|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martyr napisał(a):Nic nie odwracam, wystarczy zobaczyć ile zawiści i zemsty jest w tym ryżym chvjcu, jak też u innych z ogólnie pojętego KODziarstwa, ale też wiem, że nigdy się nie dogadamy/nie zgodzimy w tym aspekcie, więc można się rozejść, by nie zaśmiecać wątku Tak masz rację, każdy, nawet największy debil/idiota/bezmózg to widzi, ale co ja będę się pruł, jak ktoś ma BIELMO na oczach A tak poza tym, to podrzuciłem temat o PW, Ty zacząłeś beczeć, że o polityce miało nie być, a PW to mimo wszystko nie to, po czym cały czas napjerdalasz o polityce Zdecyduje się, ewentualnie widać, że brakuje Ci tamtego forum, gdzie mogłeś dowoli poużywać i powyzywać/poubliżać wszystkim przeciwnikom jak leci i próbujesz tutaj teraz przemycać ten syf............tak więc zbastuj. Ja pierdolę kto człowieku zaczął bielmo chyba masz i to duże ale przecież tam po waszej stronie to normalne odwrócić kota ogonem,ja ty zapodałem przykłady jakich to macie zajebistych guru srąkiewicz,maliniak i jeszcze kilku na temat jak srąkiewicz obraził powstańca to wyjeżdżasz o jakiejś pedofili fest porównanie co do twuska to mi to zwisa ale jak to kiedyś ktoś powiedział żeby karolek komuś brzuch rozpruwał to i tak na niego by głosowali chociaż dodam trzaskowski to był cienki kandydat no ale gdyby Sikorski startował to byłby ktoś chociaż nie przecież ma żonę żydówkę
|
|
|
|
|
|
|
|
A maliniak zaszalał ale cóż ,,Prezydent andrzej duda przyznał Srebrny Krzyż Zasługi Pawłowi Żelemowi, co spotkało się z krytyką. Żelem był oskarżany o mobbing i zastraszanie pracowników w klubach piłkarskich, w których pełnił funkcje kierownicze. - Tacy, jak on, nigdy się nie zmieniają. Może zmienić klub i barwy, ale zawsze pozostanie taki sam, zawsze będzie chciał zaszczuć drugą osobę. Ten człowiek jest szalony - wspominał w rozmowie z Weszło Sebino Plaku, były piłkarz Śląska Wrocław, który wygrał sprawę o odszkodowanie przed Trybunałem Arbitrażowym w Lozannie.W poniedziałek odznaczony został również Cezary Kulesza, prezes PZPN, a wcześniej szef Jagielloni Białystok. Jego działalność w związku budzi jednak mieszane odczucia.''
|
|
Co ty kurwa możesz wiedzieć nie wiem czy Mielec tknęli czy nie nie jestem z Mielca ale dla mnie to robione pod publiczkę i tyle można to inaczej wyrazić co do historii to jak ja słyszałem np o Katyniu to nie wiem czy na świecie byłeś, ale co nie przeszkadza że twój idol srąkiewicz zagłuszał kiedyś ,,Niedzielne przemówienia podczas protestów na Placu Zamkowym próbował zagłuszać lider narodowców, Robert Bąkiewicz. Wanda Traczyk-Stawska, uczestniczka powstania warszawskiego, przywołała go do porządku słowami: "Milcz, głupi chłopie. Milcz, chamie skończony, bo ja jestem żołnierzem, który pamięta, jak krew się lała. Jak moi koledzy ginęli". Dziś jednak żadna wymiana zdań na realu się nie kończy.'' www.google.com/search?q=bąkiew... obraził kobietę walczącą w powstaniu&oq=bąkiewicz obraził kobietę walczącą w powsta&aqs=chrome.1.69i57j33i160l3.35757j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajny gość,,Nie żyje Hulk Hogan. Legendarny wrestler miał 71 lat.'' [''] [''] [''] [''] [''] ['']  kliknij, aby powiększyć
|
|
|
|
|
|
3plus napisał(a):LEGIA już zbiera punkty do rankingu...chociaż gra marna ale zwycięstwa są. Jesteśmy coraz wyżej.
Poz. Kraj 2021/22 2022/23 2023/24 2024/25 2025/26 Razem Dystans Ten tydzień 12 Norwegia 7,625 5,750 8,000 11,812 0,000 33,187 1,687 13 Polska 4,625 7,750 6,875 11,750 0,500 31,500 – 0,250 14 Dania 7,800 5,900 8,500 7,656 0,000 29,856 1,644 15 Austria 10,400 4,900 4,800 9,650 0,000 29,750 1,750 16 Szwajcaria 7,750 8,500 5,200 7,050 0,000 28,500 3,000
Do 10 miejsca niedaleko...a wtedy LM bez Eliminacji. Jeszcze tylko trzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martyr napisał(a):No tak, a kto by miał żal, jak przytulił niezłą kasę, ale widzę, że nie pojmujesz zagadnienia, to może wyjaśnię jak dwulatkowi, chodzi o całą społeczność liliputów, bo co mają powiedzieć ci, co nic nie zarobili...???? Pytanie retoryczne, ale nie mam nadziei, że ogarniesz Widzę że raczej też nie ma nadziei że to ogarniesz po wypowiedziach tych ludzi
|
|
|
|
3plus napisał(a):Martyr napisał(a):Ulala, kontrowersyjna impra z Robciem w tle.... Impreza, na której bawił się Lewandowski, wzbudza olbrzymie kontrowersje. Aktywistka grzmi o dehumanizacji.Lamine Yamal, świętując swoje urodziny, zdecydował się wynająć osoby niskorosłe w charakterze atrakcji na imprezie. To posunięcie nie tylko wywołało oburzenie w mediach, ale także zainteresowało hiszpański rząd, który wprowadził przepisy mające na celu ochronę godności osób z niepełnosprawnościami. Ola Petrus nie kryła swojego zdania na ten temat, a jej słowa odbiły się szerokim echem. Aktywistka i komiczka chorująca na achondroplazję w ostrych słowach skomentowała zachowanie młodego piłkarza, nazywając je "prostackim" i "dehumanizującym".  kliknij, aby powiększyć Lepiej jakby napisali Aktywiszcze... No okazało się że ci niby pokrzywdzeni tu cytat ,,nie mają do nikogo żalu tylko wykonywali swoją pracę,i byli traktowani normalnie.''
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się że sportowcy nie powinni płacić podatków,,O sprawie informuje "Fakt". Sean Packard, dyrektor podatkowy OFS Wealth, oszacował, że Świątek zapłaci brytyjskiemu fiskusowi aż około 1,5 miliona dolarów, co wynika z efektywnej stawki podatkowej wynoszącej 36,52 proc. Dodatkowo, jako że Iga mieszka w Polsce, będzie musiała uiścić 4-procentowy podatek od dochodów zagranicznych, co oznacza kolejne 162 tysiące dolarów.W tej sytuacji trudno więc mówić o 4 milionach dolarów, bo po odliczeniu wszystkich podatków na koncie Igi Świątek pozostanie około 2,34 miliona dolarów. To wciąż ponad 8,5 miliona złotych, co jest imponującą kwotą. Co więcej, kwota ta może się jeszcze uszczuplić, jeśli uwzględni się premie dla sztabu szkoleniowego, które często są zapisane w kontraktach zawodniczek.''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No dalej pierdolisz jakbyś nie wiedział,,Chelsea F.C. należy do grupy właścicielskiej o nazwie BlueCo, na czele której stoją Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter i Hansjörg Wyss. Wcześniej klub był własnością Romana Abramowicza. W 2022 roku doszło do zmiany właściciela klubu, po tym jak brytyjski rząd nałożył sankcje na Romana Abramowicza z powodu jego powiązań z Władimirem Putinem, co zmusiło go do sprzedaży klubu. Nowa grupa, znana jako BlueCo, przejęła Chelsea w maju 2022 roku, za kwotę 4,25 miliarda funtów, po zatwierdzeniu transakcji przez rząd Wielkiej Brytanii.''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyszło szydło z worka Ty byś zgodził na takie żądania cwaniaki tych z Atletico,,Abstrakcyjne żądania gwiazdy Athletiku. FC Barcelona powiedziała "nie"Kolejne, dość abstrakcyjne szczegóły ujawnił Manolo Lama z redakcji "COPE". Zgodnie z wiedzą dziennikarza, Nico domagał się klauzuli, zgodnie z którą w przypadku braku rejestracji, na którą Barca miałaby notabene przynajmniej dwa miesiące, mógłby odejść do innej drużyny za darmo. Jak bardzo kuriozalnie brzmi scenariusz, w którym "Blaugrana" miałaby zapłacić za zawodnika kwotę rzędu 60 milionów euro, a następnie zgodzić się, by w klauzuli widniał zapis o możliwości jego błyskawicznego odejścia i to za darmo. Inna sprawa, że problemy z rejestracją zawodników to sytuacja, jaka w tak zasłużonym i medialnym klubie to sytuacja, która nigdy nie powinna zaistnieć.''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|