PARTNER SERWISU
uxfmusqj
eryk7

eryk7

Ostatnie 10 wpisów
Widzę sam zostałem jak to kurdupel i sutener potrafi Polaków skłócić angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Dali z siebie wszystko Kasa załadował piękną bramkę stadiony świata zobaczymy co dalej Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Na medal MŚ jesteśmy jednak za słabe jednak dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow

Jednak Argentyna za mocna tylko nie wiem dlaczego w tak ważnym momencie trener nie postawił na Kurka i Leona
Think Think Think Think Think Think Think

Drugi mecz wygrany nasze drużyny potrafią doprowadzić do zawału,,Co za mecz w "Spodku"! Polacy po szalonym thrillerze pokonali Izrael 66:64 i zanotowali drugie zwycięstwo na mistrzostwach Europy.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Nasze dziewczyny w ćwierćfinale teraz włoszki będzie bardzo trudno ale brawo Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Co nie powiedzieć brawo LEGIA gryźli trawę i oczekuję tego samego przez cały czas w pucharach w naszej klapie mnie nie interesują Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Tak ,,zacietrzewionymi i gupkowatymi'' prawda w oczy kole a zwłaszcza jak fryzjerzy nie uznają jednym rąk fauli a drugich karzą za frajer ale wiem bardziej chodzi o opcję polityczną nie myśl że dlatego że jest jesteś z stolycy to jesteś lepszy ale wielu stamtąd tak uważało nigdy nie potarfiłeś napisać tak rzeczywiście tak było a fryzjer pokazał angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Widzę że sam zostałem ale cóż...

Tak, rozyebałeś forum podłogi swoimi zawziętymi, zacietrzewionymi i gupkowatymi wpisami z przeinaczaniem w ramach pogardy nazw klubów oraz wszędzie widzianymi i operującymi "fryzjerami", gdy tylko wynik nie po twojej stronie, tak teraz to samo zrobiłeś tutaj.....

Dziękuję, dobranoc....nic tu po mnie.

Tak to co napiszesz o dzisiejszym meczu fryzjer dał czerwo ale ten żółkowski(szczyt głupoty) czy tam coś w tym rodzaju leżeć i drzeć się że ma złamaną nogę nosze i tak dalej to wszedł jakby nigdy nic fryzjer zobaczył i kartkę cofnął a później ten sam dla mnie to nie był faul tylko tamten wpadł na tą nogę a fryzjer dał bez zastanowienia ale pewnie nie mam racji jak zwykle
angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Widzę że sam zostałem ale cóż ale tutaj jaja jaki klub u nas by wygrał z Celtikiem może jakiś by wygrał tylko jaki by wygrał z tym klubem Kazachski Kajrat Ałmaty ,,Nie do wiary! Kazachski Kajrat Ałmaty po serii rzutów karnych wyeliminował słynny Celtic i zagra w Lidze Mistrzów. W to, co się wydarzyło, nie dowierzali nawet komentatorzy lokalnej telewizji. Wystarczy zobaczyć, jak zareagowali na historyczny sukces! Think Think Think Think compress compress compress

https://legia.net/historia/mecze/2826

polskieradio24.pl/artykul/2560...

Pierwszy mecz z Celtikiem Glasgow gładko wygraliśmy 4:1. W drugim wykazaliśmy wyższość nad rywalem w stosunku 2:0. To miał być pierwszy awans od 1994 roku do fazy grupowej pucharów. 20 lat po tamtym sukcesie.

Wielkie niedowierzanie

8 sierpnia Legia podała do publicznej wiadomości, cytując za legia.com:

„Zgodnie z decyzją Control Ethics and Disciplinary Body UEFA z dnia 8 sierpnia 2014 roku wynik meczu Celtic FC - Legia Warszawa, rozegranego w ramach III rundy kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów UEFA w dniu 6 sierpnia 2014 r., został zweryfikowany jako walkower (wynik 3:0) dla drużyny Celtic FC. Klub złożył wniosek o wydanie uzasadnienia i po jego otrzymaniu wniesie stosowne odwołanie."

Jako powód takiej decyzji podano, że Bereszyński w 86. minucie zastąpił Michała Żyrę. 22-letni obrońca w ubiegłym sezonie otrzymał czerwoną kartkę w meczu Ligi Europejskiej z Apollonem Limassol. Miał za nią pauzować trzy spotkania. Rewanż z mistrzem Szkocji był czwartym meczem Legii w europejskich pucharach. Bereszyński nie został jednak zgłoszony do drugiej rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów z St Patrick's. Z tego powodu piłkarz powinien pauzować w dwumeczu z Celtikiem. Nie miał prawa pojawić się na boisku w Edynburgu. Według regulaminu rozgrywek organizowanych przez UEFA zawodnik karę zawieszenia może odbyć, tylko będąc zarejestrowanym na poszczególne rundy.

Taka to historia przy zielonym stoliku, co nie ujmuje Legii okazałego zwycięstwa na boisku, w trybie czysto sportowym nad Cfeltikiem łącznie 6-1 w dwumeczu Whistle Whistle Whistle Whistle

Jak byś czytał z zrozumieniem to byś ogarnął że napisałem teraz nie kiedyś angry7 angry7 angry7 angry7 angry7 angry7 angry7

Ale mecz zagrały Polki masakra miały fart straszny mogły skończyć seta kilka razy ale zawsze coś
Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Widzę że sam zostałem ale cóż ale tutaj jaja jaki klub u nas by wygrał z Celtikiem może jakiś by wygrał tylko jaki by wygrał z tym klubem Kazachski Kajrat Ałmaty ,,Nie do wiary! Kazachski Kajrat Ałmaty po serii rzutów karnych wyeliminował słynny Celtic i zagra w Lidze Mistrzów. W to, co się wydarzyło, nie dowierzali nawet komentatorzy lokalnej telewizji. Wystarczy zobaczyć, jak zareagowali na historyczny sukces! Think Think Think Think compress compress compress

Teraz ten sam fryzjer odgwizdał karnego dla Levante gdzie jak sreal grał to dopiero ręka była ale karnego nie było masakra

sreal w piękny stylu wygrał ledwo mecz jakby nie fryzjer to byłby tylko remis ale fryzjer się postarał jest parcie zobaczymy co dalej Think Think Think angry3 angry3 angry3 angry3

Jednak coś na rzeczy było że babo-chłop zaginął,,Sensacyjne wieści przekazuje niedawny trener i menedżer Imane Khelif, mistrzyni olimpijskiej w boksie z Paryża. Wedle jego relacji pięściarka, której płeć od kilkunastu miesięcy jest nieustannie kwestionowana, pożegnała się z ringiem. Nie jest do końca jasne, czy to definitywny koniec jej kariery. Doniesienia światowych mediów pozostają w tym temacie niespójne.Nasser Yefsah, niedawny trener i menedżer 26-latki, twierdzi, że Khelif zrezygnowała z uprawiania boksu.''Think Think Think Think Think Think Think

sport.interia.pl/boks/news-ima...

A jednak,pokaż Nicola,,"23-letni obrońca dołączył do klubu na stałe z Interu Mediolan. Po Kossounou, Kamaldeenie Sulemanie, Ahanorze i Sportiello, Nicola Zalewski jest piątym stałym transferem Atalanty BC tego lata. Klub nabył prawa do jego rejestracji od FC Interu Mediolan" - czytamy w oficjalnym komunikacie. Nie dowiadujemy się jednak, jak długi jest nowy kontrakt Zalewskiego. Atalanta w sezonie 2025/2026 będzie występować w Lidze Mistrzów.'' Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

Nicola rozrywany,,Informacje te w niedzielę potwierdził Fabrizio Romano. Wynika z nich, że oferta "już leży na stole". Atalanta proponuje Interowi za polskiego zawodnika 16 milionów euro. "Inter i Atalanta prowadzą negocjacje, aby sfinalizować transakcję jak najszybciej" - napisał włoski dziennikarz.'' Think Think Think Think Think Think Think

Bramka jak kiedyś Lewy w bayernie,,Kosmiczny gol w Premier League. Będziesz oglądać i oglądać.'' Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

sportowefakty.wp.pl/pilka-nozn...

Do piachu,,To nie był koniec tyrady wymierzonej w kierunku fanów "Niebieskich. "1. Od lat starasz się o dofinansowanie ministerstwa na budowę stadionu. 2. Obecnie nadal to robisz. 3. Zagłuszasz hymn. Kibice Ruchu udowodnili właśnie, że nie zasługują na choćby złotówkę z państwowych pieniędzy. To nie prezentowanie swojej tożsamości. To pokaz głupoty" - napisał między innymi w serwisie X Jakub Białek z Weszło. "Jest mi wstyd. Klub założony przez POLAKÓW, Powstańców Śląskich..." - dodał jeden z kibiców. Podobnych opinii znajdziemy multum.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

sport.interia.pl/pilka-nozna/1...

kacapy dalej nie mogą dojść do siebie po wpierdolu,,Iga Świątek zameldowała się w półfinale turnieju WTA 1000 w Cincinnati. Polka bez większych problemów rozprawiła się z Anną Kalinską 6:3, 6:4. Po meczu w Rosji rozpętała się burza. Szczególnie jeden z portali w tym kraju bardzo lubi uderzać w 24-latkę. Kiedyś nazwał ją "polską oszustką". Teraz ponownie nie wahał się użyć mocnych słów w stosunku do naszej tenisistki.'' hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1

No a miało być tak pięknie ,,Legia Warszawa poniosła druzgocącą porażkę z AEK Larnaką 1:4 w pierwszym meczu i nie zdołała odrobić straty w rewanżu. Polska drużyna wygrała przed własnymi kibicami, ale "jedynie" 2:1. Żegna się tym samym z szansą na grę w Lidze Europy. Spada do Ligi Konferencji, gdzie zmierzy się ze szkockim Hibernianem. Drużyna pokonała Partizan Belgrad po dogrywce (2:0, 2:3).Think Think Think Think Think Think Think

przegladsportowy.onet.pl/pilka...

Tutaj jednak cała kibolka i ci co się nawet nie lubią powinni im wpierdol spuścić,,Obrzydliwe. Wyszło na jaw, jak jeszcze Izraelczycy znieważyli Polskę.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Powiem tak jak tam pójdzie to choooooooj z nim tylko reprezentacja wtedy,,Milionowe oferty z Arabii Saudyjskiej wprowadzają zamieszanie w Barcelonie. Robert Lewandowski znów znajduje się w centrum zainteresowania zamożnych klubów z Bliskiego Wschodu – "a transfer latem nie jest całkowicie wykluczony" – pisze "Bild." angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Powiem tak w dupie to mam kto wygrał od komuny sobie radę dawałem tylko zobaczymy co będzie a będzie ciekawie na pewno angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
Nic nie odwracam, wystarczy zobaczyć ile zawiści i zemsty jest w tym ryżym chvjcu, jak też u innych z ogólnie pojętego KODziarstwa, ale też wiem, że nigdy się nie dogadamy/nie zgodzimy w tym aspekcie, więc można się rozejść, by nie zaśmiecać wątku angry7 angry7 angry7 angry7

Tak masz rację, każdy, nawet największy debil/idiota/bezmózg to widzi, ale co ja będę się pruł, jak ktoś ma BIELMO na oczach angry7 angry7 angry7 angry7

A tak poza tym, to podrzuciłem temat o PW, Ty zacząłeś beczeć, że o polityce miało nie być, a PW to mimo wszystko nie to, po czym cały czas napjerdalasz o polityce puke_l puke_l puke_l puke_l
Zdecyduje się, ewentualnie widać, że brakuje Ci tamtego forum, gdzie mogłeś dowoli poużywać i powyzywać/poubliżać wszystkim przeciwnikom jak leci i próbujesz tutaj teraz przemycać ten syf............tak więc zbastuj.

Ja pierdolę kto człowieku zaczął bielmo chyba masz i to duże ale przecież tam po waszej stronie to normalne odwrócić kota ogonem,ja ty zapodałem przykłady jakich to macie zajebistych guru srąkiewicz,maliniak i jeszcze kilku na temat jak srąkiewicz obraził powstańca to wyjeżdżasz o jakiejś pedofili fest porównanie co do twuska to mi to zwisa ale jak to kiedyś ktoś powiedział żeby karolek komuś brzuch rozpruwał to i tak na niego by głosowali chociaż dodam trzaskowski to był cienki kandydat no ale gdyby Sikorski startował to byłby ktoś chociaż nie przecież ma żonę żydówkę angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Nic nie schodzę, to miał być twój prezydent, bo na pewno na niego głosowałeś, no bo przecież nie na Karola, i ten jako taki trzyma z pedofilami angry3 angry3 angry3 angry3

A co karolek lepszy ale no tak kibol dlatego ale cóż czas pokaże tylko dalej będzie wojna polsko-polska tylko dobrze wiesz czym się zajmuje teraz kibolka pewnie będziesz palił głupa i nie wiesz oczywiście nie wszyscy ale tacy ważni to wiadomo

Dokładnie, ryży chvj już o to zadba, tak jak to nieustannie robi od kilkunastu lat angry7 angry7 angry7 angry7

Jak zwykle odwracasz kota ogonem to kurdupel tak robi żeby skłócić ludzi a nawet rodziny nie które rzeczy tak widać że nawet debil to widzi można by było wiele przykładów dać pewnie z drugiej strony też ale tamtej nic nie przebije ale jak chcesz możemy się licytować kto ma więcej za nagrabione angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
Nic nie schodzę, to miał być twój prezydent, bo na pewno na niego głosowałeś, no bo przecież nie na Karola, i ten jako taki trzyma z pedofilami angry3 angry3 angry3 angry3

A co karolek lepszy ale no tak kibol dlatego ale cóż czas pokaże tylko dalej będzie wojna polsko-polska tylko dobrze wiesz czym się zajmuje teraz kibolka pewnie będziesz palił głupa i nie wiesz oczywiście nie wszyscy ale tacy ważni to wiadomo

Schodzisz z tematu ale coś trzeba odpowiedzieć ale to jednak duża różnica powstaniec a pedofil angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

A maliniak zaszalał ale cóż ,,Prezydent andrzej duda przyznał Srebrny Krzyż Zasługi Pawłowi Żelemowi, co spotkało się z krytyką. Żelem był oskarżany o mobbing i zastraszanie pracowników w klubach piłkarskich, w których pełnił funkcje kierownicze.
- Tacy, jak on, nigdy się nie zmieniają. Może zmienić klub i barwy, ale zawsze pozostanie taki sam, zawsze będzie chciał zaszczuć drugą osobę. Ten człowiek jest szalony - wspominał w rozmowie z Weszło Sebino Plaku, były piłkarz Śląska Wrocław, który wygrał sprawę o odszkodowanie przed Trybunałem Arbitrażowym w Lozannie.W poniedziałek odznaczony został również Cezary Kulesza, prezes PZPN, a wcześniej szef Jagielloni Białystok. Jego działalność w związku budzi jednak mieszane odczucia.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Co ty kurwa możesz wiedzieć nie wiem czy Mielec tknęli czy nie nie jestem z Mielca ale dla mnie to robione pod publiczkę i tyle można to inaczej wyrazić co do historii to jak ja słyszałem np o Katyniu to nie wiem czy na świecie byłeś, ale co nie przeszkadza że twój idol srąkiewicz zagłuszał kiedyś ,,Niedzielne przemówienia podczas protestów na Placu Zamkowym próbował zagłuszać lider narodowców, Robert Bąkiewicz. Wanda Traczyk-Stawska, uczestniczka powstania warszawskiego, przywołała go do porządku słowami: "Milcz, głupi chłopie. Milcz, chamie skończony, bo ja jestem żołnierzem, który pamięta, jak krew się lała. Jak moi koledzy ginęli". Dziś jednak żadna wymiana zdań na realu się nie kończy.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

www.google.com/search?q=bąkiew... obraził kobietę walczącą w powstaniu&oq=bąkiewicz obraził kobietę walczącą w powsta&aqs=chrome.1.69i57j33i160l3.35757j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Miało nie być o polityce ale dalej ktoś żeby zrobić karierę wyciera sobie mordę prawdziwymi bohateromi ciekawe czy miał pampersa założonego Think Think Think Think angry3 angry3 angry3

Czas pokaże Think Think Think Think Think Think Think

Mają skautów d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

Nasze Panie mają brąz Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Martyr napisał(a):
Czarna Perła daje nam remis w wyjazdowym meczu z Banikiem, mam nadzieję, że przy Ł3 ten Banik zbanujemy happy8 happy8 happy8 happy8

x.com/polsatsport/status/19484...

Żeby nie było,,miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle.'' Think Think Think Think Think Think Think

bydło kacapskie,,Jagiellonia trafiła do piekła. Tak przywitali ich w Serbii, krzyki i petardy.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Fajny gość,,Nie żyje Hulk Hogan. Legendarny wrestler miał 71 lat.'' [''] [''] [''] [''] [''] ['']

kliknij, aby powiększyć

3plus napisał(a):
PAULINA DAMASKE...icon_biggrin

Gramy w półfinale LN...Dancing

x.com/polsatsport/status/19481...

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

I Robercik wraca,powiem że dużą nadzieję wiążę z Jaśkiem Think Think Think Think Think Think Think

3plus napisał(a):
LEGIA już zbiera punkty do rankingu...chociaż gra marna ale zwycięstwa są.
Jesteśmy coraz wyżej.

Poz. Kraj 2021/22 2022/23 2023/24 2024/25 2025/26 Razem Dystans Ten tydzień
12 Norwegia 7,625 5,750 8,000 11,812 0,000 33,187 1,687
13 Polska 4,625 7,750 6,875 11,750 0,500 31,500 – 0,250
14 Dania 7,800 5,900 8,500 7,656 0,000 29,856 1,644
15 Austria 10,400 4,900 4,800 9,650 0,000 29,750 1,750
16 Szwajcaria 7,750 8,500 5,200 7,050 0,000 28,500 3,000

Do 10 miejsca niedaleko...a wtedy LM bez Eliminacji.

Jeszcze tylko trzy compress compress compress compress compress compress compress

Niestety nasz kubańczyk nie dał rady kubańczykom crybaby crybaby crybaby crybaby crybaby crybaby crybaby

I bardzo dobrze,,Szykuje się wielki powrót Grosickiego do reprezentacji? Jan Urban wypalił wprost.''Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

A jednak Janek,,Na ten moment czekała cała piłkarska Polska. Stało się, po dłużącym się okresie oczekiwania prezes Cezary Kulesza w końcu dokonał wyboru, a Polski Związek Piłki Nożnej ogłosił nazwisko nowego selekcjonera reprezentacji Polski. Następcą Michała Probierza na stanowisku trenera naszej drużyny narodowej został Jan Urban i to on powalczy z "Biało-Czerwonymi" o awans na przyszłoroczne mistrzostwa świata.'' Think Think Think Think Think Think Think

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):

Kto bogatemu (mimo, iż mocno zadłużonemu) zabroni evil4 evil4 evil4 evil4

Myślę że ktoś za to beknie nie zdziwiłbym się jak by to byli kibice srealu angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Nieźle popjerdolony jesteś Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

Ciekawe co byś powiedział jakby tak było naprawdę co nie twierdzę że tak było angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
No tak, a kto by miał żal, jak przytulił niezłą kasę, ale widzę, że nie pojmujesz zagadnienia, to może wyjaśnię jak dwulatkowi, chodzi o całą społeczność liliputów, bo co mają powiedzieć ci, co nic nie zarobili...???? laughing6 laughing6 laughing6 laughing6

Pytanie retoryczne, ale nie mam nadziei, że ogarniesz scratch scratch scratch scratch

Widzę że raczej też nie ma nadziei że to ogarniesz po wypowiedziach tych ludzi angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Słyszałeś co powiedzieli czy dalej nie dociera,,wykonywali swoją pracę'' ilu jest takich którzy potrafią coś robić tam zdjęcie było jak z yamalem taki właśnie liliput chyba śpiewał bo trzymał mikrofon pewnie drinka robił angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
Ulala, kontrowersyjna impra z Robciem w tle....Whistle Whistle Whistle Whistle

Impreza, na której bawił się Lewandowski, wzbudza olbrzymie kontrowersje. Aktywistka grzmi o dehumanizacji.

