300 milionów kapitalizacji. Myślę, że na samym Farm & Fix zarobią naprawdę totalnie minimum licząc 10 milionów to już daje c/z= 30 (w miarę rozsądne jak na gameing).
Taki farming simulator 2019 (wiadomo, że mają doświadczenie) sprzedali 2 miliony sztuk. Jak F&F będzie miał to samo co FS 2019 + naprawianie itp i będzie dobrze zrobiony to będzie PETARDA. 10 milionów zarobku przy tym to nic. Co tu gadać. Czas okaże :) Ja zostaje na długo :P
Pozdrawiam z szacunkiem i życzę Ci żebyś kupił póki promocja :D
|
przed chwilą przytaczałeś wyświetlenia i like'i, teraz nagle nie są ważne ? Bądź konsekwentny. Wystarczy, że sam Farm & fix wypali.
Fakt , że DDS to straszna bieda dla gimbusów (pewnie z 15-18 lat). Kupowali tylko dlatego bo JARANIE HEHE. Myślę, że starszych graczy wcale nie pociąga coś zrobione tak byle jak. Już gameplay oglądając się zdaje nudny. Przynajmniej ja (mimo że w moviegame zainwestowałem) bym nie kupił tej gry i myślę, że większość starszych też nie.
Za to Farm & fix porusza również bardzo młody target, który potrafi naciągnąć starego na grę, a poza tym i starsi kupią, bo można rozebrać silnik na części i czegoś się może nawet nauczyć.
Ja siedzę od 15 zł i będę siedział jeszcze dłuuugo :)
|
Jak chcesz polegać na szacunkach z wyświetleń i likeów to ogarnij to: Drug dealer simulator (movie games) www.youtube.com/watch?v=CXKTdA...58 tys wyświetleń 500 likeów Farm&Fix www.youtube.com/watch?v=m9K6U8...MILION STO TYSIĘCY WYŚWIETLEŃ :D DWANAŚCIE TYSIĘCY LIKEÓW :D Drug dealer simulator jutro się dowiesz, że zarobił z 7 milionów co najmniej. Jakby proporcjonalnie liczyć to Farm & Fix zarobi 170 milionów :D Moderator:drobna ingerencja miała miejsce
|
Witam serdecznie. Tutaj leszczu nowicjusz co się generalnie jeszcze NIE ZNA. Mój pierwszy debiut/zapisy. Chciałbym dokupić akcję, ale się zastanawiam czy to jest sens. Mianowicie pytanie to- czy podczas poprzednich debiutów spółek gameingowych na wykresach pierwszy dzień dwa to notowania ciągłe czy jednolite ? W sensie czy zazwyczaj jak już dojdzie do zrównoważenia rynku i zaczynają się notowania czy następuje od razu korekta czy jeszcze rośnie ?
|