PARTNER SERWISU
pfqgkvzk
pawel2pp

pawel2pp

Ostatnie 10 wpisów
@Scarry

Chyba jeszcze w tym roku wyjdzie Wii U, ma być porównywalna z Xbox 360 i PS 3, za 2 lata pojawi się kolejna generacja Xbox-a i PS, czas życia jednej generacji to 7-10 lat. Do końca dekady raczej nie zanosi się na jakąś katastrofę na rynku.
Jakoś sobie nie mogę wyobrazić granie w domu na smartphonie 3-5 cali, albo na tablecie 10 cali, raczej prędzej na jakimś smartTV od Samsunga lub Apple, ale i tak ktoś te gry musi napisać, a sposób dystrybucji to sprawa wtórna, czy będzie to Box czy sklep internetowy np. gog.com.

@Scarry

Nie chcę się czepiać, ale to ostatecznie gracze decydują o wielkości sprzedaży, wszelkie nowinki są modne i popularne, ale czy model się sprawdzi w przyszłości nikt tego nie wie.
200 mln rynek konsol, to prymitywny rynek ciekawe ;).

@Scarry

Chyba nie jesteś graczem, gra odnosi sukces sprzedażowy nie dlatego, że jest sieciowa lub nie tylko dlatego, że jest dobra i jest wydana na wszystkich popularnych platformach. Liczy się ciekawy pomysł, grywalność, jakość wykonania, tym się kieruję gracz przy zakupie.

Nie ma bariery popytu dla gier "niesieciowych" to jakaś obiegowa opinia, która nie ma nic wspólnego z faktami.
Najlepiej sprzedająca się gra w historii to seria Mario Bros na konsole Nintendo, liczy się powszechność platformy i grywalność, a nie jakieś wydumane opcje sieciowe.
Skyrim bez opcji gry po sieci ma najwyższą sprzedaż na Steam od początku istnienia tego serwisu link.

Witaj Morfeusz

Jestem Twoim stałym czytelnikiem, gratuluje wspaniałej kroniki i jeszcze lepszych inwestycji. Pozwól, że dorzucę swoją propozycje na giełdzie spółek wartych zainteresowania, co myślisz o Wasko?

24.11 zapisałem się na PDA, pp zniknęły z rachunku i bank potrącił odp. kwotę z konta, ale dzisiaj po zmianach w eMaklerze pp wróciły mi na rachunek. Ktoś ma podobnie?

To może wyjaśnia ostatnie roszady w akcjonariacie:
www.parkiet.com/artykul/8,9839...

Zarząd Rubicon Partners Narodowego Funduszu Inwestycyjnego SA (Fundusz) informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał od Pana Huberta Bojdo - Członka Zarządu Funduszu zawiadomienie w trybie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. - o obrocie instrumentami finansowymi.
Zgodnie z otrzymanym zawiadomieniem z dnia 5 listopada 2010 r., Pan Hubert Bojdo informuje, iż nabył 2 000 000 sztuk akcji spółki Rubicon Partners NFI SA po cenie 1,50 zł za każdą akcję. Transakcja została zrealizowana poza rynkiem regulowanym za pośrednictwem Domu Maklerskiego BZWBK.
Przed ww. nabyciem Hubert Bojdo posiadał 4 000 000 akcji Rubicon Partners NFI, stanowiących 5,01% udział w kapitale zakładowym i dających 5,01% głosów na walnym zgromadzeniu Rubicon Partners NFI.
Po ww. nabyciu posiada 6.000.000 akcji Rubicon Partners NFI, stanowiących 7,52% udział w kapitale zakładowym i dających 7,52% głosów na walnym zgromadzeniu Rubicon Partners NFI.

To chyba w poniedziałek mamy rajd na Rubiconiehello1

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 24 lipca 2012 13:06:15
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,223 sek.

nxyacpjt
feisriov
rqenehdx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
egyebyly
jxljcpeo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat