Temat:
JSW
też mam małe pytanko ... a co z odsetkami od kasy trzymanej na kontach? a co z wyceną FIZ w PZU, musi chyba skutecznie pomnażać środki skoro przedłużyli go o 3 lata lekko licząc roczny zysk z tego to powinien oscylować w okolicy 1mld coś ta prognoza za zysk w 2023 jest mocno zaniżona
|
Temat:
JSW
Bursztyn napisał(a):Zamiast tego lawinowo rosnące koszty stałe i upolitycznienie zarządu. No to przepraszam bardzo,ale na jaki niedorozwinięty fundusz wy liczycie, który będzie kupował te puste akcje? Wg mnie upolityczniony fundusz(e) Już na ten moment zebrali z rynku ponad 7mln akcji komercyjne fundusze nie oddałyby głosów w myśl SP - bo działałyby na szkodę swoich Klientów też trzymam akcje od 2020 , zaryzykowałem , zdrowy rozsądek podpowiada że ogólnie to teraz dobry biznes zaciskam zęby i trzymam dalej... można stracić nerwy i cierpliwość , ale widocznie komuś właśnie na tym zależy , wg mnie nikt tu nie szuka wspólników a wręcz odwrotnie
|
Temat:
JSW
nie ma co się łamać i trzeba trzymać dalej ktoś to skupuje za pół darmo 71mln głosów na wza było zawsze w tym samym kierunku
|