PARTNER SERWISU
rzwkblyl
VodkaFactory

VodkaFactory

Ostatnie 10 wpisów
Widzę, że coś forum wymiera :(

Można oba zlecenia razem. Na pewno nie należy wprowadzać pierwszego stop loss'a ;)

Buldi jaki jest ewentualny zasięg fali spadkowej??

Myślisz dobrze o stop loss. Jeśli chodzi o limit aktywacji to z tego co pamiętam z SZOG'a to można ustawić cenę samemu, ale dla kupna nie mniejszą, a dla sprzedaży nie większą niż limit aktywacji. Zwykle używa się jednak pkc. Pozdrawiam

Czyżby to forum umarło? może jakieś przemyślenia na najbliższy tydzień ktoś ma? Ja dalej na krótko trzymam pozycję.

Chciałem zadać takie pytanie może nie w temacie, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Oprócz tego, że gram na kontraktach mam jeszcze pakiet akcji JSW. Myślałem żeby go trzymać, aż odbije się kurs, ale doszedłem do wniosku, że może zamienię go na akcje PKO BP lub PZU, bo jakoś lżej mi będzie w nich trzymać pieniądze jeśli rok do roku będą wypłacać dywidendę i chyba musiałby być armagedon aby zbankrutowały, a o JSW już tego powiedzieć nie mogę bo jak spadną ceny węgla to znowu będą mięli stratę operacyjną.

Jak daleki zakres korekty wzrostowej przewidujesz?

Oby było w dół, bo na wakacje trzeba trochę pieniędzy zarobić occasion5

Według tego co napisałeś i tego co się dzieje dzisiaj, dalej obowiązuje krótkoterminowy trend spadkowy.

Może jakieś sugestie z waszej strony?

Wydaje mi się, że będzie dzisiaj w górę, chociaż możemy jeszcze zejść w okolice wczorajszych dołków. Jeśli nie będzie złych informacji to 2800 możliwe w najbliższych dniach. Oczywiście mogę się mylić.

Jeśli się zamkniemy na tych poziomach to się wyrysuje niezły młot. Też mi się wydaje, że teraz trzeba grać na długo. Zobaczymy co pokażą Stany. Dzięki za odpowiedź.

Czy myślicie, że opór na 2700 punktach na fw20 wytrzyma, a jeśli tak to czy jeszcze raz będziemy go testować?

Dosyć dziwna sesja dzisiaj jest. Kontrakty jakby oderwane od WIG20. Sprzedałem dzisiaj wszystkie. Zrobię parę dni przerwy, a potem zacznę dobierać na krótko pod korektę.

Wie ktoś może, o której ma być głosowanie w Grecji na temat wprowadzenia pakietu oszczędnościowego?

padło mi konto internetowe :( co to ma być

zamykam pozycję :)

Jeśli chodzi o profit to według własnego uznania, ja sam jeszcze nie wiem kiedy zamknę pozycję, Mam nadzieje,że komuś się przydało :)

zajmuję pozycję s przy 2771 i 7 punktów zabezpieczenia, zobaczymy czy coś to da :)

Witam!!
Może jakieś przewidywania na jutro??
Od jakiegoś czasu obserwuje to forum i muszę przyznać, że świetnie na tym wyszedłem jeśli chodzi o inwestycje :) occasion5

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 19 października 2012 10:12:07
Liczba wpisów: 20
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,211 sek.

lyycsxyd
jzowitph
lpiuyreh
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sbivzinv
lpdbuqri
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat