Czy Trailing Stop pozostaje po stronie waszych serwerów czy klienta? (czy wskazanie tej opcji i jej warunków będzie aktualne nawet gdy klient wyjdzie z waszej platformy i ogólnie z netu?)
Czy wystawiają Państwo odpowiedni PIT w celu rozliczenia się klientów z "gry" na Forex i CFD z US?
Czy w Państwa systemie transakcyjnym są bieżące wiadomości rynkowe? Kto je dostarcza? Czy zakresem obejmują większość wrażliwych zdarzeń? Jakie są opóźnienia w ich publikacji?
Czy jest możliwa gra na dźwigni np 50? Wiem, że oferują Państwo (niejako z automatu 100) ale jeśli ktoś by chciał mniejszą dźwignię to czy jest to możliwe i na jakich warunkach (np. wielkość pozycji?)
p.s.
Odnośnie minimalnego wkładu pieniężnego - czyli tutaj 2000zł - chciałbym trochę ochłodzić "gorące głowy": dźwignia w wysokości 100 powoduje to, że wahnięcie kursu np. eurusd o 1% ma rzeczywisty zakres 100%. I teraz jeśli otwieracie pozycję 0.1 lota - czyli około 400zł - to ww. 1% zmiana to strata wspomnianych 400zł. Wpłacając 2000 zł jako depozyt przy wyborze złej pozycji przy opisywanej zmianie 1% jesteście w plecy 400zł czyli 20% waszego depozytu... Oj chyba nijak się to ma do zabezpieczeń wpłacanych pieniędzy. Zakładając max stratę na poziomie 5% dla jednej transakcji(choć sugerowaną stratą na jedenj otwartej pozycji to 2%) wychodzi, że trzeba wpłacić jako depozyt co najmniej 8000zł... Można wtedy spokonie patrzeć na zamiany rzędu 1% - a co jeśli zmiany w zakresie konsolidacji wynoszą 2-5%? Policzcie sobie jaki trzeba mieć depozyt żeby przeżyć takie coś nawet jak się ma rację otwierając pozycję...
Wg mnie to jest właśnie najważniejszy powód (tzn. wielkość depozytu i ustalanie SL lub jego brak) jest tym dzięki czemu ludzie tracą kasę i to szybko... To tak na szybko w celu ogólnego przedstawienia forexowej dźwigni ( i nie tylko) na tak wysokim poziomie...
To tak mimochodem i przepraszam, że akurat na wątku BRE - choć jestem bardzo zainteresowany przejściem do Was - potrzebuję jednak odpowiedzi na powyższe pytania!
Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku...
Przyglądaj się jak upór walczy z oporem a zawziętość ze wsparciem - na końcu dołącz do wygranych i zarabiaj