Temat:
CIGAMES
Oswald gdzie to jest napisane w tym raporcie co, nie znalazłem, ale za to znalazłem coś takiego:
"Uchwała nr 7 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki pod firmą: „CITY INTERACTIVE” S.A. z siedzibą w Warszawie z dnia 20 czerwca 2011 roku w sprawie rozporządzenia zyskiem Spółki za rok obrotowy 2010 1. Działając na podstawie art. 395 §2 pkt. 2 k.s.h. Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy City Interactive S.A. w związku z osiągnięciem przez Spółkę w roku obrotowym 2010 zysku netto w wysokości 25.823.050zł 62gr, postanawia całość zysku netto w wysokości 25.823.050zł 62gr przeznaczyć na fundusz dywidendowy Spółki. 2. Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęci"
Mniej optymistyczne jest to, że kurs i tak swoje, albo w miejscu albo dół ...
|
Temat:
CIGAMES
Otóż ja tak zrobiłem ;) pojechałem do MM, kupiłem i wczorajszy wieczór sprawdzałem czy to zabawa na miarę oczekiwań. Myślę, że powody do zadowolenia są jak na pierwsze wrażenia. Teraz, żeby zaczął się w końcu marsz w górę akcji. Czekanie kolejne 2 miesiące na amerykę lekko mnie już męczy...
|
Temat:
CIGAMES
czy da się coś dowiedzieć o sprzedaży snipera na PS3 w Polsce ?? jak to ruszyło w pierwszym dniu ?? czy to jeszcze zdecydowanie za wcześnie?
|
Temat:
CIGAMES
|