serpico napisał(a):zastanawiam się, gdzie jest Pan Pozamiatane
Czym ci tak zalazłem za skórę że plujesz na mnie przy okazji każdego minusa na indeksach?
Tym że twoje teksty o wielkiej zwale się nie sprawdziły, a moje kreski z których tak się nabijałeś wygrały?
A może powinienem ci wysyłać pudełka ciastek za każdym razem jak cokolwiek spada? Wtedy od czasu do czasu poczujesz się dowartościowany i może wreszcie ze mnie zejdziesz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale twoje cotygodniowe pyszałkowate prognozy katastrofy budzą tu na forum raczej lekkie rozbawienie, a nie szacunek i strach.
Gdybym zrobił z twoimi prognozami wielkiej zwały takie zestawienie jakie zrobiłem z wykresikami Dębowskiego, podejrzewam że ze wstydu wolałbyś się tu więcej nie odzywać.
Przypominasz mi tych śmiesznych gości z forum Bankiera, którzy przy każdej korekcie wrzeszczą ZWAŁA!!!! LECI NA 5 GROSZY!!! RATUJCIE SWOJE PIENIĄDZE!!! (wybaczcie styl rodem z szamba).
Co do pozamiatane - kto brał L wtedy kiedy pisałem że pozamiatane i korekta lutowa się skończyła, ten w kilka miesięcy zarobił 400 punktów.
Czym ty możesz się pochwalić? Że jedna na dziesięć grobowych wizji ci się sprawdza?
The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.