cześć chłopaki. jestem początkującym inwestorem warszawy i poszukuję korepetycji z AFLa dla siebie. coś w rodzaju korków z angielskiego, na których których ktoś pomoże mi zrozumieć język AFL i poszczególne funkcje programu. kogoś kto jest cierpliwy i umie tłumaczyć takie rzeczy. nigdy nie programowałem, nie miałem z tym styczności ale chciałbym zacząć w AFLu. nauczyć się powoli od podstaw, zrozumieć to co jest napisane w edytorze formuł. jeżeli ktoś chciałby mi w tym pomóc, oczywiście za wynagrodzeniem, to proszę o kontakt tutaj na private message, albo 501 332 y 391, albo spinn2046@gmail.com ; jestem z warszawy.
|
cześć chłopaki. poszukuję korepetycji z AFLa dla siebie. kogoś kto jest cierpliwy i umie tłumaczyć takie rzeczy. nigdy nie programowałem, nie miałem z tym styczności ale chciałbym zacząć w AFLu. nauczyć się powoli od podstaw, zrozumieć to co jest napisane w edytorze formuł. jeżeli ktoś chciałby mi w tym pomóc, oczywiście za wynagrodzeniem, to proszę o kontakt tutaj na private message, albo 501 332 y 391, albo spinn2046@gmail.com ; jestem z warszawy.
|