vxfihrvg
Advertisement
PARTNER SERWISU
wsxnsnba
kaminskigdynia

kaminskigdynia

Ostatnie 10 wpisów
Cześć, miałeś rację,, dobrze to widać na wykresach.

Patrze ze nic nie kupiłeś to oznacza, że Twój system dalej uważa że rynek gwp, jest słaby.

Kurde szkoda

farnick napisał(a):
Myślę, że obniżki stóp już są w cenie. Giełda wyprzedza rynek o 6-9 miesięcy, a ostatnio mam wrażenie, że ten okres jest nawet dłuższy niż 9 miesięcy, więc teraz rynek dyskontuje I-II kw 2025.

Czy zaczyna się bessa? Moja szklana kula podpowiada mi, że hossa dobiega powoli końca, ale czy to już początek bessy tego nikt nie wie, może być jeszcze kilka miesięcy wzrostów, a być może właśnie obserwowaliśmy szczyt hossy, a może przed nami lata całe wzrostów i przebicie wszelkich sufitów a sygnał okaże się "błędny" (i wyszedłem przedwcześnie z zyskiem "tylko" 55,97% a mogłoby być więcej). W każdym bądź razie ja mam zasadę, że trzymam się sygnałów choćby nie wiem co i choćby byłoby to na przekór wszystkim guru i ekspertom giełdowym.

Cześć,, czy jak co roku inwestorzy idą na urlop, dodatkowo w październiku usa ma optymalizację podatkowa, i dopiero od listopada giełda do kwietnia i nas może grać na wzrost indeksów?
Dobrze trochę rozumiem?

farnick napisał(a):
Myślę, że obniżki stóp już są w cenie. Giełda wyprzedza rynek o 6-9 miesięcy, a ostatnio mam wrażenie, że ten okres jest nawet dłuższy niż 9 miesięcy, więc teraz rynek dyskontuje I-II kw 2025.

Czy zaczyna się bessa? Moja szklana kula podpowiada mi, że hossa dobiega powoli końca, ale czy to już początek bessy tego nikt nie wie, może być jeszcze kilka miesięcy wzrostów, a być może właśnie obserwowaliśmy szczyt hossy, a może przed nami lata całe wzrostów i przebicie wszelkich sufitów a sygnał okaże się "błędny" (i wyszedłem przedwcześnie z zyskiem "tylko" 55,97% a mogłoby być więcej). W każdym bądź razie ja mam zasadę, że trzymam się sygnałów choćby nie wiem co i choćby byłoby to na przekór wszystkim guru i ekspertom giełdowym.

Cześć,, czy jak co roku inwestorzy idą na urlop, dodatkowo w październiku usa ma optymalizację podatkowa, i dopiero od listopada giełda do kwietnia i nas może grać na wzrost indeksów?
Dobrze trochę rozumiem?

Dzien dobry

Rozumiem
Tak samo mam im wiecej czytam obserwuje , tym większa ilość danych , ktora nie pomaga , a czasu mam malo . dziecko , praca dom , Nie wiem w jakim kierunku poswicic czas aby utrzymac oszczędności powyżej inflacji i troche dorobić do emerytury .
Dziekuje ze portfel jest widoczny i można go skopiować .
Ale gdyby Pan chciał w przyszłości sprawdzić statystycznie, czy program poradzi sobie z inna osoba i pomoże mu zaoszczędzić czas i pienadze to chętnie służę jako królik doświadczalny dla programu .

Dzien dobry
Wczytałem się w Pana posty i jestem pod wrażeniem że można napisać program, mechaniczny system tranzakcyjny MDRC jak dobrze zrozumiałem i od maja, wychodzić na plus na giełdzie w Warszawie.
Gratuluję i zazdroszczę.
Czy Pana system jest dostępny dla takich jak ja, pytam bo od 2xmisiqcy inwestuje swoje oszczędności i raz, lepiej, raz gorzej i teraz jestem na minus 2500zl, a tu ciągle codzinnie trzeba patrzeć czy nie spada za mocno.
Z poważaniem
Patryk Kamiński

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 lutego 2025 22:26:37
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,190 sek.

dhtgmfdv
rpuwimjx
omwwwugs
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jfziihbo
mhprgevz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat