Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Nie mam jeszcze rachunku w żadnym biurze maklerskim, pytanie ile kosztuje u Państwa inwestowanie w kontrakty i jakie są inne dodatkowe opłaty? Ile czasu zajmuje założenie konta oraz czy mogę liczyć na pomoc ze strony Państwa, przynajmniej w początkowej fazie?
Czy poza Stock Watch można liczyć na kontakt z osobą/osobami odpowiadającymi na pytania z zakresu zleceń zaawansowanych teraz na forum?
I jeszcze jedno pytanie dotyczące zlecenia SSL. Czy mogę liczyć na to, że jeśli SSL będzie zleceniem zamykającym, a ja międzyczasie zamknę pozycję innym zleceniem i nie będę jej miał na rachunku to SSL będzie anulowany samoistnie?
Pozdrawiam
|
Moje drugie pytanie dotyczy zlecenia TOC...
Pozdrawiam!
|
Witam serdecznie!!! Na wstępie chciałbym podkreślić, że Wasze prezentacje dotyczące zleceń zaawansowanych są zrobione bardzo przejrzyście i zrozumiale. Mimo tego mam kilka pytań dotyczących ich:
1.Co się stanie jeśli mój SSL jest ważny na dłużej niż 1 sesję, a nastepnego dnia otwarcie nastapi z luką ???
2. Co dzieje się dalej z moimi otwartymi pozycjami skoro zlecenie TAKE realizuje się tylko częściowo???
3. Proszę również o wytłumaczenie istoty w zleceniu STOC dotyczącej wykonania tylko częściowego zlecenia SPEED, co następnie, jak jest dostosowywany wolumen w zleceniach TAKE i CUT ???
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za rozwikłanie moich niejasności :)
|