Temat:
CAPITEA
Cytat:Zarząd spółki windykacyjnej sprawił niespodziankę i zadeklarował, że nie ustali ceny emisyjnej akcji serii F poniżej 10 zł za sztukę ŹródłoTo się Zarząd wymieni na taki, który ustali. I tak w tym składzie nie ma sensu tego ciągnąć wg mojej skromnej opinii leszcza.
|
|
Też się zdziwiłem, że Prezes tyle ujawnił. Dodam do powyższego, że w kilku kwestiach mówi jaki Cyberpunk "jest", a nie jaki "będzie". Chyba, że to językowa zabawa i nadinterpretuję.
|
|
Temat:
11BIT
chris_martin napisał(a):bylen na konfie w piatek i to co zobaczylem przeszlo moje oczekiwania w skali 15/10
zreszta juz wkrotce swiat tez zobaczy o czym jest epicki FP
milego Może brak mi wystarczającej wiedzy i się czepiam, ale czy pokazanie fragmentu trailera tylko wybranej grupie wcześniej nie jest złamaniem dobrych praktyk GPW? Nie za bardzo też rozumiem dlaczego tak postąpili. "Spółka giełdowa dba o należytą komunikację z inwestorami i analitykami, prowadząc przejrzystą i skuteczną politykę informacyjną. W tym celu zapewnia łatwy i niedyskryminujący nikogo dostęp do ujawnianych informacji, korzystając z różnorodnych narzędzi komunikacji. ... Q. „Niedyskryminujący nikogo” dostęp do informacji oznacza, że wszyscy zainteresowani korzystają na równych prawach z dostępu do informacji udostępnianych przez spółkę, z zastrzeżeniem sformułowanym w zasadzie szczegółowej I.Z.2, dotyczącej prowadzenia przez spółki strony internetowej, w ograniczonym zakresie, również w języku angielskim."
|
|
|
|