no ciekawe ile będzie za rok tego fandomu
|
|
imp-p napisał(a):piotr martynowski napisał(a):A propos ewentualnej sprzedawalności płatnego DLC do CP2077 to mam pytanie : czy kupilibyście jeszcze cokolwiek "w ciemno, tylko po okładce " od CD Projektu ? No właśnie .... ja też nie . też bym kupił. I przepraszam nie pisz bubel bo jednak 77% użytkowników Steam ocenia pozytywnie a to nie jest mało. Ja sam miałem na premierę ps4 i na ps4 pro grę ukończyłem i dobrze się bawiłem Te 77% w porównaniu do 97% W3 to mało bo tyle dostają gry przeciętne jaką jest CP2077. Odpowiedzi tutaj sugerują, że na sentymencie dlc może się tutaj sprzedać, sądzę , jednak że globalnie przeciętny gracz się 2 x zastanowi przed zakupem tego w ciemno. Zobaczymy. Moje zdanie jest takie , że tylko darmowe dlc z wybitnym pod wzgledem fabularnym kontentem zatarło by fatalne wrażenie po premierze podstawki.
|
|
Przyznam , ze tego nie rozumiem ale szanuję. Ktoś mi sprzedaje bubel więc dalej od niego kupuję..
|
|
A propos ewentualnej sprzedawalności płatnego DLC do CP2077 to mam pytanie : czy kupilibyście jeszcze cokolwiek "w ciemno, tylko po okładce " od CD Projektu ? No właśnie .... ja też nie .
|
|
Temat:
PGE
Ten węgiel może również kupić za miedzą, czyli z Czech lub Niemiec. i pomocy publicznej nie będzie potrzebować.
|
|
Temat:
PGE
Jakby spadło po tym niusie 30%, 15% to ... bym się też obawiał, ale 6% ? Ludzie się przez weekend uspokoją i w poniedziałek nie powinno być źle . Jak sądzicie ?
|
|