PARTNER SERWISU
wuvqtced
kris78

kris78

Ostatnie 10 wpisów
moim zdaniem społka warta wejscia nawet przy tej cenie. czytalem na temat brastera- potencjalna zyla zlota. prezes DGA w lutym mówił ze jak sprzedaz ruszy a beda mogli od wczoraj sprzedawac w calej unii to przychody rzedu kilkudziesieciu milionów rocznie przy marzy jak to tajemniczo powiedzial kilkadziesiat procent. Z tegu polowa idzie do DGA.
Buja dziasiaj ostro ale kierunek moim zdaniem jest jeden...

Aha i jeszcze to:
dzis c/wk to okolo 1,5 wiec bezpiecznie. Poza tym prezes wwypowiedzial sie na temat przeszacowania wartosci społki- kilkukrotne....

walne 20go...;)

Było CIA bedzie DGA

widzę to samoo co kolega. osobiście dziśwyszedłem przy 1.06 i 1.04 mając od 1pln. te małe obroty i wczorajsza mega walka ze sprzedającym chyba wykończyła ludzi. Myślę że do czasu emisji zaliczymy jeszcze 1pln.
Dziwna ta dystrybucja. Pytanie kto i czemu?

lipiec1977 napisał(a):
addi napisał(a):
Wielki_Szu napisał(a):
Witam, jestem tu nowy,ale mówie wam, że zeneris dopiero zaczyna wzrosty. Zobaczycie co bedziesie działow przyszłym tygodniu ;)

Co się będzie działo w przyszłym tygodniu? A proszę bardzo:

kliknij, aby powiększyć

to by było zbyt proste, nie ma tak łatwo

A dlaczego nie? czasem proste rozwiazania okazują się trafne.

Przejrzyj kurs censtalgdansk 2007r. dwa razy zarobiłem na podobnej sytuacji....
Wprawdzie dzisiejsze notowania nie potwierzdiły tego co wszyscy widzieli na wykresie ale wskoczylem na chwile i wyszedłem na zamkniecie...
Mysle ze jutro bedzie wzrost od rana i trochę zaluje ze nie zostalem, ale lepiej zalowac tego czego sie nie zyskało niz tego co sie straciło nie?:)

Witam,
Pewnie zauwazyliscie ten odpał w piatek przy max wolumenie. Jestem ciekaw co sądzą o tym starzy wyjadacze? społa podała w ostatnich dniach dwa infa o dofinansowaniu z UE
jedno juz pewne na 20mln złotych
drugie na 17mln do rozstrzygnięcia
ff 17% przy ogólnej liczbie akcji 21mln
wolumen z piątku 647 000 sztuk przy wzroscie ponad 50%

Jak myslicie co sie zdarzy w poniedzialek??

P.S. Kusi mnie jak cholera:)

Jak sądzicie, czy po informacji z wczoraj o 135mln dla ATT kurs przebije granicę 19,50 i pójdzie wyżej? Czy obecna cena to silny opór i lepiej sprzedawać?

Dziś obserwuję bacznie kurs i widzę jak ktoś wysypuje z ukrytego po 500 szt na poziomach 17,24 17,25 17,29

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 17 maja 2011 15:19:54
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,168 sek.

tydvwnjw
bghgnumv
jwqerdok
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
syamyqyy
qgegklwl
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat