Temat:
COLIAN
jarod_e napisał(a):Jedna z teorii jest taka, że kursu "pilnuje" Erste w celu spokojnego zbierania tanich akcji dla Jutrzenki ale i też przy okazji dla siebie. Niestety ale nie wiem na ile realna jest taka hipoteza Co do samego infa to myślę że nie wszyscy widzieli jeszcze... Tak,czy siak to raczej pozytywne info. Wystarczy spojrzeć na informacje przekazywane przez spółkę: www.money.pl/gielda/komunikaty...Prawie dzień w dzień jest info o zakupie akcji własnych przez Jutrzenkę. Cena 3.64-3.65 zł.
|
|
Temat:
GANT
Czyżbyśmy znowu byli świadkami sztucznego podbicia przed dalszymi spadkami? Przez ostatnie 6 m-cy ciągnie się taki właśnie scenariusz.
|
|
Temat:
DEVELIA
|
|
Redwatch napisał(a):Ja nie narzekam,bo nie potrzebuje codziennie kupować i sprzedawać, dla mnie jest ok,no i za free to nie narzekam:)choć zastanawia mnie czemu nie mam od jakiegoś czasu Nola:). Czemu,dlaczego. Dobrze,że gdzie indziej mam podgląd Ale jakbym miał całymi dniami na tym siedzieć to już wolałbym więcej płacić za obsługę i iść gdzieś indziej. Używasz przeglądarki Firefox lub Chrome? Spróbuj na IE - powinno zadziałać. A tak w ogóle to witam wszystkich
|
|