Temat:
ECHO
Jak sądzicie, jaki będzie miało wpływ na kurs informacja o podpisaniu aneksu do umów programu emisji obligacji: [...] Aneksy do powyższych Umów przewidują wielokrotne emisje obligacji dokonywane przez Emitenta w trybie zlecenia emisji transzy. Na podstawie Aneksów zwiększono maksymalną łączną wartość nominalną wszystkich możliwych do wyemitowania obligacji o kwotę 300 mln PLN do kwoty 1 mld PLN.[...]
|
|
Hmm, nikt się nie wypowiada na temat tej spółki ... Czyżby była na tyle nie atrakcyjna ??? Może jednak ktoś się skusi i coś powie, co sądzi o Elektrotimie ?
|
|
Temat:
MASTERS
Witam
Byłem nie obecny przez kilka ostatnich dni. Czy ktoś może mi powiedzieć, co siędzieje ze spółką, że nie jest notowana na GPW ?
Pozdrawiam
Darek
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Co się dzieje ?? Spada po równi pochyłej
|
|
No to chyba trochę się pośpieszyłem z zakupem akcji (dzisiejszy zakup)
|
|
Jak rozumiem, odnosisz się do informacji zawartych np w tym artykulePozdrawiam Darek
|
|
Temat:
KETY
Jak sądzicie, jaki maksymalny kurs w najbliższych dniach może osiągnąć KETY ? 74,00 zł to szczyt możliwości na obecną chwilę ?
Sprzedałem po 76. Mam nadzieję, że się za bardzo nie pośpieszyłem. Nizależnie od tego, zysk w okolicach 20 % uważam za niezły wynik.
|
|