Temat:
SERINUS
widzę i tu spekulanci zajrzeli... przykre... podawać coś bez jakichkolwiek podstaw to ich specjalność.. jeśli ta spółka jest ich zdaniem taka bez przyszłości i w ogóle.. to po co tu zaglądacie po co piszecie? nie uświadamiajcie innych skoro ich zdania na temat spółki i tak nie zmienicie... kto miał sprzedać już sprzedał akcje...co do manipulacji to się zgadam w 100%.. bo po co by się w ogóle interesowali forum? operator powinien ich zablokować bo robi się to samo co na Money, tam już po prostu nie dało się wytrzymać przez ich wyssane z palca naganianie na sprzedaż...
|
Temat:
SERINUS
Witam wszystkich dołączam się do forum... bo często je czytam i przyznam że czas się przedstawić :) jestem pełna podziwu forum naprawdę fajnie prowadzone tylko pogratulować. I wszystkie infa są na bieżąco. Obserwowałam do tej pory inne forum (tu od około dwóch miesięcy zaglądam) ale od kilku tygodni tam jest beznadziejnie widać że spekulanci przed 14 wkroczyli do akcji :) pozdrawiam wszystkich i może nie będę zbytnio pisała, bo nie mam czasu na szukanie inf, ale jestem z Wami i posiłkuje się wszą wiedzą, za co dziękuję:)
|