Zbulwersowaliście mnie szczególnie Paintem, co jak co, ale Paint'a to moglibyście wesprzeć.
|
|
O to samo zapytam odnośnie np. Fibotradera lub Dynamic Tradera?
|
|
Witam,
Dziękuję za niespodziankę, ja już skorzystałem (amibroker), co prawda luty mam już opłacony, ale marzec i kwiecień gratis.
Pozdrawiam
|
|
DM BZWBK napisał(a): dopowiem ci jeszcze, że jeśli chcesz otwierać pozycje ToC-iem....
Ani mi się nie śniło otwierać TOC'iem pozycji, jedynie zastanawiał mnie ciąg dalszy tak wystawionego zlecenia. Najważniejsze dla mnie było odpowiednie przypisanie jakie zlecenie do czego najlepiej się nadaje. Myślę, że teraz już troszkę więcej wiem. Pozdrawiam
|
|
DM BZWBK napisał(a): ...każdym z tych zleceń można otworzyć i zamknąć pozycję, wszystko zależy od tego co masz na rachunku i jakie zlecenia wystawiasz do arkusza oprócz tych zaawansowanych...
Moje główne wątpliwości dotyczyły jedynie otwierania pozycji od "zera", a nie z pozycji "posiadacza". Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Wracając jeszcze do dzisiejszego szkolenia, zastanawia mnie jak działają zlecenia SSL/TOC jako otwierające pozycję. Czym w takim razie różni się zlecenie STOC od TOC, jeżeli przy zastosowaniu jednego i drugiego można pozycję otworzyć? Zaznaczam, że chciałbym stosować te zlecenia ze zrozumieniem i nie zrobić sobie przypadkowej "niespodzianki".
|
|
Witam,
Ja odnośnie tematu dnia jutrzejszego, czyli zleceń zaawansowanych. Gdybyście mogli w sposób "łopatologiczny", najlepiej z wykorzystaniem formatek zleceń zaawansowanych, pokazać krok po kroku sposoby ich składania. Chodzi mi w szczególności o występujące w formatkach określenia typu "dystans", "odległość". Przyznam, że po przejrzeniu chyba wszystkich materiałów, które udostępniacie na ten temat nie mam pewności co do umiejętnego zastosowania przeze mnie tych zleceń.
|
|