Temat:
XPLUS
Muszę przyznać że spółka zaczyna wyglądać coraz bardziej obiecująco.Coraz wieksze zainteresowanie ich produktem na rynku.Poza tym od dawna maja przejrzysta polityke informacyjna,raporty co miesiac.A to nie jest takie typowe dla wiekszosci na NC.
|
|
Temat:
ATONHT
Jezdzi szybciej niz winda w palacu kultury.Tym bardziej sie ciesze bo tydzien temu przesiadlem sie z EUI.ufff
|
|
Wyjątkowo trudno tu przewidziec kierunek.Ciezko bedzie uniknać "gołych" raportow przez najbliższy czas wiec niecierpliwcy będą oddawać.Czy z kolei "grubsi" będą chcieli inwestować w tą niezwykle "swietlaną" przyszłość?Sama Perła to chyba za mało.
|
|
Teraz tak ale tydzien temu nie wygladalo to rozowo.Mysle ze i tak bez dobrych informacji nie mamy co liczyc na silniejsze wybicie.Ciekawe jak sprzedaz kremow idzie
|
|
Cos mi sie wydaje ze zaraz drugie ramię zobaczymy i pojdzie w dol.Tylko dobre info uratowaloby sytuacje.
|
|
Mam nadzieje ze obydwaj sie nie mylicie...
|
|
Temat:
SERENITY
Nie ma nawet jak zadnego punktu wsparcia wyznaczyc.ktos ma jakies sugestie dokad moze poleciec?
|
|
Temat:
SERENITY
dokladnie!i na tym trzeba korzystac.mozna w ciagu dnia zrobic 2-3 tranzakcje i na kazdej ugrac 5-10%.teraz serenity.wczesniej np.euroimplant.tu sie niezle dzieje ale mozna sie tez niezle poobijac
|
|
Temat:
KREZUS
po dlugiej konsolidacji cos powinno ruszyc.2.20 przy dobrym rynku powinno sie pojawic
|
|
Temat:
EUIMPLANT
Ja swoje 24% zarobilem.Ale cos mi podpowiada ze to nie koniec i 2 z przodu niebawem.sprzedalem tylko dlatego ze uznalem iz na dzis wystarczy tego dobrego.na wiecej nie zasluzylem. W dodatku wczoraj duzo do przodu bylem na divicomie i niestety nie sprzedalem,nastapila cofka i teraz tylko pare % na plus.ale trzymam bo jeszcze bedzie ok. a euimplant to moje oczko w glowie, jednak na NC to trzeba ostroznie
|
|
Temat:
GENERGY
Straszna tu cisza a szkoda,przydalaby sie szersza dyskusja bo spolka ciekawa i dala ostatnio duzo zarobic.trudno jednak powiedziec gdzie koniec tego szalu.w branzy nie szykuje sie jakis wielki boom chociaz zima to zawsze dobry sezon dla komputerowcow. szkoda ze spolka od kilku miesiecy nie publikuje zadnych wiesci,ale taki juz urok NC
|
|
Temat:
KCI
ten niewielki ale jednak wzrost przy dzisiejszym rynku to niezly wynik.czyzby jakies info mialo nadejsc odnosnie rezultatu due iligence?
|
|
Temat:
Onesano
czy tu nam sie czasem ladna "glowka" nie rysuje?
|
|
Temat:
KCI
ktos widzi juz jaki jest raport bo na chwile obecna nie moge nigdzie znalezc?
|
|
Temat:
KCI
tez sobie tego zycze.a poki co to chyba trojke hossy widze,chociaz wolalbym zeby ktos biegly w swiecach sie wypowiedzial:) cos mi tylko nie pasuje z tym ze trzy mniejsze czarne nie mieszcza sie w korpusie pierwszej.czy tak maly szczegol jest istotny???
|
|
Temat:
KCI
pokaza najblizsze dni.ponat to taka spolka na ktorej mozna miec ogromne zyski ale mozna tez sie niezle wylozyc.jesli rzeczywiscie rysuje nam sie ladna hiperbola to kurs na polnoc moze trwac i trwac.w dodatku spekula zawsze lubila ten papier.jesli nareszcie ten zarzad jest kompetentny,a wierze ze tak i raport bedzie w miare dobry to zaczynamy dluga jazde.
|
|
Temat:
KCI
zastal sie ponar w miejscu przez cala wiosne kiedy inni odrabiali straty ale w koncu i tu cos ruszylo.pare ostatnich sesji ladnie wyglada.czyzby skup pod raport???bedzie na pewno duzo lepszy od poprzednich ale czy wystarczajaco dobry???malo wiadomo jak naprawde idzie proces uzdrawiania w firmie.
|
|