Witam,
Plan szkolenia wygląda ciekawie. Na plus uznaję również to, że szkoleniowiec regularnie analizuje sprawozdania, wiec nie będzie to czysta teoria. Poza tym ćwiczenia, które pozwolą swobodnie poruszać się w sprawozdaniach finansowych.
|
|
Czy posiadają państwo w ofercie rachunki IKE i IKZE? Jeśli tak, to jakie są warunki prowadzenia tych kont.
Czy można kupować obligacje korporacyjne z rynku Catalyst i jakie są z tego tytułu opłaty?
|
|
Witam,
w jaki sposób w Degiro można załatwić takie sprawy jak: umowy cywilno-prawne kupna/sprzedaży akcji, umowy spadku, darowizny czy zniesienia współwłasności?
czy Degiro ma zespół analityczny i publikuje dla klientów analizy wybranych spółek, indeksów, prognozy wyników i inne pomocne narzędzia analizy technicznej i fundamentalnej?
|
|
jeszcze jedno pytanie, czy prowadzą Państwo szkolenia stacjonarne i czy jest możliwość współpracy z Kołem Naukowym Inwestorów?
|
|
Witam,
mam pytanie odnośnie rozliczenia podatkowego? Jak to wygląda w Państwa firmie? Czy Państwo przesyłają PIT, czy każdy rozlicza się (powinien się rozliczać) indywidualnie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
Witam,
dziękuję za odpowiedzi na poprzednie pytania. Oto kolejne z mojej strony:
1. Czy w placówkach Alior Banku są specjalnie przeszkolone osoby (maklerzy), którzy zajmują się tylko obsługą związaną z Biurem Maklerskim? Jeśli tak, to w jakich placówkach można znaleźć takie osoby?
2. Czy w placówkach można złożyć u doradcy zlecenie zakupu sprzedaży instrumentów finansowych na rynku regulowanym? I czy doradca ma możliwość złożenia tego zlecenia bezpośrednio do systemu transakcyjnego UTP?
3. Czy w zakresie działalności BM Alior Banku jest doradztwo inwestycyjne potwierdzone przez KNF? I gdzie można skorzystać z takich usług (chodzi mi o placówki)?
Pozdrawiam.
|
|
Witam,
1. Czy na rachunku BM Alior Banku jest możliwość aktywacji lokaty O/N i jakie warunki trzeba spełnić?
2. Jakie TFI dostępne są w ofercie Biura Maklerskiego i czy można inwestować w zagraniczne fundusze inwestycyjne?
3. Jak wygląda procedura sporządzania umów cywilno-prawnych np. kupna-sprzedaży akcji, czy jest możliwość przygotowania takiej umowy przez doradcę?
Pozdrawiam
|
|