PARTNER SERWISU
vbomkgah
konstef

konstef

Ostatnie 10 wpisów
no wiec widze ze mamy podobne obserwacje, ja z gielda moja przyjazn watpliwa zaczalem dopiero w grudniu z moim studenckim kapitalem i tak ciulam... dzisiaj sprzedalem swoje akcje bo zrobilo sie troche nieciekawie, jutro pewnie do gory, aczkolwiek... widac ciezko to przewidziec, kupilem po 2,01 wiec troche do przodu. sytuacja jest dziwna, wiec nie ryzykuje ale jezeli jeszcze spadnie to napewno odkupie bo spolka ma potencjal. A ja tak raczej krotkoterminowo, moze teraz jakas kolastyna jesli echo nie spadnie dalej

kurde co sie dzieje z tym papierem?!

moim zdaniem echo powinno solidnie wyjsc gora, a chocby przy uzyciu dzisiejszego komunikatu o zwiekszeniu udzialow funduszu. Skoro rekomendacje anali dzialaja czesto motywujaco dla papierka to tym bardziej konkretne dzialania instytucji finansowej potwierdzaja sile i perspektywy tej spolki. trzeba zacisnac zabki i poczekac, a widac ci co mieli dac sie oskubac za akcji to zrobili to wczesniej, teraz juz tak szybko nie oddaja.
Pray

no to dzisiejszy dzien chyba byl lepszym ruchem. oby tak dalej

No to wyniki nie zaszkodziły ale może i nie pomogły, chociaż jak na dzisiejsze czasy to i tak dobrze. Jak widać szaleństw nie ma, głównie wynik popaprały te roszady walutowe, no ale...
Ciekawie wygląda zlecenie z piatku na 1 800 000 akcji, ktoś głupi by się tak raczej nie załadował. Dzisiaj sytuacja na całej giełdzie nie wygląda najlepiej ale widać kupujących nie brakuje, a sprzedający oddać poniżej 2 zł też nie chcą. Ciekawe co będzie dalej, ja jednak obstawiam, że będzie można trochę zarobić wchodząć na poziomie 2 zł

czekamy czekamy, a wyniki za 4q sie zblizaja

cisza tu grobowa, a Echo dzielnie walczy na 2 zł, moze jakies wybicie bedzie?

jak sadzicie co dalej? sprzedalem moja paczuszke na 2,33 no i czekam na odkupienie tego. tak zastanawiam sie czy to tylko korekta po 6 sesjach wzrostowych, oddech przed odpalem czy tak jak wczesniej, kurs pod wlasnym ciezarem zleci na 1,91-1,95, na tym poziomie kilka strzalow po 100 000 i znow do gory>??

no ja sie trzymam i mam nadzieje ze sie troche odbijemy. Jarbas jak sadzisz za ile bedzie mozna opylic Echo w najblizszym czasie?

Jakos dziwnie sie zachowuje papierek, kurs w ostatnim czasie sie zwalil, ale wszystko sie na gieldzie zwalilo. obroty tez srednie, ktos zbiera ale malo zdecydowanie, bez pospiechu, w piatek troche zaszalał dwa razy po 300 000. Jak obstawiacie co dalej z Echem?

chyba trzeba uciekac z papiera. co o tym sadzicie? 2.10 dzisiaj padlo lekka reka bez zadnej walki. Średnio mam po 2,34. Uciekac i cieszyc sie mala strata czy dokupic jak spadki troche sie zatrzymaja?

pewnie smieszne dla was pytanie...
ale co to jes SL?

to poprostu szalenstwo co sie dzieje z tym papierem! albo ostro w gore albo w dol, nie moze powolutku w jedna strone, jakis taki niecierpliwy jest, pewnie znow ze 3 dni spadkow jeszcze i wyskoczy z 6% do gory a potem znow kilka dni w sumie 8% albo wiecej w dol, trace cierpliwosc... i kase niestety...

jak narazie walczy, a i obroty zaczynaja rosnac. miejmy nadzieje ze echo bedzie dalej roslo.

ja oczywiście też trzymam, dzisiaj jeszcze troszke dokupiłem za moje studenckie ;) miejmy nadzieje, że Echo da zarobić na jakąś dobrą flaszkę w styczniu ;P Grunt to ćwiczyć, żeby wprawy nabrać jak już będę obrzydliwie bogaty i będe na giełdzie powielał mój majątek. Będzie to pewnie hmmm 3-4 hossy w przyszłość.
pozdrawiam i oby nasz papierek nabierał siły.

PS. Pakiet mały to pojęcie względne, praktycznie zawsze znajdzie się ktoś kto ma większy. Dla mnie np. 1000 akcji to już sporo a co to jest w obliczu giełdy.... nawet nie kropla

myslicie ze dalej echo ma szanse isc do gory czy to jakis grubasek wywala i wywalal bedzie? i w zwiazku z tym optymizm z tamtego tygodnia zamiera?

no więc właśnie, miałem nadzieje na kilka % a tu robi się niewyraźnie

Panowie jak zapatrujecie się na to co się dzisiaj dzieje z Echem??

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 28 kwietnia 2010 16:13:10
Liczba wpisów: 18
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,279 sek.

rkigmmxu
hwlghrgv
njjvsilz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wxtlisql
jxttabgo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat