PARTNER SERWISU
ocwpnbca
1 2 3 4

Trendy portfelik

Masa
PREMIUM
30
Wpisów: 1 074
Wysłane: 28 grudnia 2012 21:32:06
Hej :)
Ja zastanawiam się czy nie za bardzo przywiązujesz wagi do tego info o wznowieniu produkcji. Czytam Twoją kronikę i zauważyłem że utożsamiasz tą informację jako "napęd" dla kursu akcji.
Ja patrzę na tą sprawę troszku inaczej. Moim zdaniem jeśli kopalnia pracuje czyli wykonuje jakiś plan. Plan który był w założeniach rocznych. Jeśli zaprzestała produkcji na pewien czas to może się to przyczynić do pogorszenia wymików i wtedy kurs faktycznie moze spaść.
Ale jeśli wznowią wydobycie to moim zdaniem poprostu uchronią się przed gorszymi wynikami ale to wcale nie jest żadną super informacją która spowodowała by nagłe wzrosty :)
To jest tylko takie moje zdanie ale oczywiscie życzę Ci udanego strzału :)
Cytat:
Nowa strategia:
2022 +3,59 % (6 miesięcy)
2023 +44.47 %
2024 +1,36 %

myfund.pl/index.php?raport=pok...

cold player
0
Wpisów: 69
Wysłane: 28 grudnia 2012 21:40:04
pewnie masz trochę racji Masa,
może za bardzo się skupiam na tym info, ale nie mam innego pomysłu, który wytłumaczyłby wzrosty na papierze.
dlatego jeśli kurs jednak spadnie poniżej 2 zł mrugam okiem i wystawiam zlecenie S:cołaska ;)

Szutnik
153
Wpisów: 1 886
Wysłane: 29 grudnia 2012 00:45:42
cold player napisał(a):
Witaj Szutnik, miło Cię gościć :)

[...]

Tak jak napisałem w pierwszym poście - inwestuje w to co rośnie. Spółki mogą być w długoterminowym trendzie spadkowym, ale jak to mówią nawet krowa zrzucona ze szczytu pałacu kultury odbije się. W trendzie spadkowym występują korekty wzrostowe i ja z nich chętnie korzystam. Zwróć uwagę, że nie upieram się tutaj w żaden sposób i nie postuluję trzymania papierów CEDC czy Sadovaya w dłuższym ani nawet średnim terminie. Jak znajomość nie będzie się układać po mojej myśli to mówię "Adios" i S:iledarynek. Chłodna kalkulacja.

Może w takim razie poradzisz młodszemu koledze w co - Twoim zdaniem - warto zainwestować? Żadna rekomendacja, jestem ciekaw Twojej opinii. Czytałem Twoje wcześniejsze posty, widać że pisze to ktoś głową na karku i niemałym bagażem doświadczeń.

Pozdrawiam!

Cytat:
Spółki mogą być w długoterminowym trendzie spadkowym, ale jak to mówią nawet krowa zrzucona ze szczytu pałacu kultury odbije się. W trendzie spadkowym występują korekty wzrostowe i ja z nich chętnie korzystam.

To zbyt ryzykowne. Nawet dobre narzędzia timingowe mogą tu zawieść.
Lepiej wejść w coś, co stale i spokojnie sobie rośnie, takie "nudne" akcje typu LPP albo Apator.

Nie spektakularnie po +10%, by potem spaść o 8% tylko po +1% albo + 2% ale za to uporczywie.

Czegoś takiego trzeba szukać, a potem już tylko zacisnąć zęby i nie dać się skusić na szybką sprzedaż po kilku procentach plusa.
Sam mam z tym mały problem, co widac po mojej Wirtualnej Kronice, bo myślę już nawykowo rynkiem futures, gdzie trzeba szybko ciąć straty i raczej ciężko zaakceptować trzymanie pozycji w czasie 10% korekty. Często więc na ruchy na akcjach (nawet te wirtualne dla mnie),reaguję w stylu "rewolwerowca" z rynku futures, co na rynkach akcji jest czasami błędem.

Cytat:
Może w takim razie poradzisz młodszemu koledze w co - Twoim zdaniem - warto zainwestować? Żadna rekomendacja, jestem ciekaw Twojej opinii

Dobrze. Powiem Ci bez wyróżniania kto lepszy, a kto gorszy, alfabetycznie, gdzie bym szukał szans dla siebie. To taka "rekomendacja bez rekomendacji". Część tych spółek obserwuję, część podam, patrząc teraz po wykresach, bo mnie czymś np. zaintrygują. Patrzę tylko na rynek główny, bez NC, gdzie płynność jest w większości tragiczna, więc omijałbym walory z NC z daleka:

Action, Ambra (ale uwaga na płynność), Amica, AmRest, Apator, Aplisens, Arcus (jesli zrobi to, co od niego oczekuję, a co opisałem w mojej analizie na miniblogu na SW), ATM, Azoty Tarn, BPH, Benefit, Bogdanka, Budimex, CCC, CdRed, CyfrPolsat, Dębica, Echo, Ekoexport(???-tu ostatnio brak pewnych warunków), Emperia, Energoinstalacja, Eurocash (ale po korekcie), Eurotel, Famur, Forte, Getin, GPW, Graal, Groclin, Handlowy, Hygienika (jeśli zachowa sie zgodnie z tym, czego od niej oczekuję), INGBSK, Itegerpl, Ipopema, K2internet (jeśli bedą jakieś wyraźniejsze objawy akumulacji), Kęty i KGHM (oba po korekcie), Kinopol (po korekcie), Krakchemia, Krec, Kredytbank, Lena, Lotos, LPP, MCI (ten mnie pozytywnie zaskoczył bo go wcześniej skreślilem, jak widac błędnie), Mennica, Mieszko, Netmedia (teraz to zauważyłem, wyglada jak wybijanie się z ponad rocznego wąskiego trendu bocznego, czasówki są bardzo ładne, chyba zrobię z tego analize na minibloga, niech idzie na 1 stronę SW - bardzo ciekawe, tylko te obroty!), Neuca, Paged, Pekao, PGNIG (po korekcie), PKN, Police, Polna (ale obroty!), Prochem (dopiero po objawach akumulacji!),PTI, Puławy, PZU (obydwa po korekcie), Rainbow (pod pewnymi warunkami), Relpol (po korekcie, ktora się zaczęła) Śnieżka, StalEXP (bardzo ciekawy!), Tauron (pod pewnymi warunkami), TVN, Ulma (raczej do dalszej obserwacji niż kupna), Vistula, Wadex, Wawel (pod pewnymi warunkami i po korekcie), Wielton, Wojas (do dalszej obserwacji, czyżby wybicie?) Zamet, Zetkama i ZPUE.

Poszukaj, co łączy te spółki, bo większość coś łączy. Część z nich to pewnie pomyłki, ale tak z 70% z tej listy powinnno dać ciekawe efekty w 2013. Cos tez pewnie nie uwzgledniłem, bo oglądałem dość pobieżnie, bez poświęcania po godzinie/spółkę na czasówki. Duza część z nich atrakcyjna dopiero po korekcie.
Oczekuję teraz dość znacznej korekty z początkami stycznia (wazne daty 4-7.01), a byc może już dziś W20 ją zaczął, tak więc kupowałbym, choc niekoniecznie teraz; raczej albo w pierwszych 2 tygodniach lutego albo w pierwszych 2 tygodniach marca '13, gdy dostanę potwierdzające sens takich działan sygnały.

Czy to Cie zadowala?
"Kupuj akcje, ilekroć zobaczysz na wykresie Wiewiórkę, siedzącą na ramieniu Clowna. To się nazywa Analiza Techniczna" - Dilbert (Scott Adams) :-)

cold player
0
Wysłane: 29 grudnia 2012 12:16:59
Szutnik - jesteś gość!
Dzięki za konstruktywną odpowiedź. Spółki przez Ciebie wskazane (znaczną część) obserwuję jednym okiem. Niestety z nimi jest tak jak powiedziałeś, są nudne. Nie jeden raz myślałem sobie: kupić takiego nudziarza i zostawić go nietkniętego przez rok albo i dwa.
Łatwo powiedzieć, ale trudniej zrobić. Pokusa realizacji zysku, bo np. znalazło się inne odkrycie, inny lepszy trend itd. jest często silniejsza niż zdrowy rozsądek. Mówiąc krótko - brak mi konsekwencji w działaniu i pewności siebie (pewności że mój plan zrealizuje się).

