PARTNER SERWISU
mcmmqwyw
qentin

qentin

Ostatnie 10 wpisów
Na stronie KOV pojawiło się to samo info co na AED ( wersja angielska ).

KOV

Spodziewałem się jakiegoś komentarza ze strony KOV ale pewnie przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać.

Do jakiego lotu?
Zwróć uwagę że ostatnie zlecenia kupna są tylko po jednej akcji.

Jedno trzeba przyznać , ktoś na rekomendacji nieźle zarobił.
Teraz powrót do minimum , ciekawe ile zaliczymy tym razem???

Tak sobie myślę o tej rekomendacji DM BZ WBK i wynikach testów na Ukrainie.
Co myślicie o takiej opcji.
KOV zaczyna wzbudzać coraz większe zaufanie a zarazem zainteresowanie.
Kurs rośnie (dzięki rekomendacji) , zaraz po tym pojawia się pozytywny komunikat z Ukrainy.
Do końca roku dużo czasu nie zostało , możliwe że większych spadków już nie zaliczymy.
W nowym roku wyniki testów w Brunei , pozytywne komunikaty odnośnie Road Show (zainteresowanie rośnie , znaleźli się chętni na inwestycje), raport za 4 kwartał(możliwe kolejne wzrosty).
Oczywiście jest to bardzo optymistyczna opcja, ale przecież bardzo możliwa.
Ostatnio duża większość zniechęciła się do KOV , pojawiło się dużo gdybań i teorii spiskowych,może czas już na zmiany,"THINK POSITIVE".

Czy ktoś zna przyczynę dzisiejszych wzrostów???

Prezentacja może mieć negatywny wpływ na drobnych inwestorów ( chociażby tych nie władających biegle językiem angielskim ).
Miało być tak pięknie , wyniki za 3 kwartał , wyniki odwiertów , wszyscy mieli być zarobieni, tymczasem opowiastek i teorii spisku końca nie widać, kurs spada ,kasa się kończy , przed nami nowa emisja bez prawa poboru (mam nadzieje że w sprawie PP coś się zmieni).
Trzymam spory pakiet KOV , mimo iż sporo straciłem , nadal pozostaje wierny spółce , wierzę że nie zostanę nabity w butelkę , czy jestem naiwny Shame on you ...
Pewnie bym już dawno zrezygnował gdyby nie to forum , jako osoba nie posiadająca aż tak dużej wiedzy jak część z Was , posiłkuję się Waszymi spostrzeżeniami , analizami i opiniami ( za co oczywiście wszystkim dziękuje , nie pomijając oczywiście Pana Korczaka , przed którym nie lada wyzwanie).
Mam nadzieje że wystarczy siły i nerwów żeby dotrzymać do lepszych czasów.
Pozdrawiam wytrwałych.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 20 czerwca 2011 13:02:39
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,171 sek.

snvbiwls
hwgmoxsh
vkcmmbai
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kexvpldj
jpitpoqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat