nie wykluczam, zresztą mój problem już rozwiązany został w pierwszym poście napisanym przez cyzo. Nie zależy mi bardzo na tym przeciąganiu, ważne, że inną metodą mogę wyświetlić formułe. Niestety na OS X nie działa ami zbyt idealnie i mam to na uwadze.
|
|
jak wejdę w Charts i klikne ppm -> overlay to działa i to mnie satysfakcjonuje, a przeciąganie nie działa, czy to z okienka charts czy przeciągając bezpośrednio z folderu.
|
|
wyświetla, przez zakładkę Charts wszystko działa dobrze + wkleiłem co nabazgrałem tak jak cyzo pisał.
|
|
Nic spektakularnego ;) Ciągle coś tu zmieniam i szukam złotego środka. Kod: a = 2*ATR(15); b = ref(HHV((Low-a),15),-1); x = Cross(b,Low);
PlotShapes(shapeDownArrow*x,colorOrange, 0, H, -15); Plot(b,"StopL",colorOrange);
a tak to u mnie wygląda  kliknij, aby powiększyćJakieś sugestie? ;)
|
|
dziękuje bardzo :) w tym rzecz, że przeciąganie nie działa, zapewne wina systemu, ale zakładka charts jak najbardziej pomocna.
|
|
Cześć wszystkim Problem początkującego, napisałem sobie mała formułę dotycząca stopu i chciałbym, żeby stworzony wykres nałożył się na główny, a nie wyświetlał w nowym okienku. Jakiej funkcji użyć?
|
|