Proszę o sprzedaż OPONEO i zakup ATREM. Energetyka ma swoje pięć minut, rynek potrzebuje firm wykonawczych, których w rzeczywistości jest niewiele.
|
|
dropsiq napisał(a):Cześć, Dołączam do konkursu, wybraną spółkę podam później Sporo spółek już zaklepane Spróbuję OPONEO. Zakładam dobre podsumowanie 2024 r., sezon zimowy niedługo się kończy. Sufit do przebicia
|
|
Cześć, Dołączam do konkursu, wybraną spółkę podam później
|
|
Zgłaszam się do konkursu.
Proszę o zakup Ambra, solidna spółka, w ostatnim czasie dawała zwroty równie dobre jak oprocentowanie ich produktów.
|
|
Dzięki za ciągłą pracą nad stroną. Zmiany nie są rewolucyjne, raczej kosmetyka. Pragnę jednak zwrócić uwag, iż o ile dla osób korzystających z monitorów być może update poprawia wizualnie pewne elementy tak dla osób przeglądających stronę z telefonu jest to męczące.
Brakuje mi np. możliwości nawigowania po forum po otwarciu wątku. Wcześniejsza wersja nie miała z tym problemu. Teraz muszę punkt po punkcie szukać interesującego mnie działu, cofnięcie się możliwe jest poprzez klik ogólny "forum" - wracam wtedy go głównego menu dla forum.
|
|
Temat:
KERNEL
Wygląda na to, że sprawa Kernel Holding S.A. jest już pozamiatana Akcjonariusze Kernel Holding rozwiązali zawarte porozumienieJak rozumiem, formalnie brak jest wniosku zarządu o zezwolenie na wycofanie akcji z GPW. Czekają do 04.05.2023 ? Ktoś wierzy, że to blef Verevskyego, po to by skupić tanio akcje ? Szkoda indywidualnych, szkoda spółki z potencjałem, szkoda spółki, bo dawała zarobić.
|
|