Chciałem dodać pewną kwestię, ale już nie mogę edytować poprzedniego wpisu więc muszę napisać nowy.
Chcę tylko zauważyć,że popyt ściągnął ten nawis podaży jaki był, a wolumen juz zaczyna maleć , można się spodziewać stabilizacji kursu przez jakiś czas na poziomach zbliżonych do cen emisyjnych. w dłuższej perspektywie nie zdziwię się jeśli przed samym obejmowaniem emisji będzie jakaś pompka po to żeby PP bez problemy były zrealizowane i spółka pozyskała kapitał. Ponadto jeśli ta emisja sie uda i spółka pozyska kapitał w wysokości 6-8 mln pln , to można spekulować , iż może to być przyczynek wzrostu wartości spółki po emisji akcji, tym bardziej że póki co jest szał medialny na temat crypto-walut , a zapowiedziano że już w grudniu będzie można "wykopywać " eracoin.
www.facebook.com/hashtag/bitev...gdyby nie to zamieszanie z prezes emisja akcji, to od strony spekulacyjnej nawet w srednim terminie wydawałaby sie pozycje ciekawa do obserwacji. ale jak widać posuniecie prezes Belki z NE, podwyzsza jednak pewne ryzyko gry na tym kwicie.