Temat:
TEXT
Spółka w trendzie spadkowym, ale czy aż takie spadki są według Was uzasadnione? W sumie dane finansowe nie były złe. Czy spadki odczytywać jako dłuższy trend czy jako realizację zysków z poprzedniego roku? A może dochodzimy do poziomów ok 100 zł gdzie obecna cena będzie okazją do kupna?
|
|
Temat:
TEXT
Jak myślicie z czego wynika słabość kursu w ostatnim czasie?
|
|
Temat:
TEXT
Na szybko licząc to przy kursie ok 145 zł Livechat będzie dolarowym unicornem. Czy jak Livechat byłby notowany na giełdzie w USA mógłby liczyć Waszym zdaniem na wyższą wycenę? A może ta która jest jest już nadmuchana?
|
|
Temat:
TEXT
|
|
Czy ta spółka nie powinna znajdować się na głównym parkiecie ?
|
|
Temat:
TEXT
Z tego co kojarzę spółka zmieniła sposób raportowania wyników. Nie mogę jednak znaleźć harmonogramu raportów kwartalnych i rocznego.
czy ktoś zna terminy raportów?
|
|
Teraz najważniejsza jest premiera CP jednak w dłuższej perspektywie dla zachowania trendu wzrostowego potrzebne jest info o nowej grze.
Może kolejny Wiedźmin? Jak myślicie kiedy taka informacja może się pojawić?
|
|
Temat:
JSW
Skąd taka korekta?
|
|
Z tego co się orientuje Netflix już zapowiedział drugi sezon i rozpoczęcie nagrań od początku nowego roku
|
|
Temat:
GETIN
Jaki jest powód takich wzrostów?
|
|
Ciekawa sytuacja z punkty widzenia analizy technicznej. Można tutaj dopatrywać się formacji podwójnego szczytu albo formacji odwróconej głowy z ramionami.
Ciekawe będą następne dni.
czy ktoś z większym doświadczeniem może się wypowiedzieć ?
|
|
Trzeba pamiętać że za niespełna miesiąc rozpoczynają się targii E3
|
|
Czy obrót akcjami Getin Holding został wstrzymany ? dlatego nie widać żadnych ruchów?
|
|
Myślę że to czyszczenie, jest jednym z etapów pozyskania inwestora i sprzedaży całego biznesu
|
|
A może to nie cena GNB pójdzie w górę aby dostosować się parytetu i do ceny IB, a IB zejdzie do 4 zł. ?
pożyjemy, zobaczymy
|
|
Joker, skąd ta pewność że koniec z fixami. Z kalandarza GPW wynika że informacje o zmianach w indeksach będą w połowie czerwca. Czy ja coś mylę ?
|
|
Dlaczego od 13 nie było żadnej transakcji ?
Czy handlowanie akcjami zostało zawieszone ?
|
|