Temat:
AVIAAML
Dorzucam się do prośby.
|
|
Temat:
VINDEXUS
Czy zmiany podatkowe w kontekście FIZ mogą mieć spory wpływ na sytuację finansową spółki?
|
|
Temat:
LSISOFT
Proszę o aktualną analizę spółki o oraz jej perspektyw.
|
|
Temat:
CUBEITG
Proszę o analizę spółki i perspektyw.
|
|
Temat:
EDINVEST
Proszę o analizę finansową tej zapomnianej już przez rynek spółki.
|
|
Temat:
AVIAAML
Cześć Anty-Teresa, dziękuję za szybką reakcję. Mam dodatkowe pytania do analizy:
Czy dobrze rozumiem operacja sprzedaży samolotów przyniosła 7,54 mln dolarów zwiększenia EBITDA (w porównaniu do analogicznego okresu z zeszłego roku) - czyli w tym jest sprzedaż samolotów leasingowanych i czysty handel (w kwocie 1,3 mln usd prowizji)? Przy jakiej ilości sprzedaży samolotów nastąpiła ta zwyżka?
Czy twoim zdaniem IV kwartał może być równie dobry, czy wyczytujesz z raportu jaka ilość samolotów może zostać sprzedana w IV kwartale 2016? Czy na podstawie danych, które oficjalnie podaje spółka można to prognozować? Oczywiście pytam o subiektywną prognozę, bo co się faktycznie wydarzy, wiedzą tylko w spółce.
Na giełdzie jest notowana spółka AviaSG, czy te spółki się uzupełniają w jakiś sposób z AviaAML?
Dziękuję za odpowiedź.
|
|
Temat:
AVIAAML
Czy można prosić o aktualną ocenę sytuacji spółki i perspektyw.
|
|
Temat:
DANKS
Jest planowana nowa emisja. Pytanie po co nowe środki? Pytanie do znawców tematu dotacji UE. Z tego co widziałem spółka dostała 8 pkt za wniosek i nie znalazła się na liście rekomendowanej do dofinansowania. Czy jest możliwe, że dotacja może zostać przyznana w ramach uruchomienia kolejnej puli środków lub w ramach odwołania?
|
|
Temat:
ALTA
Dziękuję za informacje.
|
|
Temat:
ALTA
Proszę o analizę finansową i perspektyw dla tej spółki.
|
|
Temat:
EONET
Proszę o aktualny raport sytuacji finansowej spółki i perspektyw. Dziękuję.
|
|
Temat:
WISTIL
Proszę o analizę spółki oraz jej perspektyw. Dziękuję.
|
|
Temat:
DANKS
Można prosić o analizę obecnej sytuacji finansowej spółki i jej perspektyw?
|
|
Temat:
MCI
Można prosić o analizę obecnej sytuacji spółki i perspektyw na przyszłość?
|
|
Można prosić o analizę spółki i jej perspektyw. Dziękuję.
|
|
Temat:
CFI
Można prosić o analizę raportu spółki? Liczby wyglądają pięknie, ale czy kryje się za nimi wartość?
|
|
Temat:
INPRO
Czy można prosić o analizę najnowszych wyników i perspektyw dla spółki Inpro?
|
|
Proszę o najnowszą analizę sprawozdania finansowego.
|
|
Temat:
ECHO
Można prosić o aktualną analizę finansową, z uwzględnieniem faktu potencjalnej wypłaty dywidendy 28 czerwca.
|
|
Prezes,
przeczytałem twój wątek.
Mądry z Ciebie człowiek.
Dziękuję Ci za informacje, którymi się dzielisz.
|
|
Poszukuję osoby, która zrobi krótką analizą mojego akcyjnego portfela inwestycyjnego.
Inwestuję długoterminowo (minimum 3 lata) - dlatego zależy mi na doborze dobrych jakościowych spółek. Bardziej bliższy jest mi model analizy fundamentalnej, aczkolwiek analiza techniczna jest również istotna.
Na chwilę obecną mój portfel składa się z następujących spółek:
Stan portfela % Arctic 15,49% Arteria 11,65% Assecopol 9,01% Cdprojekt 6,24% Imcompany 5,83% vindexus 5,55% Impexmet 4,49% kernel 3,26% ropczyce 3,14% Echo 3,05% lssoft 3,02% quantum 2,88% Edinvest 2,84% Astarta 1,98% nttsystem 1,73% pcm 1,69% Jhmdev 1,43% Bowim 1,40% tesgas 1,32% wistil 1,23% Cubeitg 1,19% Graal 1,16% Aviaaml 1,14% inpro 1,13% marvipol 1,12% netmedia 1,09% stalexp 1,07% nowagala 1,06% Briju 1,05% Celtic 1,03% Alta 0,87% orzbialy 0,85%
|
|
Temat:
ARTERIA
Prośba o analizę tej wydaje się perspektywicznej spółki.
|
|