PARTNER SERWISU
xhnizjrd
Al Pacino

Al Pacino

Ostatnie 10 wpisów
olekj32 napisał(a):
A nie lepiej sprzedać z jednego konta i kupić na drugim? Koszt przeniesienia to 1%, w zapłaconych prowizjach wyjdzie mniej i bez zbędnej papierologii.

Z góry przepraszam za offtop.
Co w takim przypadku z podatkami albo wykazaniem ewentualnych strat?

Te 130k zapisów wygląda legitnie z 2 powodów:
- zdjęcie ekranu oznacza, że ma za małą wiedzę techniczną, żeby wejść do Inspektora w przeglądarce,
- zakładki też pokazują, że nawet nie potrafi zmienić ich tytułów bandhead

Ewentualnie syn mu pomógł strollować cały Internet compress

piotrsobien napisał(a):

Fajne nawiązanie do gambitu królowej king

Stefan102 napisał(a):
pytanko, dlaczego nie mam opcji cytowania ostatniego postu , tylko wyższe posty?

Też tak mam i pewnie nigdy tego nie naprawią, bo silnik forum jest z 2008 roku puke_l
Trzeba ręcznie edytować komentarz dontknow

indyan napisał(a):
A mnie dziwi jedno, że ktoś (w tym wypadku Dino JR) zakłada nagle konto i zaczyna wypowiadać się w wątku tylko jednej spółki, z czego wydźwięk tych wypowiedzi jest jednoznacznie negatywny.

To również będzie mój pierwszy komentarz na tym forum, więc może wytłumaczę kolegę dinozaura - boi się, tak jak ja :D

W końcu udało mi się zainwestować trochę więcej siana, a tu nagle cena spada przed premierą. Gdyby nie tak nieoczekiwana dla mnie sytuacja to nigdy bym się u was nie zarejestrował, bo forum kojarzy mi się właśnie z takimi dinozaurami, którzy nigdy nie zrobili chociaż jednych zakupów na aliexpress czy amazonie, a inwestują dziesiątki tysięcy w e-commerce nie mając o tym żadnego pojęcia.

Naczytałem się o tym słynnym Czechowiczu nie tylko na tym, ale też na innych forach i tak się zastawiam - w jaki sposób akcjonariusz mniejszościowy może mieć aż taki wpływ na właściciela ogromnej większości takiej spółki? Mi to zaczyna przypominać strach przed własnym cieniem.

A co do dadelo vs answear.com - I have no idea. Na zdrową logikę dadelo ma szansę pociągnąć w górę jeszcze 1-2 sezony, bo faktycznie jest duży boom na rowery, jogę. bieganie i morsowanie, no ale bez przesady. W końcu się ludziom znudzi, tak jak znudziły się rowery stacjonarne na środku salonu.
A answear? Ich pomysł na zagęszczenie biznesu w Europie Środkowej, zamiast atakowanie Zachodu mi się bardzo podoba. Mniej podoba mi się pomysł wejścia do Rosji. E-commerce w Moskwie już od dawna istnieje i ma się bardzo dobrze. Nie widzę sensu z nimi konkurować, skoro to nadal Bałkany są mocno nieobsadzone. Just my thoughts. Z fartem Speak to the hand

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 10 lutego 2021 23:55:56
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 1

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,183 sek.

xlrkrdlc
vpfeuefb
dhcznnms
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mxvzhjrc
isheyqxx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat