Temat:
IDMSA
tomcio55 napisał(a):tomo napisał(a):Jeśli obroty nie spadną IDM szybuje w kierunku 4zł. Po czym to widzisz? Węszę nosem dalsze zakrycie świecy. 3,5-4 nie tak lekko przyjdzie osiągnąć. Obym się myslił. Stopy: by żyło się lepiej :-)
|
|
Temat:
IDMSA
rafiik napisał(a):pewnie bedzie -8% a jutro co dalej?
Czwartek :-)
|
|
Temat:
IDMSA
internet99 napisał(a):Tym74 napisał(a):rafiik napisał(a): 3 przebite jak myslicie do dalej? ...rynek wygląda jak wygląda. a tak fundamentalnie - czytełeś we wczorajszym PB artukuł w którym była podana szacunkowa planowana liczba IPO na najbliższy rok?... z tego m.in. ma część przychodów IDM. Na każdym odcinku czasu są tacy, którym puszcza zwieracz. Fundamentalnie. Masz przykład wyżej. Mój jest dość mocny. Stopy: by żyło się lepiej :-)
|
|
Temat:
IDMSA
rafiik napisał(a): 3 przebite jak myslicie do dalej? Don't panik. Waka w toku. Wykres jest po stronie byka i póki co idzie jak po wykresie. Ale to jest IDM a rynek wygląda jak wygląda.
|
|
Temat:
IDMSA
Maniek napisał(a):Nie jestem chciwy, ta spółka równie szybko rośnie jak i spada, swoje zarobiłem kupiłem po 1,38 PS. Resztę sprzedałem po 2,84, anulowałem zlecenie po 2,87 A ja czekam na stopach :-) LISEK CHYTRUSEK.
|
|
Temat:
IDMSA
lszewc napisał(a):Tym74 napisał(a):lszewc napisał(a):Jak myslicie... do ilu dojdzie IDM zanim poleci na lep na szyje ?? Luka na 2,59 zamknięta, teraz jest opór na 2,90. Potem otwarta przestrzeń do 4 PLN. Nie bardzo rozumiem na co liczysz. Czy tego chcesz czy nie ktoś zarobi na tej spólce majątek a z wpisu wynika, że nie będziesz to Ty ;-) Moze jednak ja :) przynajmniej troche :) Od jakiegos czasu mam ich papiery i zastanawiam sie czy sie nie pozbyc... stad moje pytanie :) Ok, takiej odpowiedzi nie otrzmasz ;-) Ja liczę na 3,5 -4 w nadchodzacych tygodniach a później zobaczymy...;-)
|
|
Temat:
IDMSA
nocnygracz napisał(a):tomcio55 napisał(a):discopolo napisał(a):nocnygracz napisał(a): "Program skupu akcji własnych Domu Maklerskiego IDM S.A. w celu ich zaoferowania kluczowym dla spółki osobom". Znowu Kluza dostanie parę baniek? A tak na poważnie to jak sobie wyobrażacie zarabianie z bandą złodziei. Przecież akcjonariuszy też okradną. Pakiety akcji w rękach zarządu wcale nie są tu dostateczną przeszkodą. To proste np. kupując akcje za 2.60 a sprzedając za 3.60 - tak się zarabia na giełdzie ;) Inna opcja jaka mi przychodzi do głowy to kupno akcji za 70-80 groszy, a sprzedaż za 7-8 zł. Wersja dla wytrwałych. 70-80 wydaje sie wpisem przesadzonym ale być może będzie szansa do tańszego odkupienia tego co się sprzeda.
|
|
Temat:
IDMSA
lszewc napisał(a):Jak myslicie... do ilu dojdzie IDM zanim poleci na lep na szyje ?? Luka na 2,59 zamknięta, teraz jest opór na 2,90. Potem otwarta przestrzeń do 4 PLN. Nie bardzo rozumiem na co liczysz. Czy tego chcesz czy nie ktoś zarobi na tej spólce majątek a z wpisu wynika, że nie będziesz to Ty ;-)
|
|
Temat:
IDMSA
Dzisiaj i jutro to dużo za mało, żeby myśleć o wystrzale kursu. Trzy tygodnie temu a owszem. W skali kilku kwartałów ta transakcja będzie miała odzwierciedlenie lecz wówczas kurs będzie zupełnie gdzie indziej. Jutro cd drenażu, nie tylko na IDM.
|
|
Temat:
IDMSA
discopolo napisał(a):Wielkich sukcesów jednak nie mają, a inwestorzy byli wyraźnie podnieceni rzekomo świetnie zapowiadającymi się wynikami. Wcześniej wzrosty pod te "świetne" wyniki już były. Czyli teraz holocaust poniżej 2.00. Zwłaszcza że dzisiejsza zwała całego rynku jest wielce prawdopodobna skoro SP500 zjechało poniżej oporów. Hameryki to tu nie odkrywasz. Holocaust? Co to zmienia? Kompletnie nic. Wyjątkiem są day traderzy i cała reszta spekuły (nie w niegatywnej wymowie rzecz jasna: każdy orze jak chce), dla których taki scenariusz to powoli poziom "master kaka".
|
|
Temat:
IDMSA
Poziom dociskania zwieracza ma spory rozrzut. Tak było, jest i będzie :-)
|
|
Temat:
IDMSA
tomon20 napisał(a):Zdecydowałem się wejść zobaczymy co rynek nam dalej przyniesie. Jeśli najbliższe sesje będą wzrostowe, a taką mam nadzieje, to IDMSA biorąc pod uwagę raport powinien sporo zyskać. IN :-)
|
|
Temat:
IDMSA
Walka trwa :-)
|
|