anty_teresa napisał(a):Cytat:nieuniknione wzrosty kursu Nieuniknione wzrosty kursu? Można prosić o jakieś uzasadnienie do tej tezy? Takie wpisy pojawiają się najczęściej, w końcowej fazie wzrostów, trochę przed tym jak rynek zaczyna korygować pozytywne przereagowanie. Ta gra jest moim zdaniem skazana na sukces i prędzej, czy później sprzedaż osiągnie właściwe poziomy. Jest to długo wyczekiwany tytuł na świecie, potężnie promowany i jakościowo dobry. Dziwi mnie oczekiwanie, że w zaledwie miesiąc po premierze sprzedaż osiągnie kosmiczne rozmiary. To trochę tak, jak spadki po wygranej Dudy, który jeszcze nie kiwnął palcem i nawet nie został zaprzysiężony. Trochę zimnej krwi. Poczekajmy na oficjane dane od CDPR.
|
|
chimpo napisał(a):Tutaj widzę jest już sytuacja, jak na 11Bit Studios po premierze TWOM. Wielu osobom brakuje po prostu cierpliwości. . Dokładnie! Nauczą się na błędach. Ja spokojnie czekam na konkretne, nieuniknione wzrosty kursu.
|
|
Jeśli ktoś przypadkiem o tym nie czytał, to wrzucam: "W środę na niewielkim plusie są akcje CD Projektu. Trigon DM podniósł cenę docelową akcji producenta gier z serii Wiedźmin do 24 zł z 20 zł, podtrzymując zalecenie kupuj. Zdaniem przedstawicieli biura, jest duża szansa na to, że gra Wiedźmin 3 będzie jedną z najlepszych w historii, a sama spółka osiągnie duży sukces finansowy" Wydaje mi się, że 24 zł to i tak śmiesznie mało, jeśli gra ma być światowym hitem. www.stockwatch.pl/wiadomosci/g...
|
|
Temat:
TEXT
|
|
Na maksimach nie kupuję, to dobra zasada
|
|