Temat:
OMNIOXY
Terapia hiperbaryczna to specjalistyczne komory gdzie uzyskuje się znacznie podwyższone ciśnienie niż w otoczeniu , wtedy można podawać tlen po ciśnieniem który lepiej przenika do wszystkich tkanek. Nie można tego efektu uzyskać w namiotowych komorach brezentowych a działanie takiego urządzenia można porównać do solarium. Z tego co zrozumiałem z prospektu firma ma obsługiwać brezentowe komory wykonane przez chińskiego kontrahenta.Czy to się przyjmie? Mam wątpliwości czy to będzie skuteczna terapia czy kosmetyczna nowinka.
|
Temat:
BRASTER
Moim zadaniem trzeba przede wszystkim odpowiedzieć na pytania dlaczego Braster po debiucie poszedł do góry a potem poleciał na łeb i szyję.Jakie jest zdanie kolegów na ten temat. Powodzenie sprzedaży urządzenia zależy od tego jak firma to zorganizuje. Nie wiem czy nie lepiej jest wypuścić tester w formie prostego urządzenia alarmującego ze w sutku coś się dzieje, i taką informację będzie mógł odczytać każdy. Budowanie skomplikowanej sieci telemedycznej, abonamenty itp. podroży eksploatację, a specjalista w centrali i tak będzie musiał skierować na dodatkowe badania przed decyzją o zabiegu chirurgicznym. Idea testera jest rewolucyjna i może od zastąpić stosowaną obecnie subiektywną samokontrolę polegająca na własnoręcznym obmacywaniu sutka w poszukiwaniu guzków.Tester może też dać dużo wcześniej informację o obecności podejrzanego ogniska, którego jeszcze nie można wyczuć palcami.
|