Temat:
GREENX
Ja również.
|
|
Panowie, możecie sobie szacować sprzedaż, robić analizy. Faktem jest jednak, że na dzisiaj jest to zupełnie nieprzydatne. Handluję tą spółka od 20 kilku złotych. Szacować możecie zacząć sprzedaż po premierze. Tak jak Wiedźmin był hitem tak Cp może być jego przeciwieństwem i tego dowiemy się dopiero za jakiś czas. W dniu premiery nikt nie potrafił ocenić potencjału W3. Spółki gamingowe to nadal inna bajka. Przed premierą zawsze rośnie a Redzi lubią zaskakiwać. Powoli zaczną się pojawiać konkrety i pod to toczy się gra. Fakty są takie, że jeżeli nie będzie info o terminie premiery w 2020 roku to można z dużym prawdopodobieństwem zapomnieć o poziomach cenowych 100 zł. Jak będzie jakakolwiek korekta do 140 zł to będzie cud. Uważam, że do czerwca będzie cisza i przed E3 cena spokojnie będzie ponad 200. Jak na E3 ogłoszą premierę w 2019 do będzie można zapomnieć o poziomach 200 zł. Jak ogłoszą premierę w 2020 to można szykować się na zakupy i czekać do premiery :) Pozdrawiam.
PS. A co będzie po premierze ..... tu dopiero zaczyna się ryzyko.
|
|
Tzw "ulica" czyli również ja:) czeka na spadek chociaż do okolic 120 a najlepiej do 100 zł. Cały czas wisi krótka pozycja Marshall Wace. Tak jak pisałem, czas dla tych akcji w cyklu wydawniczym, w przypadku CD ma kluczowe znaczenie.
|
|
abcabc zakładam, ze dużo się będzie działo ale z kursem spółki. Oczywiście, że po drodze mogą cos pokazać i to będzie pompowało znowu kurs. No chyba, że premiery rzeczywiście w 2019 nie będzie i przed E3 to ogłoszą. Tego niestety dzisiaj nikt nie wie, dlatego zakładam, że nikt rozsądny nie będzie bezpośrednio przed E3 grał na krótko bez tej wiedzy, bo nawet info o terminie premiery będzie dobrym info bo będzie to jakis konkret. Faktem jest to, że z miesiąca na miesiąc do premiery lub informacji o dacie premiery, czasu coraz mniej. Sam czekam na jakieś "sensowne" poziomy cenowe.
|
|
Być może, ale krótkie pozycje na CD z miesiąca na miesiąc nowego roku będą coraz bardziej parzyć bo zakładam, że przed E3 będzie dużo się działo.
|
|
Temat:
TRAKCJA
Poproszę o analizę. Wydaje się, że kurs znajduje się w zwrotnym punkcie.
|
|
Temat:
CIGAMES
Cześć. Krewa może jakaś krótka kontynuacja twojego ostatniego posta dot. CIG...:)
|
|