Macie jeszcze jakieś akcje? Ja się zastanawiam właśnie czy nie dołączyć do panikujących ... z akcji zostało mi K2I (dużo ;) tylko w tym tempie przed wynikami równie dobrze i 10pln mogę zobaczyć. Już 3 dni i z 20% straty  .
|
|
Temat:
TAURONPE
6,05
|
|
Temat:
GANT
A jak długo prawa poboru będą notowane na giełdzie? Zapis na akcje do końca notowań można złożyć? Jak długo później PDA są notowane i kiedy nastąpi ich "zmiana" na akcje?
|
|
Temat:
VRG
Czy przegapiłem jakieś info?
|
|
nocnygracz napisał(a):
Ja mam taki pomysł, że zawdzięczamy to dużo większemu udziałowi inwestorów indywidualnych w porównaniu z giełdami zachodnimi. A indywidualni dużo łatwiej wchodzą i wychodzą w związku z czym amplitudy fal mamy większe.
Może i masz racje. Ale z drugiej strony po dobrych wynikach od pierwszego września wszyscy na "hura" sprzedają? Bez większego powodu? No nic.... do sprzedających się dołączam. Wstyd przyznać że nie w poniedziałek ;].
|
|
Macie może jakiś pomysł czego ta "korekta" u nas jest około 4x mocniejsza niż w reszcie europy? Wyniki złe nie były, PKB najlepsze ;] a u nas najbardziej leci. Ze Słowacją i SkyEurope nas mylą?
Zastanawiam się od wczoraj czy mamy promocję czy lepiej jak najszybciej z kasą z giełdy spadać ;]. A jako że podstawę portwela u mnie stanowią małe spółki to boli bardzo mocno.
|
|
|
|
Temat:
BIOTON
Ktoś wie o co chodzi?
Już 18% do góry miga, po 0,26 idzie. Kto to skupuje? Po co?
|
|