Stąd pomysł na pisanie kroniki - to oczywiście nie spowiedź, ale trzymając się zasady, że będę pisał i jednocześnie podawał argumenty danych ruchów, uniknę (mam nadzieję) głupich błędów, niepotrzebnych transakcji itd.. Prowadzenie jej wymaga stosowania wcześniej założonych zasad, bo inaczej publicznie stajemy się przykładem niesłowności. To motywuje!

Tak jak wcześniej pisałem, w styczniu mam zaplanowany większy wydatek i środki zgromadzone na rachunku maklerskim zamierzam wypłacić. Zostawię sobie skromną sumkę 3-5 k. żeby hobbistycznie pograć. Dlatego z góry założyłem strategię szybkich/odważnych wejść i wyjść. Póki co (na szczęście) jestem na plusie. Nawet jeśli zdecyduję się na spieniężenie papierów zaraz po nowym roku będę do przodu. Zysk z CEDC szacuję na 25-30 proc., ewentualna strata z Sadovaya nie przekroczy 5 proc. Zdaję sobie sprawę, że równie dobrze moja grudniowa przygoda mogła zakończyć się stratą.

cold player
0
Wysłane: 29 grudnia 2012 13:38:22
Dobra wiadomość dla spółek górniczych na Ukrainie. W szerszej perspektywie zyskają na rywalizacji mocarstw.

ebe.org.pl/aktualnosci/europa/...

Cytat:
Naftogaz otrzymał pożyczkę w wysokości 3,65 miliardów dolarów od Chińskiego Banku Rozwoju na potrzeby przestawienia produkcji energii w jego elektrowniach z gazu na węgiel. To tańsze źródło energii dostępne na Ukrainie. Kijów płaci najwyższe w Europie ceny za dostawy niebieskiego surowca z Rosji. Rozmowy na temat obniżki stoją w miejscu ponieważ Rosjanie domagają się w zamian za nią daleko idących koncesji politycznych.

cold player
0
Wysłane: 3 stycznia 2013 20:12:29
W portfelu było kilka zmian, postaram się je teraz nadrobić.

Środa:
Sadovaya S:2,06 zł (strata 1 proc.) straciłem cierpliwość, miało pojawić się info i nie pojawiło - nie to nie! Śledzę uważnie spółkę i nie wykluczam szybkiego powrotu.

Skotan K:4,40 zł (przełamanie linii średnioterminowego trendu spadkowego)
Skotan S:4,69 zł (to miał być szybki i fajny numerek king )

CEDC K:6,97 zł (obstawiałem wzrosty w USA po naszym zamknięciu i tak było, ale koniec sesji był marny)

Czwartek:
CEDC S: 7,09 zł (nie wiem, złe przeczucie, frustracja po wczorajszej sesji w USA - nic nam nie zostawili nam z tych wzrostów)

Skotan K: 4,43 zł (myślę że Skotek pojedzie jeszcze kilka % w górę - ludzie lubią Skotka 3some )

cały czas 1/2 środków w CEDC (K:5,15 zł)

cold player
0
Wysłane: 4 stycznia 2013 16:19:38
A więc...

Sprzedałem cały posiadany pakiet CEDC S:7,29 zł
Trochę się pospieszyłem bo nawet teraz kurs chodzi po 7,60 zł, cóż, płakać nie będę, na swoje wyszedłem.
Powód: Wczorajsza sesja w USA była wzrostowa, ale na bardzo małym wolumenie. Ponadto kurs dotarł do górnego ograniczenia średnioterminowego kanału wzrostowego. Teraz losy CEDC w rękach amerykanów. Jeśli pójdzie dalej i przełamie najbliższe opory to jest szansa na kontynuację wzrostów. Jednak tym razem postoję z boku i poczekam na rozwój wydarzeń.

Małe kółko na PBG, które dzisiaj podskoczyło.
PBG K:5,74 zł
PBG S:5,89 zł (też trochę za szybko - wysiadłem przed widłami)

Nie, nie ustaliłem sobie strategii 1% procent dziennie Angel

Aktualnie 2/3 środków w gotówce
1/3 Skotan - ustawiłem się w kolejce, może uda się coś dokupić.

