych informacji do walnego. Ale w obecnej sytuacji to o dywidendzie powinni zapomnieć i o podziale zysku też!
|
|
Przypominam o zawiadomieniu do prokuratury - ma już ktoś gotowiec? Jak tak to proszę na priv. Jak nie to w nocy sam zrobię i jutro wyślę - i chętni mogą się do mnie zgłaszać. Myślę, że aby nie zamieciono sprawy pod dywan trzeba wysłać od razu do wiadomości do KNF i CBA.
|
|
Proponuję naszykować listę osób odpowiedzialnych - aby wskazać je prokuraturze - oczywiście trzeba zacząć od Pani Moniki Hałupczak - niech nie myśli, że jak dała nogę tuż przed całą awanturą to to ją uchroni. I jak 20 osób dostanie zakaz zajmowania stanowisk, jak im wejdą na prywatne majątki i dostaną kilka lat wiezienia to im się odechce okradania ludzi.
|
|
Czy ktoś już złożył zawiadomienie do prokuratury? I czy lepiej jest jeśli kilka osób złoży? Jeśli tak to poproszę o wzór lub kontakt na priv.
|
|