Temat:
HERKULES
|
|
Temat:
MIDAS
|
|
Temat:
MIDAS
Kolejne info, fragment: Cytat:"Ofertę dla małych i średnich firm CenterNet przedstawi już w najbliższym czasie" - powiedział Pytel dziennikarzom. W strategii NFI Midas, CenterNet ma świadczyć usługi telekomunikacyjne dla sektora MSP, podczas gdy Mobyland będzie hurtowym operatorem usługi szybkiego dostępu do internetu na częstotliwościach, które dziś należą do obu firm (ma już taką umowę z Cyfrowym Polsatem).
|
|
Temat:
IMPERIO
Ja widzę zwiedzenie rejonów 1.78-1.80, czyli okazja do kupna.
|
|
W tym tygodniu może się coś ruszy na SGN. W piątek i poniedziałek odbicie od "takiej jednej linni", od której kurs odbijał się już kilkukrotnie.
|
|
Temat:
INDYGO
|
|
Temat:
INDYGO
|
|
Temat:
KOMPAP
Nieco większe obroty, nieco większe ceny - myślę, że możemy coraz śmielej mówić o trendzie wzrostowym. W poniedziałek/wtorek spodziewam się lekkiego spadku, ale sytuacja wygląda dobrze.
|
|
Temat:
INDYGO
Wytłumaczenia nie mam, ale przy ~ -8% strasznie bolał mnie brak wolnej kasy ;/
|
|
Temat:
KOMPAP
Co myślicie, Panowie, o ostatnim tygodniu? Zalążek nowego trendu czy tylko chwilowa korekta?
|
|
Chciałoby się powiedzieć, że po trzech dniach dołowania pewnie minimalnie odbije, ale ekhm...
|
|
Temat:
KOMPAP
Maciek1981 napisał(a):podwójne dno...? Oby nie początek kanału. Przekonamy się...
|
|
Właśnie zobaczyłem dość znaczny ruch in minus - czy pojawił się jakiś negatywny nius?
|
|
Temat:
INDYGO
Hmm, ruch na akcjach w końcu większy niż tu na wątku (choć to nie jest trudne ;)). Być może ktoś już wie o decyzji... ;)
|
|
Ja dodałbym TSCapital - ostatnio dość buja, ale kierunek wg mnie do góry. Jest jeszcze HBPolska, która potrzebuje chyba cudu do wzrostów, ale niedługo zwierzęta mają mówić ludzkim głosem, więc kto wie... ;)
|
|
Temat:
SYGNITY
owner napisał(a):jakby chcieć tu jakąś technike zastosować dzisiaj to kurs przy niecałych 14zł odbił się od dolnego ograniczenia kanału spadkowego czyli prawidłowo a ja mam nadzieję, że "to dzisiaj", to tylko socjo-technika ;P
|
|
Na początku, jako świeżak  , witam wszystkich. Chciałem tylko napisać, że na stronie OrcoGroup pojawiła się w końcu informacja nt. "układu" z Colony. I tu moje pytanie - jak wg Was zachowa się nasze Orco? O ile oczywiście nie będzie kolejnej jazdy w dół jak dzisiaj '  andrzey
|
|