Myślę, że czas na przerwę - coraz głośniej mówi się o korekcie.
Zauważyłem, że podczas ogólnorynkowej przeceny najmocniej grane są spółki spekulacyjne (typu: GET i bankruty np. PBG)

ucofb
1
Wpisów: 1 207
Wysłane: 5 stycznia 2013 02:36:00
cold player napisał(a):
Dobra wiadomość dla spółek górniczych na Ukrainie. W szerszej perspektywie zyskają na rywalizacji mocarstw.

ebe.org.pl/aktualnosci/europa/...

Cytat:
Naftogaz otrzymał pożyczkę w wysokości 3,65 miliardów dolarów od Chińskiego Banku Rozwoju na potrzeby przestawienia produkcji energii w jego elektrowniach z gazu na węgiel. To tańsze źródło energii dostępne na Ukrainie. Kijów płaci najwyższe w Europie ceny za dostawy niebieskiego surowca z Rosji. Rozmowy na temat obniżki stoją w miejscu ponieważ Rosjanie domagają się w zamian za nią daleko idących koncesji politycznych.

Czytałem i przypadkowo trafiłem, zainteresowało mnie w kontekście spółki, którą się interesuję mianowicie Fasingu... Skoro Chiny nawet pożyczają innym państwom żeby przestawić produkcję na węgiel, a Fasing ma od niedawna swoją spółkę zależną na Ukrainie to dla mnie dobra informacja. Na tej podstawie można wywnioskować, że Chiny mocno stawiają na węgiel co zapisali w wielkim 5 letnim planie dotyczącym gospodarki.

Dzięki w sumie za cenną acz przypadkową infomrację. thumbright
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia". W.E. Buffett
Edytowany: 5 stycznia 2013 02:37

cold player
0
Wysłane: 5 stycznia 2013 13:54:55
@ucofb
ależ proszę bardzo :)

cold player
0
Wysłane: 7 stycznia 2013 23:18:19
A więc.

W piątek nie wytrzymałem...
CEDC K:7,75 zł (1/3 kapitału) - pierwsza myśl po transakcji - istna głupota, kretyn!
na szczęście jakoś poszło. Generalnie sprzedaż pakietu CEDC była przedwczesna - o jeden dzień. Ale nie ma nad czym płakać. Lepiej jeden dzień wcześniej niż jeden za późno...
Skotan: K:4,47 zł

Poniedziałek:
CEDC S:7,95 zł pozbyłem się przy pierwszej możliwej okazji - pierwsza myśl - sukces! Ale potem rosło dalej więc trochę głupio. Tak czy siak jest na plus.
Na razie koniec przygody z CEDC - dzisiaj pojawiło się info że chcą spółkę wywalić z Nasdaqu. To mocny argument do wywałki. Poza tym ruchy są znacznie bardziej nieprzewidywalne niż do tej pory.
Sytuacja nadal ciekawa - ale ponowne wejście tylko wtedy gdy pokona 2,50 USD.

Skotan K:4,58 zł
Liczę na Skotka - mam przeczucie że lada moment kolejne wybicie o kilka % w górę.

Obecnie 100% Skotan.

Korekta przejmuje pałeczkę dlatego rozglądam się wśród spółek spekulacyjnych.
Obserwuje:
Gant, PBG, Rubicon i kilka innych spółek.. Ale najpierw Skotan Shhh

Masa
PREMIUM
30
Wysłane: 8 stycznia 2013 00:15:09
Nie uważasz Coldi za troszkę nierozsądne bądź moze inaczej powiem zbyt ryzykowne lokowanie 100% kapitału w jednej spółce przy rozpoczynającej się korekcie ?
Cytat:
Nowa strategia:
2023 +44.47 %
2024 +1,36 %

cold player
0
Wysłane: 8 stycznia 2013 19:55:13
@Masa
ja to widzę w ten sposób: 1 spółka może spaść o kilka %, 2 spółki mogą spaść kilka%, 3 spółki mogą spaść.. itd.. itd..
Wiem o co Ci chodzi - ryzyko że dwie albo więcej jednocześnie spadną jest teoretycznie mniejsze.
Myślę, że Skotan ma swoje 5 min. albo chociaż 2 min. blackeye

Kupując Skotka z góry założyłem, że kurs nie spadnie poniżej połowy świecy z 2 stycznia, czyli 4,35 zł.
Jeśli spadnie - trudno - sprzedam. Moja średnia to 4,49 zł, czyli obecnie jestem na minusie jakieś 2,5 proc.