Lamine Yamal, świętując swoje urodziny, zdecydował się wynająć osoby niskorosłe w charakterze atrakcji na imprezie. To posunięcie nie tylko wywołało oburzenie w mediach, ale także zainteresowało hiszpański rząd, który wprowadził przepisy mające na celu ochronę godności osób z niepełnosprawnościami. Ola Petrus nie kryła swojego zdania na ten temat, a jej słowa odbiły się szerokim echem. Aktywistka i komiczka chorująca na achondroplazję w ostrych słowach skomentowała zachowanie młodego piłkarza, nazywając je "prostackim" i "dehumanizującym".

kliknij, aby powiększyć

Lepiej jakby napisali Aktywiszcze...icon_biggrin

No okazało się że ci niby pokrzywdzeni tu cytat ,,nie mają do nikogo żalu tylko wykonywali swoją pracę,i byli traktowani normalnie.'' Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):

Kto bogatemu (mimo, iż mocno zadłużonemu) zabroni evil4 evil4 evil4 evil4

Myślę że ktoś za to beknie nie zdziwiłbym się jak by to byli kibice srealu angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Fredek też swego czasu organizował niezłe orgie........może chciał go przebić occasion7 occasion9 occasion9 occasion7

Tutaj nie ma się z czego śmiać najwyżej z głupoty angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Niestety, ale nadmiar siana w kieszeni odbija się sianem we łbie toothy2 toothy2 toothy2 toothy2

Chyba Tobie blob3 blob3 blob3 blob3 blob3 blob3 blob3

Wydaje mi się że sportowcy nie powinni płacić podatków,,O sprawie informuje "Fakt". Sean Packard, dyrektor podatkowy OFS Wealth, oszacował, że Świątek zapłaci brytyjskiemu fiskusowi aż około 1,5 miliona dolarów, co wynika z efektywnej stawki podatkowej wynoszącej 36,52 proc. Dodatkowo, jako że Iga mieszka w Polsce, będzie musiała uiścić 4-procentowy podatek od dochodów zagranicznych, co oznacza kolejne 162 tysiące dolarów.W tej sytuacji trudno więc mówić o 4 milionach dolarów, bo po odliczeniu wszystkich podatków na koncie Igi Świątek pozostanie około 2,34 miliona dolarów. To wciąż ponad 8,5 miliona złotych, co jest imponującą kwotą. Co więcej, kwota ta może się jeszcze uszczuplić, jeśli uwzględni się premie dla sztabu szkoleniowego, które często są zapisane w kontraktach zawodniczek.'' Think Think Think Think Think Think Think

Martyr napisał(a):
Fredek też swego czasu organizował niezłe orgie........może chciał go przebić occasion7 occasion9 occasion9 occasion7

Tutaj nie ma się z czego śmiać najwyżej z głupoty angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
Swoją drogą małpeczce z Barki zaczęło już odpjerdalać smilebox smilebox smilebox smilebox

Modelka ujawniła, jakoby werbowano dziewczyny na 18-stkę Lamine'a Yamala: "Chcieli blondynek o KONKRETNYCH WYMIARACH". Padła nawet kwota.

Urodziny Yamala już budzą kontrowersje, a wszystko za sprawą zatrudnienia osób niskorosłych do zabawiania gości, za co grozi mu teraz sroga kara. Wygląda zresztą na to, że na tym nie koniec emocji wokół 18-stki piłkarza. Hiszpańska modelka ujawniła bowiem w programie "TardeAR", jakoby była w gronie dziewczyn, które próbowano zwerbować na potrzeby jego imprezy.

www.pudelek.pl/modelka-ujawnil...

Potępiam co za kołek może nie zdawał sobie sprawy że coś takiego jest zabronione angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

My tam jej kasy nie liczmy zasłużyła compress compress compress compress compress compress compress

Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Ale IGA daje...przed nią już tylko Williamsowe...icon_biggrin

1. Serena Williams - 94 mln $
2. Venus Williams - 42 mln $
3. Iga Świątek - 40 mln $

Ale o jednym trzeba pamiętać - o wartości dolara w tych i tamtych czasach Angel Angel Angel Angel

Słuszna uwaga Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie..pjerdolisz i pjerdolisz, wyraźnie napisałem zbudowane, czyli miałem na myśli tego pierwszego właściciela, który ZBUDOWAŁ violent1 violent1 violent1 violent1

Zbudował,gdzie byli zanim się zarząd zmienił i coś zbudował pomyśl za nim coś napiszesz angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Tak a propos co na ten temat uważają kibice londyńczyków Shhh Shhh Shhh Shhh

@lawalisrael1961
5 godzin temu
Moje szczególne podziękowania należą się Romanowi Abrahamovicowi za nadanie temu projektowi Chelsea zwycięskiego DNA
Gratulacje dla wszystkich kibiców Chelsea na całym świecie.

Pewnie jakiś ruski kacap Think Think Think Think Think Think Think

A jednak Think Think Think Think Think Think Think

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie..pjerdolisz i pjerdolisz, wyraźnie napisałem zbudowane, czyli miałem na myśli tego pierwszego właściciela, który ZBUDOWAŁ violent1 violent1 violent1 violent1

Zbudował,gdzie byli zanim się zarząd zmienił i coś zbudował pomyśl za nim coś napiszesz angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

To ty ciągle szukasz dziury w całym, by się na siłę odegrać, nie wiem, może za tą barkę, która nic w LM nie zdziałała angry3 angry3 angry3 angry3

Ja mam dzisiaj dobry dzień, bo moja LEGIA WARSZAWA opjerdoliła Amikę na ich stadionie hello1 hello1 hello1 hello1

Chopie ja nic nie mam Ty zacząłeś i dobrze ale akurat ani jedni ani drudzy u mnie nic kaman a tak prawda kuchenkę mam z amici bo nasza cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Hipokryzja level hard bandhead bandhead bandhead bandhead

Nie taka jak z srealem czy peszegegiege angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Nie wiem co to "peszegegiege" laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

Jak to twój ciapaty klub od żabojadów Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Tak, wiem, Stal Mielec laughing8 laughing8 laughing8 laughing8

Nawet głupi by się domyślił ale innych nie ma angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale jednak przez te kilka naście lat się wstydziłeś puke_l puke_l puke_l puke_l

Kogo Stali nie grali w lidze od lat dopiero może od dwóch lat ale kiedyś za czasów Laty czy Szarmacha to coś się działo ale to były inne czasy niestety Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

Martyr napisał(a):

Martyr napisał(a):
Hipokryzja level hard bandhead bandhead bandhead bandhead

Nie taka jak z srealem czy peszegegiege angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
Tak, wiem, Stal Mielec laughing8 laughing8 laughing8 laughing8

Nawet głupi by się domyślił ale innych nie ma angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
Nawet już nie przeszkadza, że The Blues zbudowane dzięki ruskim oligarchom laughing2 laughing2 laughing2 laughing2

No dalej pierdolisz jakbyś nie wiedział,,Chelsea F.C. należy do grupy właścicielskiej o nazwie BlueCo, na czele której stoją Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter i Hansjörg Wyss. Wcześniej klub był własnością Romana Abramowicza.
W 2022 roku doszło do zmiany właściciela klubu, po tym jak brytyjski rząd nałożył sankcje na Romana Abramowicza z powodu jego powiązań z Władimirem Putinem, co zmusiło go do sprzedaży klubu. Nowa grupa, znana jako BlueCo, przejęła Chelsea w maju 2022 roku, za kwotę 4,25 miliarda funtów, po zatwierdzeniu transakcji przez rząd Wielkiej Brytanii.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
O Legii Warszawa director evil4 evil4 director

Jak z ciapatymi będą grać kibicuję naszą LIGĘ w dupie mam oprócz tych z GALICJI Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Jak się ten trener ciapatych nazywa ale wiem jak się nazywa CHELSEA,,Enzo Maresca.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Martyr napisał(a):
Superpuchar jest NASZ Dancing Dancing Dancing Dancing

Ale co myślałeś o ciapatych king king king king king king king

Ciekawe co z tego wyniknie,,Czy odnajdziemy Złoty Pociąg i jego skarb? Nowe odkrycie.'' Think Think Think Think Think Think Think

geekweek.interia.pl/historia/n...

Co za frajer,,Brad Gilbert to były trener Coco Gauff, a dziś ekspert tenisowy ESPN. Jego opinie odbijają się w sieci szerokim echem. Nikt nie sądził jednak, że tak doświadczony szkoleniowiec postanowi... umniejszyć sukcesowi Igi Świątek. Od razu zareagować postanowili nie tylko kibice, ale również trener od przygotowania fizycznego Polki, Maciej Ryszczuk. Z jego strony pod adresem Gilberta padły mocne słowa krytyki.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

sport.interia.pl/iga-swiatek/n...

A i jeszcze to,,Z piekła do nieba. Deklasacja w czwartym secie. Polki o krok od złota.Polskie siatkarki do lat 16 powalczą o złoty medal mistrzostw Europy! Podopieczne Macieja Dobrowolskiego pokazały klasę w półfinałowym meczu z Czeszkami, który wygrały 3:1. W czwartym secie zmiotły rywalki z parkietu i już mogą szykować się na wielki finał przeciwko Turczynkom.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

A o naszych dziewczynach cisza jak to tak o wszystkim co nasze powinno się pisać tylko nie o polityce bo tutaj każdy ma swój osąd ,,Pięć goli i historyczny triumf. Szalona końcówka meczu Polek na Euro 2025.''Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

eryk7 napisał(a):
Nasz człowiek z Galicji,,Tomasz słusznie dodał, że ledwie 15 minut przed rozpoczęciem krótkiego finału Świątek, swój drugi wielkoszlemowy tytuł w rywalizacji juniorów w deblu wywalczył rzeszowianin Alan Ważny. I to na zacnej arenie, korcie numer jeden. - Absolutnie polski dzień w Londynie, mamy istne szaleństwo - promieniała Renata.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Jak to w kawale Jasiu powiedział ,,pięknie kurwa pięknie.'' laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4

Nasz człowiek z Galicji,,Tomasz słusznie dodał, że ledwie 15 minut przed rozpoczęciem krótkiego finału Świątek, swój drugi wielkoszlemowy tytuł w rywalizacji juniorów w deblu wywalczył rzeszowianin Alan Ważny. I to na zacnej arenie, korcie numer jeden. - Absolutnie polski dzień w Londynie, mamy istne szaleństwo - promieniała Renata.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Się kacapy wyżywają na tej przyszywanej rosjance ale jak nazwali IGĘ,,Jednocześnie na łamach sport sport24.ru doceniono kosmiczną formę Igi Świątek. Nadano jej nawet przydomek... "Polski Terminator". "Świętek była lepsza pod każdym względem: poruszała się znacznie szybciej, uderzała celniej i po prostu królowała na korcie" - czytamy. "Iga nie oddała Amerykance nawet gema, kończąc mecz po 58 minutach" - dodano, uzupełniając, że Polce do kompletu Wielkich Szlemów pozostał jeszcze tylko triumf na Australian Open.''Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Ale demolka...ruska znokautowana 6-0 6-0 icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin

Farbowana amerykanka Anxious Anxious Anxious Anxious

Jak zwał tak zwał ale zachowanie szacun,,Rozbita przez Świątek Anisimova zaczęła mówić o Polce. Amerykanka pokazała klasę.- Jesteś niesamowitą zawodniczką i pokazałaś to dzisiaj. Jesteś wielką inspiracją dla mnie, to były niesamowite dwa tygodnie dla ciebie. Wygrałaś Wimbledon w swoim pierwszym finale. Gratulacje dla ciebie i twojego zespołu - mówiła.''
Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Ale demolka...ruska znokautowana 6-0 6-0 icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin

Farbowana amerykanka Anxious Anxious Anxious Anxious

Iga super mamy to ale z kacapskim kulturystą jakby grała to kto wie Think Think Think Think Think Think Think

Martyr napisał(a):
A ja polecam Księgowego I i II oczywiście thumbup thumbup thumbup thumbup

Jedynkę oglądałem dwójki jeszcze nie Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand

eryk7 napisał(a):
Panowie oglądałem film sensacyjny ale jest tak nakręcony że naprawdę jest ostro ale można się uśmiać na wieczór polecam ,,Nobody.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Coś w rodzaju z Denzelem Washingtonem tylko grubiej,,Bez litości.'' happy3 happy3 happy3 happy3 happy3 happy3 happy3

Panowie oglądałem film sensacyjny ale jest tak nakręcony że naprawdę jest ostro ale można się uśmiać na wieczór polecam ,,Nobody.'' Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

3plus napisał(a):
Legia słabiutko...W Kazachstanie może być gorąco...

Pewnie nie tylko na boisku Think Think Think Think Think Think Think

3plus napisał(a):
Iga Świątek w Finale Wimbledonu...!!!
Dancing Dancing Dancing

Sabalenka poza turniejem więc wszystko przemawia za tym że powinna to wygrać.

Należy się jej jak psu buda hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1

3plus napisał(a):
Z Realu to chyba nic nie będzie jak nie zrobi coś z obroną.

x.com/mmtv40017/status/1943051...

Buhahahahahahaha laughing8 laughing8 laughing8 laughing8 laughing8 laughing8 laughing8

A po tytule myślałem że to łysy,,Blamaż Realu wstrząsnął Madrytem. Ale łzy polały się z innego powodu. To koniec.''
laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3

sport.interia.pl/pilka-nozna/n...

jebane kacapy,,Iga Świątek rozegrała bardzo dobry mecz z Ludmiłą Samsonową w ćwierćfinale Wimbledonu 2025, ale inaczej widzą to rosyjskie media. "Polska oszustka zrujnowała turniej rosyjskiej tenisistce" - pisze serwis sportbox.ru.''

No ładnie ciapaci rozwalili ciapatych laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3 laughing3

Na razie to nie wiadomo ale nie ci masakra,,Jerzy Brzęczek i Jacek Magiera byli widziani w środowe popołudnie w siedzibie PZPN. O wizycie dwóch kandydatów na selekcjonera poinformował dziennikarz Michał Skiba. To finalna faza wyboru szefa kadry. Prezes Cezary Kulesza może ogłosić jego nazwisko w każdej chwili.'' Pray Pray Pray Pray Pray Pray Pray

Martyr napisał(a):
Iga w półfinale Wimbledonu toothy8 toothy8 toothy8 toothy8

I pięknie hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1 hello1

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie - przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit i ochłoń binky binky binky binky

Ale co tu chłonąć dobrze wiedzieli co robią angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Jprd, Ty znowu te wściekłe mordki, przecież Barka jest na cenzurowanym jeżeli idzie o transfery, więc chyba nie dziwne, że kolo nie chce zostać na lodzie, gdyby transfer pod kątem jakiejś kontroli się wysypał...............rozumiesz director director director director

Tu masz rację ale oni nie ciągną kasy od ciapatych angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale co to ma do rzeczy d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

Kto ma kasę ten ma lepsze wejścia niestety evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4

To prawda, najwyraźniej ci obecnie biedniejsi za dużo wyłożyli swego czasu na centralę, by było łatwiej i skuteczniej biegać po boisku, a teraz trochę brakuje, bo zadłużenie mocno ciąży laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

Ale się nie sprzedali angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ta babska jak i męska to rzeczywiście dno druga identyczna bramka wpadła jak pierwsza angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie - przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit i ochłoń binky binky binky binky

Ale co tu chłonąć dobrze wiedzieli co robią angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Jprd, Ty znowu te wściekłe mordki, przecież Barka jest na cenzurowanym jeżeli idzie o transfery, więc chyba nie dziwne, że kolo nie chce zostać na lodzie, gdyby transfer pod kątem jakiejś kontroli się wysypał...............rozumiesz director director director director

Tu masz rację ale oni nie ciągną kasy od ciapatych angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale co to ma do rzeczy d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

Kto ma kasę ten ma lepsze wejścia niestety evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4

Gupi czy jaki,,Jeszcze kilka tygodni temu Marc-Andre ter Stegen osobiście powiedział, że według jego informacji FC Barcelona ma na kolejny sezon dwóch bramkarzy: jego i Inakego Penę. Od wypowiedzenia tamtych słow klub pozyskał Joana Garcię i przedłużył umowę ze Szczęsnym. Sytuacja zmieniła się więc o 180 stopni. Wszyscy teraz czekają na rozwiązanie tej sprawy. Wszystko powinno przyspieszyć po 13 lipca - właśnie wtedy FC Barcelona zaczyna przygotowania do kolejnego sezonu.''
d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

sport.interia.pl/pilka-nozna/l...

To byłby dla nie go dobry kierunek,,Według informacji Tomasza Włodarczyka z portalu "Meczyki.pl" zainteresowanie 20-latkiem jest naprawdę spore. Dziennikarz przekazuje, że reprezentant Polski ma aktualnie na stole dwie opcje. Pierwszą są przenosiny do Valencii, a Urbański odbył już rozmowę wideo z dyrektorem technicznym klubu z Hiszpanii. Zespół z Półwyspu Iberyjskiego jest gotowy zapłacić kilka milionów euro za Polaka.'' Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):

Martyr napisał(a):

A jednak,,FC Barcelona poinformowała za pośrednictwem mediów społecznościowych, że właśnie podpisała nową umowę z Wojciechem Szczęsnym. Polski bramkarz pozostanie bramkarzem "Dumy Katalonii" nie na jeden, a na dwa kolejne sezony. Jego kontrakt będzie obowiązywał do 2027 roku. Jeśli go wypełni, zostanie na Camp Nou dłużej od Roberta Lewandowskiego. W kolejnej kampanii Szczęsny będzie pełnił rolę rezerwowego bramkarza.'' Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

Martyr napisał(a):
Odnośnie Williamsa.........nie dla psa kiełbasa laughing6 laughing6 laughing6 laughing6

Wyszło szydło z worka Ty byś zgodził na takie żądania cwaniaki tych z Atletico,,Abstrakcyjne żądania gwiazdy Athletiku. FC Barcelona powiedziała "nie"Kolejne, dość abstrakcyjne szczegóły ujawnił Manolo Lama z redakcji "COPE". Zgodnie z wiedzą dziennikarza, Nico domagał się klauzuli, zgodnie z którą w przypadku braku rejestracji, na którą Barca miałaby notabene przynajmniej dwa miesiące, mógłby odejść do innej drużyny za darmo.
Jak bardzo kuriozalnie brzmi scenariusz, w którym "Blaugrana" miałaby zapłacić za zawodnika kwotę rzędu 60 milionów euro, a następnie zgodzić się, by w klauzuli widniał zapis o możliwości jego błyskawicznego odejścia i to za darmo. Inna sprawa, że problemy z rejestracją zawodników to sytuacja, jaka w tak zasłużonym i medialnym klubie to sytuacja, która nigdy nie powinna zaistnieć.'' puke_l puke_l puke_l puke_l puke_l puke_l puke_l

I dobrze,,- Wojciech Szczęsny przybędzie do Barcelony w przyszłym tygodniu i podpisze nowy kontrakt. Polski bramkarz wyjechał na wakacje z ustalonymi wszelkimi szczegółami - kwotą na umowie, długością kontraktu na rok z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy. Wszystko zostanie sfinalizowane w kolejnych dniach - czytamy na łamach hiszpańskiego portalu.''
Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

Czyżby powoli się sytuacja wyjaśniała,,Prezes PZPN zapowiedział, że już porozumiał się z kandydatem na nowego selekcjonera reprezentacji Polski. Cezary Kulesza jest w Szwajcarii na mistrzostwach Europy kobiet. Z naszych informacji wynika jednak, że nie tylko po to. Trop ws. nowego selekcjonera prowadzi bowiem do Vladimira Petkovicia, byłego trenera kadry Helwetów.''
Think Think Think Think Think Think Think

Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Cd.,,Złoty pociąg poszukiwany. Taki plan przedstawili badacze.Zespół badaczy złotego pociągu dostał pozwolenie na rozpoczęcie jego poszukiwania. Grupa podzieliła się planem działań, jaki przedstawiła Nadleśnictwu Świdnica. Nie wszystkie jego etapy zostały zaakceptowane.''Think Think Think Think Think Think Think

wiadomosci.wp.pl/zloty-pociag-...

Ale co oni mogą znaleźć w taki sposób........chyba tylko kreta d'oh! d'oh! happy8 happy8

Prace inwazyjne dotyczące gruntu można prowadzić wyłącznie za pomocą łopat, szpadli i saperek. Można je wykonywać punktowo, na obszarze o bokach 30 na 30 cm i do głębokości 50 cm - dodał.

No tak i to nie wiem czy by znaleźli Think Think Think Think compress compress compress

No bieda,,Legia oszukała Iordanescu? W Rumunii aż huczy. "Jest bardzo rozczarowany." Think Think Think Think Think Think Think

Informacje
Stopień: Elokwentny
Ostatnia wizyta: 6 września 2025 00:06:34
Liczba wpisów: 424
[0,10% wszystkich postów / 2,65 postów dziennie]
Punkty respektu: 77

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 4,626 sek.

ivqgmxmf
ikjuthop
hpwrgvqk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vnphsuql
sfrkumpj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat