Ponieważ podane dane dotyczyły wczorajszego stanu
dziś była mała zmiana procentowa ale również chciałbym dodać co i dlaczego jest w moim portfelu.
Zacznijmy od Trzonu mojego portfela spekulacyjnego
DANE FINANSOWE INVESTCONGRUP (Smoke shop )
www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...- wartość rynkowa papierów wartościowych notowanych na rynku regulowanym GPW i NewConnect (portfel publiczny) będących własnością INVESTcon GROUP S.A.: 33,92 mln PLN,
- środki pieniężne na rachunkach INVESTcon GROUP S.A. i Inwest Consulting S.A.: 5,012 mln PLN,
- zysk z wprowadzenia akcji do publicznego obrotu: 0,175 mln PLN.
dla przypomnienia co mają w swoim portfelu
www.investcongroup.pl/portfel-...www.investcongroup.pl/publikac...
kliknij, aby powiększyćA ponieważ maja
IPO, IPODS w swoim portfelu zdecydowałem podłączyć się do tego ruchu. Obserwując przez kilka dni notowania IPO zauważyłem pewne podobieństwo w postaci pojawiających większych zleceń wypychających notowania wyżej. W związku z tym posiadam akcje z średnią zakupu 4,66 zł
Ipods kupiłem po 14 zł ale widzę ze cena właśnie wraca ponownie do dna :/

kliknij, aby powiększyć
kliknij, aby powiększyćRemedis
zwany Mwtrade NC. Dołek ...wzrost wolumenu... dobra firma. Również ze stajni invescongrup. Swego czasu lider spółek z NC.

kliknij, aby powiększyći na koniec Groclin, który stanowi część fundamentalną mojego portfela

kliknij, aby powiększyćGłęboka przecena spowodowana problemami firmy wydaje się już być nieaktualna. Kurs ma sporo do odrobienia a wiadomości o nowych kontraktach oraz pobudzeniu branży motoryzacyjnej dają spore szanse na odrodzenie Groclina.
Podsumowując ....
W najbliższym czasie szczególnie wydaje mi się opłacalne posiadanie IPO (mam wrażenie że tutaj będzie wysoko jak na smoke) Groclin jeszcze się rozgrzeje. Remedis będzie tez ciekawy w najbliższym czasie i trzeba czekać ;).