Mam świadomość ryzyka. Ale powiedzmy sobie szczerze - czy na tej giełdzie jakakolwiek transakcja nie jest obłożona ryzykiem? Mniejsze, większe - nie ma znaczenia, jeśli ustawiasz SL na danym poziomie to realizujesz go bez względu na stopień ryzyka. Jeśli kurs leci S:cołaska i do widzenia.

Dzisiaj kurs 4 razy zbliżył się do linii którą wyznaczyłem sobie jako minimum. Nawet zamknął się na tym poziomie. Z jednej strony można powiedzieć że słabizna skoro tak się czołga, a z drugiej trzyma, bo świadczy o determinacji kupujących.

Tak czy siak. Liczę na Skotka. Jak kurs wzrośnie - zarobię. Jak spadnie - stracę. Myślę że ewentualna strata nie przekroczy 4-5 proc.

Nie upieram się na wzrosty, po prostu mam przeczucie. Niebawem przekonam się na własnej skórze czy słuszne salute

cold player
0
Wysłane: 8 stycznia 2013 20:06:04
Zapomniałem dodać:
korekta rozpoczyna się, ale dla spółek, które rosły w ostatnich tygodniach, miesiącach. Skotan spadał.
Poza tym w okresie korekty na plus wychodzą spółki spekulacyjne - spójrz tylko na PBG, Hawe, Eko Export, Ursus, Gant i wiele innych. Każda z nich coś zyskuje, ZGODA nie wszystkie, ale większość.
Skotan też grany jest przez spekułe. Wystarczy przejrzeć ilość postów na forach i widać że ludzie kręcą temat i przeskakują z nóżki na nóżkę w oczekiwaniu na wzrosty.

Masa
PREMIUM
30
Wysłane: 9 stycznia 2013 00:21:17
No tak tutaj sie z Tobą zgodzę podczas korekty przeważnie mozna zarobić na spółkach spekulacyjnych i możliwe iż Skotan da taką możliwość czego Ci oczywiscie zyczę. Bądź jednak czujny i pamiętaj że łatwo można zarobic ale i stracić :)
Ja bardziej myślałem tzn ja bym zapewne tak zrobił gdybym chciał lokować kapitał w jedną spółkę i to podczas rozpoczynającej się korekty żeby skupować ją "na raty" w jakiś tam odstępach czsowych. Wtedy uniknąłbyś większej straty a i przy okazji w razie długotrwałych spadków uśredniłbyś cenę zakupu. Oczywiście w razie wzrostu zrealizowałbyś zysk lub uśrednił w górę.
Można też postąpić tak jak Ty stawiając sobie poziom wyjścia ze stratą.
Co będzie przekonamy się w najbliższych dniach :)
Cytat:
Nowa strategia:
2023 +44.47 %
2024 +1,36 %

cold player
0
Wysłane: 9 stycznia 2013 20:22:34
Emocje, emocje, emocje - na czole pot, w głowie burza: alarm - kurs poniżej 4,35 zł - sprzedawać?!?!
palec tuż nad klawiszem PKC. Ale ostatecznie nie sprzedałem. Kurs wrócił powyżej linii.
Jutro wóz albo przewóz. Mam nadzieję, że w końcu pojawią się wzrosty. Wskaźniki schłodzone, na forach ruch, kciuki zaciśnięte king

Kilka spółek pod kątem spekulacyjnego wejścia jest bardzo zachęcających. Niech tylko Skotan ruszy.. thumbright

cold player
0
Wysłane: 10 stycznia 2013 20:26:22
Kroczek do przodu. Do tego pokazała się analiza na plus.
www.attrader.pl/pl/akcje/skota...
Jeśli pójdzie dobrze zlecenie S:4,99 zł

Kusi: Sadovaya - święta u prawosławnych kończą się, kto ustoi na nogach może wracać do roboty - dlatego niebawem może pokazać się info o wznowieniu wydobycia.
Gant formacja klina rysuje się - mała iskra i bum!
Przeraża: Green Eco Technology (spadający nóż), CEDC (decyzja o wyjściu była słuszna, teraz to już całkiem nic nie wiadomo)

Niech tylko ten Skotan.... king

cold player
0
Wysłane: 11 stycznia 2013 21:36:32
Niecierpliwość, niecierpliwość, niecierpliwość..

Obiecałem sobie, że o porażkach i błędach też będę pisał więc nie ma wyjątku.

Rano sprzedałem Skotana S:4,47 zł (strata rzędu 0,1%)
Powód: Teraz sobie myślę, że to efekt frustracji. Wiedziałem, że coś się kroi na Sadovaya. Rano kurs skoczył pięknie - tak jak sobie wczoraj myślałem. Ale nie kupiłem, bo myślałem, że więcej nie urośnie i ewentualnie kupię na górce. Wtedy zobaczyłem, co się dzieje na Gancie. Miałem przeczucie, że coś się kroi i pomyślałem sobie, że tym razem nie mogę tego przegapić. Postanowiłem na chwilę wyjść z SKT i wejść w GNT, spróbować szczęścia, a potem wrócić po wzrosty do SKT.

Na to miejsce kupiłem Ganta K:3,95 zł (moim zdaniem Gant ma znacznie większy potencjał wzrostowy).
Potem zwątpiłem - Skotan poszedł znacznie w górę.
Połowa Ganta S:4,12 zł (zysk kilka proc.)
i powrót do Skotka K:4,64 zł (typowa panika kupna)
Plus: coś tam jestem do przodu, Minus: postawa - brak konsekwencji w wcześniej założonego realizacji planu.

Stan portfela:
50% Gant 3,95 zł
50% Skotan 4,64 zł

Masa
PREMIUM
30
Wysłane: 15 stycznia 2013 17:37:13
cold player napisał(a):

Kusi: Sadovaya - święta u prawosławnych kończą się, kto ustoi na nogach może wracać do roboty - dlatego niebawem może pokazać się info o wznowieniu wydobycia.

Masz szczescie Cold player że jednak dałeś sobie chwilowo spokój z Sadovaya bo dzisiejszy 21% spadek przyprawiłby Cię chyba o ból głowy :)
Cytat:
Nowa strategia:
2023 +44.47 %
2024 +1,36 %

cold player
0
Wysłane: 15 stycznia 2013 23:47:44
Tak Masa, nie da się ukryć. Sadovaya zafundowałaby mi niezłego kaca.
To jedyne pocieszenie dzisiejszego dnia, bo poza tym sesja była kiepska. Cały rynek na minusie.
Gant i Skotan też oberwali - 2% i -3% Wskaźniki zapowiadają kilka dni korekty..
Sprzedać czy czekać? Chyba poczekam.

Plotki o Sadovaya okazały się strzałem w płot - całe szczęście że nie wszedłem.

Zaciekawiła mnie Vistula - technicznie fajnie wygląda.
Ursus wraca do gry.

Pozdrawiam!

cold player
0
Wysłane: 19 stycznia 2013 13:05:17
Na rynku coraz ciekawiej. Chyba odłożę w czasie decyzję o przerwie. Kilka ruchów w ostatnich dniach.
Skotan S:4,82 zł (kilka % zysku)
Gant K:4,39 zł trochę się pośpieszyłem, bo tego samego dnia przyszła korekta. No nic, zobaczymy co przyniesie kolejny tydzień. Tydzień temu pokazało się kilka ciekawych analiz technicznych Ganta. Od tego momentu kurs podskoczył. Wróciłem do nich dzisiaj. Wygląda na to, że nadal są aktualne, a kurs powędruje dalej w górę.
Najciekawsze:
kbcmakler.pl/blog/2013/01/15/a...
na tygodniowym formacja ORGR, ale jest też spore ryzyko
opór na 4,50 zł, potencjalny zasięg na 7,50 zł

www.dibre.pl/ds-server/8926?ti...
tu także sygnały o budowie formacji ORGR

Ale na wzrosty się nie upieram, jeśli w poniedziałek dalej będzie spadać, Gantowi powiem Adios!

Aktualny stan portfela:
45% Gant po 3,95 zł
55% Gant po 4,39 zł
(tak, z lenistwa nie chciało mi się liczyć średniejblackeye )

Pozdrawiam!

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

1 2 3 4

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,464 sek.

iqwcuzzp
gdnvufpu
dytebafr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zdssdpcy
eqizowvv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat