Temat:
SERINUS
Na stronie KOV pojawiło się to samo info co na AED ( wersja angielska ). KOVSpodziewałem się jakiegoś komentarza ze strony KOV ale pewnie przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać.
|
|
Do jakiego lotu? Zwróć uwagę że ostatnie zlecenia kupna są tylko po jednej akcji.
|
|
Temat:
SERINUS
Jedno trzeba przyznać , ktoś na rekomendacji nieźle zarobił. Teraz powrót do minimum , ciekawe ile zaliczymy tym razem???
|
|
Temat:
SERINUS
Tak sobie myślę o tej rekomendacji DM BZ WBK i wynikach testów na Ukrainie. Co myślicie o takiej opcji. KOV zaczyna wzbudzać coraz większe zaufanie a zarazem zainteresowanie. Kurs rośnie (dzięki rekomendacji) , zaraz po tym pojawia się pozytywny komunikat z Ukrainy. Do końca roku dużo czasu nie zostało , możliwe że większych spadków już nie zaliczymy. W nowym roku wyniki testów w Brunei , pozytywne komunikaty odnośnie Road Show (zainteresowanie rośnie , znaleźli się chętni na inwestycje), raport za 4 kwartał(możliwe kolejne wzrosty). Oczywiście jest to bardzo optymistyczna opcja, ale przecież bardzo możliwa. Ostatnio duża większość zniechęciła się do KOV , pojawiło się dużo gdybań i teorii spiskowych,może czas już na zmiany,"THINK POSITIVE".
|
|
Temat:
SERINUS
Czy ktoś zna przyczynę dzisiejszych wzrostów???
|
|
Temat:
SERINUS
Prezentacja może mieć negatywny wpływ na drobnych inwestorów ( chociażby tych nie władających biegle językiem angielskim ). Miało być tak pięknie , wyniki za 3 kwartał , wyniki odwiertów , wszyscy mieli być zarobieni, tymczasem opowiastek i teorii spisku końca nie widać, kurs spada ,kasa się kończy , przed nami nowa emisja bez prawa poboru (mam nadzieje że w sprawie PP coś się zmieni). Trzymam spory pakiet KOV , mimo iż sporo straciłem , nadal pozostaje wierny spółce , wierzę że nie zostanę nabity w butelkę , czy jestem naiwny  ... Pewnie bym już dawno zrezygnował gdyby nie to forum , jako osoba nie posiadająca aż tak dużej wiedzy jak część z Was , posiłkuję się Waszymi spostrzeżeniami , analizami i opiniami ( za co oczywiście wszystkim dziękuje , nie pomijając oczywiście Pana Korczaka , przed którym nie lada wyzwanie). Mam nadzieje że wystarczy siły i nerwów żeby dotrzymać do lepszych czasów. Pozdrawiam wytrwałych.
|
|