PARTNER SERWISU
brkkvqgv
groszkin

groszkin

Ostatnie 10 wpisów
anty_teresa napisał(a):
A dlaczego miałby się ruszać? Bo kupiłeś akcje?

Hah! Otóż nie kupiłem, tylko obserwuje co się dzieje z kursem i chciałem sprowokować jakąś dyskusję.

Minął miesiąc a kurs drepcze w miejscu. Czy pojawiło się coś istotnego na temat spółki?

Czy spółka mówi coś w kwestii dywidendy? Cena robi się dość okazyjna do zakupu akcji, natomiast akcyza jest faktycznie niepokojąca.

Witam, czy można prosić o analizę tej spółki albo jakiś komentarz bo chyba zapomniano o niej. Nie widziałem, aby w jakichś newsach też się przewijała.

Witam
Nikt comatchem się nie interesuje?

Firma zalicxzyla w 2014 pduzo lepsze wyniki niż w 2013. Kurs jakoś strasznie nie wystrzelił od tego czasu.

Mozesz wrzucic linka do tego artykulu?

Czy ta spółka popadła w niepamięć? Może ktoś coś ciekawego powiedzieć?

Witam,

znalazłem ciekawe szkolenia w ofercie mBank

www.mforex.pl/szkolenia-wszyst...

Proszę nie zrażać się napisem 'forex' w nazwie, oferta szkoleń stacjonarnych i webinarów jest szeroka i dotyczy też GPW.

Wczoraj natomiast byłęm na szkoleniu organizowanym przez Stowarzyszenie Inwest. Indyw. (SII) w Poznaniu.

Bardzo ciekawe, w szczególności wystąpienie Pana Filipa Duszczyka z GPW (spec od opcji, który wiele lat pracował na giełdzie w Chciago)

Szkolenie to odbywa się jeszcze w innych miastach. Mailem dostałem dzisiaj wszystkie prezentacje, ale nie wiem czy mogę je powielać.

www.sii.org.pl/7846/edukacja-i...

Witam,

zastanawiam się czy organizowane są szkolenia z inwestowania na GPW ze środków unijnych. Wcześniej interesowałem się trochę Forexem i dostawałem dużo ofert różnych szkoleń (płatnych i bezpłatnych).

W swojej pracy ciągle dostaje oferty różnych szkoleń z zarządzania, księgowości, marketingu itp. Wszystko za darmo za kasę z UE, niektóre oferty przyznam, że są bardzo ciekawe.

Czy możecie podzielić się jakimiś ofertami w tematyce GPW? Chętnie wybrałbym się na jakieś szkolenia, często naprawdę warto jest posłuchać i pozadawać pytania na żywo.

Wstępnie co znalazłem to ogłoszenia na GPW
http://www.gpw.pl/edukacja

Jak sytuacja z tym bankiem? Widzę, że bardzo mało osób go obserwuje, a cena jest historycznie niska. Czy losy kary, którą mają zapłacić już się zważyły??

Cześć, Spółka wypłaca dywidendę ponad 8% i zastanawiam się czy nie z tego powodu ich akcji aby zarobić na dywidendzie. Proszę o podpowiedź.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 24 maja 2022 11:07:22
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,011 sek.

zhpzclwf
ummdlnkb
ggmsjqta
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tccozirm
bluwmemt
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat