PARTNER SERWISU
rlqlefnj
mariooo

mariooo

Ostatnie 10 wpisów
28zenek napisał(a):
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że zamiast wielkiego skoku na północ przed 14 kwietnia będzie sytuacja odwrotna.Prawa strona obciążona jest setkami tysięcy akcji.
Scenariusze o wystrzale w górę muszą pozostać tylko w sferze urojeń.

A co teraz ciekawego napiszesz?

Pozdrawiam
mariooo

Portfel: 60% BRS, 40% PGN

Skoro raport 4Q10 ma być w poniedziałek to kiedy można się spodziewać ew. gry pod raport (zakładając neutralne info lub jego brak w sprawie SG i brak przesłanek o istotnym wpływie na kurs, wyników w rzeczonym raporcie? chodzi mi tylko o mobilizację spekuły)? Czy tej aktywności bardziej można się spodziewać już jutro czy większe szanse, że dopiero w piątek (oczywiście, o ile w ogóle)? Pytam, bo chciałem się trochę pobawić w DT (przewietrzyć to co kiszę od dawna Dancing ), liczę na zwiększony wolumen ale muszę zaplanować luźniejszy dzień w pracy d'oh!

Pozdrawiam i życzę solidnych wzrostów
mariooo

Czy ktoś z forum w ogóle interesuje się tym papierem? Chyba była spora redukcja a teraz nic się nie dzieje tylko spada. Może spadło już do ciekawego poziomu..

Pozdrawiam
mariooo

To mój pierwszy post, więc witam serdecznie szanowne grono.
Czytam od dawna ale się nie udzielam bo jestem kompletnym lajkonikiem. Nie kumam tych świeczek, analiz, wskaźników, etc., nawet nie bardzo potrafię ustawić stop lossa na e-maklerze... Angel
Ale jakoś udało mi się dotrwać z Borkiem do teraz (również dzięki Wam salute ) z pakiecikiem 5k po średniej cenie nabycia ca. 1,15 (zacząłem od 300 szt. rok temu).
W sumie mógłbym to sprzedać na obecnym poziomie ale trochę martwi mnie wizja oddania skarbówce niemal 4 tys. podatku z jednej spółki. Dlatego kusi mnie możliwość wygenerowania "straty" dzięki PP, co było opisane kilkanaście stron wątku wcześniej, tylko problem w tym że tak jak wielu inny mechanizmów giełdowych, tego też nie rozumiem bandhead crybaby.
Mam więc pytanie: czy, zakładając kurs na stałym poziomie, w moim przypadku dałoby coś poczekanie na prawa poboru? (Oczywiście rozumiem, że podatek trzeba będzie zapłacić, ale sympatycznie byłoby ten przykry obowiązek odwlec Dancing )

Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałym dalszych wzrostów a szukającym okazji – pięknej korekty
mariooo

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 12 sierpnia 2011 11:40:46
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,312 sek.

vmizfrmu
wfiarapr
bxpncsyq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nhddorpq
uvctpkie
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat