Temat:
POLREST
Jak to rozumiecie. Przychody 320tyś a zysk ponad 2,5mln.
Warszawa, 01.09.2010 (ISB) - Spółka Polrest miała 2,51 mln zł skonsolidowanego zysku netto z działalności kontynuowanej w I poł. 2010 roku wobec 5,86 mln zł straty rok wcześniej, podała spółka w raporcie.
Zysk operacyjny na poziomie grupy wyniósł 2,63 mln zł wobec 5,96 mln zł straty rok wcześniej.
Skonsolidowane przychody wyniosły 0,32 mln zł wobec 20,28 mln zł rok wcześniej.
W ujęciu jednostkowym, w I poł. 2010 roku spółka miała 2,58 mln zł zysku netto wobec 5,73 mln zł straty rok wcześniej. (ISB)
|
|
Temat:
POLREST
Jak myślicie, co tu dalej będzie. Od DB już 2 miesiące minęło a na spółce nic sie nie wydarzyło...
|
|
Temat:
VISION
Czy ktoś jeszcze wierzy w to, że tu może być kilkanaście groszy na akcji?
|
|
Temat:
WINVEST
UPADŁOŚĆ NIE TAKA ZŁA! "Ponieważ wniosek zarządu CR Media Consulting S.A. stanowi przypadek naruszenia Umowy Kredytowej i Umowy Inwestycyjnej zawartej przez Emitenta z Bankiem finansującym, Zarząd Internet Group S.A. wystąpił wcześniej do BRE Bank S.A z informacją na ten temat oraz uzasadnieniem konieczności ogłoszenia upadłości układowej przez spółkę zależną CR Media Consulting S.A., zarówno w interesie Akcjonariuszy, jak i Banku"
Skoro BRE na to poszło, to jest to POZYTYWNA informacja.
|
|
Temat:
VISION
Jak się ma sprawa z Magma Films. Czy ktoś z Was kupuje jeszcze Visiona?
|
|
Temat:
POLREST
no ja tez łapię. i jak juz sie wydaje ze taniej nie bedzie to mamy -10. po dzisiejszym kursie z zainwestowanych 64tyś mam niecałe 29tyś. Dobrze, że to tylko 20% portfela, ale zal tej topionej kasy...
|
|
Temat:
VISION
Dobieram od dawna, dochodze do 800.000. Wczesniej czy później spółka odbije. 0,08zł to mocna moim zdaniem promocja. To new connect, wszystko możliwe, wiec może i spadnie jeszcze, ale mnie wydaje się raczej, że w perspektywie 6 miesiecy nie raz będzie 17-20 groszy.
|
|
Temat:
VISION
Jakieś perspektywy dla spółki?
|
|