WatchDog napisał(a):Może wkleisz wynik wyszukiwania, na którym opierasz swoją zawoalowaną nagonkę?
Przeczytałem ponownie swoje wpisy...
Jaka nagonka?
Proponuję byś jeszcze raz przeczytał to co napisałem a nie co trzecie słowo.
A jeśli także chcesz więcej widzieć o spółce i jej planach planach to proponuje się ciut wysilić i poszukać w sieci ( ja nigdy nie opieram się na informacji podanych przez kogoś tylko je sam weryfikuje - dlatego mnie irytuje gdy ktoś pyta o podstawowe informacje).
Przecież nie wiem czy na pewno cena waloru wzrośnie czy opadnie, ani do ilu dojdzie lub spadnie itd.
Zatem zadasz pytanie po co pisałem tutaj cokolwiek napisałem, mianowicie wczoraj miałem trochę więcej czasu i łaziłem po różnych forach, będąc tutaj chciałem zobaczyć czy ludzie interesują się tym walorem, no o coś nagryzmoliłem ( ponieważ jestem trochę w nią zaangażowany).
Wracając do sprawy, pisałem wyraźnie że to spółka typowo spekulacyjna ( wg. mojego mniemania), natomiast uważam że są tu jeszcze szanse na duże spekulacyjne zyski, a jak do dla mnie się skończy to pokaże mój STOP który może mnie wywali z tej gry lub nie i będę go "musiał" podnosić.
Dla mnie sensowne są pytania typu: gdzie jest wsparcie czy opór, lub gdzie postawić STOP'a, czy firma generuje zyski lub czy ma szanse na nie, jakie ma wskaźniki i co z tego kożewynikać itd.
Natomiast nie uwłaczajcie sobie że powyższy wpis jest naganianiem, bo ja niestety nie spotkałem jeszcze wpisu który by mnie naganiał na jakąkolwiek spółkę.
Nigdy nie zarobiłem lub straciłem pieniądze z czyjegoś powodu - zawsze ja stałem za tym nawet w tedy gdy pomyłkowo wcisnąłem przycisk klawiatury (bo nie zwalam na nią, że jest taka małe czy nieczytelna) i nie tą spółkę kupiłem czy sprzedałem.