PARTNER SERWISU
onctoilz

Podpis użytkownika

MichalBednarz
0
Wpisów: 64
Wysłane: 2 sierpnia 2011 11:25:24
Cytuję:
========================================================
Witam,

5 dni temu był do Pana wysłany mail, na który Pan nie zareagował

Cytat:
Szanowny Panie,
proszę usunąć ze swojej stopki link do zewnętrznego serwisu.
Promowanie w ten sposób zewnętrznych stron, szczególnie o tematyce giełdowej, jest zabronione regulaminem i nie dopuszczam tego rodzaju działań.
Jeżeli jedynym motywem Pana uczestnictwa w forum jest promowanie jakiejkolwiek innej strony, serwisu czy przedsięwzięcia, z góry zaznaczam iż nie będziemy do tego dopuszczać. Naszą pozycję zbudowaliśmy ciężką pracą i inwestycją liczoną w ponad milionie złotych, i nie zamierzamy oddawać ruchu na zewnątrz.

z poważaniem
Marcin Przasnyski, redaktor

Z tego powodu stopka została usunięta administracyjnie, o czym też został Pan powiadomiony.

Proszę o zastosowanie się do powyższej prośby.

z poważaniem
admin"

=============================================
No to moja odpowiedź:

Prawdziwa internetowa wolnorynkowa netetykieta nie zabrania wsadzania czegoś w stopkę/podpis. A i nie promuję strony nawołującej do nienawiści czy czegokolwiek w tym stylu i nie promuję, nie wklejam również reklamówek portalu/bloga w TREŚCI posta.

Stockwatch tak bardzo boi się konkurencji? Cenzura? Coś jak Cło??? W forum dyskusyjnym? Gadacie o giełdzie gdzie jest mniej więcej z założenia kapitalizm i WOLNY RYNEK, a zachowujecie się jak komunistyczni regulatorzy gospodarki. Regulamin forum macie więc zabawny.

FORUM to FORUM. Nie moja wina, że Pan nie rozumie czym jest internetowe forum. Hipokryzja to hipokryzja. Ani nie włamuję się na wasz serwer, ani nie piszę brzydko o Stockwatch.

W treści moich postów piszę jak najbardziej rzeczowo.

Ot moja opinia.

Michał Bednarz

PS: W treści STOPKI/PODPISU był zapis na możliwość otrzymania ZA DARMO filmiku z instrukcją obsługi aplikacji at stooq i innych giełdowych ciekawostek też za darmo. Chyba że ktoś wskaże mi cennik tego filmiku. Nie jestem pracownikiem stooq, wykorzystałem po prostu ich brak instrukcji, a przynajmniej jakoś niewidoczny dostęp do stworzenia filmiku w tym temacie.

PS2: Czy Stockwatch rozumie czym jest internetowe Forum?

Piszę celowo tutaj, bo chcę wywołać dyskusję w tym temacie.
Edytowany: 2 sierpnia 2011 12:20

Dapi
PREMIUM
0
Wpisów: 993
Wysłane: 2 sierpnia 2011 11:48:01
Wchodząc na forum akceptujesz regulamin.

Jeżeli chcesz coś zrobić co nie jest dozwolone w regulaminie to wysyłasz zapytanie do admina strony. Tego wymaga kultura.
Wywołujesz dyskusję nie próbując wcześniej spełnić żadnego z warunków. To nie działą na zasadzie wymuszenia. To jest próba obarczenia swoim problemem -innych.
Ty złamałeś regulamin nikt inny.

To jest koniec tej dyskusji.
Rynki mogą pozostać irracjonalne dłużej niż ty możesz pozostać wypłacalny.

Rozbudowane wykresy: http://www.atcharts.pl
Centrum analizy technicznej: http://www.attrader.pl
Edytowany: 2 sierpnia 2011 11:50

krewa
PREMIUM
1 362
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 11 957
Wysłane: 2 sierpnia 2011 11:49:54
Michał, a nie prościej byłoby dostosować się do reguł? temat cenzury na SW jest wałkowany od dawna i z argumentami obu stron mogłeś się zapoznać. ale to właśnie owej cenzurze zawdzięczasz względny porządek na forum. chcesz zobaczyć efekty "prawdziwej internetowej wolnorynkowej netetykiety"? na bankierze masz tego pod dostatkiem.

MichalBednarz
0
Wysłane: 2 sierpnia 2011 12:06:24
Nie mówię o tym by Stockwatch stał się Bankierem.

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 2 sierpnia 2011 12:19:32
Przyjmijmy, że boimy się konkurencji.

Inwektywy typu 'komunizm' czy 'cenzura' zachowaj na bardziej stosowną okoliczność, bo SW to komercyjny projekt i ma prawo do walki konkurencyjnej, którą w ten oto delikatny i uprzejmy sposób stosuje.

Swój projekt promuj z łaski swojej na własny koszt i własnymi siłami.

MichalBednarz
0
Wysłane: 2 sierpnia 2011 12:31:03
Okay, rozumiemy inaczej pewne pojęcia i tyle...

Dobra, nie wypowiem się już więcej.
Edytowany: 2 sierpnia 2011 12:37

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,160 sek.

kbeozhzr
vjnlcawi
odwnmdih
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
puzinsnm
gfhkdvlg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat